Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ďakujem,nádej je vždy 🙂😉
@barborapavlikova Tvoj testik zo vcerajsieho rana - vidim ducha druhej ciarky...Drzim palceky, aby silnel 😉
@mdanka ja som si davala do nosa Nasivin pre kojencov, od bolesti hlavy vzdy len Paralen, na hrdlo a kasel teply caj s medom, citronom a troskou zazvoru...A najdolezitejsie je vylezat to pod teplou perinkou...Skore uzdravenie Ti prajem a pohladkaj za mna brusenko 🤰 ...Verim, ze Ti ho uz je vidiet, ci mylim sa? 😉
@bluebell0412 vcera foto krasne //, priam ukazkove 😉...Uzivaj vsetko 🤰😘
@misscelaneous na vcerajsej fotke vidim slabuckeho dusika...Testuj o zopar dni zas...Drzim palceky 😉
@ariana195195 ahoj 😉...Velmi sa tesim, ze ste v poriadku a ze cakate malu princeznicku...Prajem Ti este krasne tehulkovanie, si v polovicke a caka Ta naj obdobie...Ratam, ze citis uz aj pohyby a pekne kopanceky 😀...Pohladkaj za mna brusenko 🤰😘
@romanaveronika vidim dusika na Tvojom teste...Testuj zas o 2 dni...Drzim silno palceky 😉
@gabcca testik krasny a neboj...Urcite budes dvojnasobna mamina, len drobcek sa Ti este nechce ukazat...Verim, ze na najblizsej kontrole bude vsetko tak, ako byt ma a ze ho budes uz vidiet v brusenku 😉...Len si pekne uzivaj vsetko a stres posli prec od Teba "na kilometre", ten Ti nerobi dobre 😀😘
@nikuskaberuska krasny testik a krasne ciarocky...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😀
@luta13 ahoj pozri toto. Teraz ráno 😀 ja tomu nerozumiem. Ranajsie testy slabé ako "čaj"
@barborapavlikova ale máš tam druhu slabú čiarku 😊
@luta13 ďakujem 😉
@nikuskaberuska áno vidím dve čiarky 😊
@barborapavlikova no kuk a to som len stmavila foto tak pekne tehu želám

@dasaa jooooj, mala som doma také asi 5 rokov dozadu a teraz len frfle, keď od nej niečo chcem 😂 staršne to letí... 😇