icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikitaf
1. júl 2014

@ajkacovi
@tatianafox dievcata na oboch su duchovia, mala som takeho a zosilnel 😉

ajkacovi
1. júl 2014

Hihi dakujem tak dufam ze ano /) mne to meska tri dni tak hadam uz ani nedojde...

zvolsiinylogin
1. júl 2014

@lemoni86 ved si mala ist 27., ci 28 do caru...tam ti nic nedali na to? ved si mala uplne silne testy... ☹

tatianafox
1. júl 2014

@nikitaf
Bodaj by si mala pravdu! Zatial priznaky ms ziadne. V aute mi dost byva zle, tak ze musim predychavat. Hehe 😉 a husty biely vytok, je mozne, ze ten "tehotensky". Nic ma nesvrbi, nepali. Nikdy som taky nemala. Pockam do konca tyzdna, ci bude silnejsia. 😵
@ajkacovi. Tebe drzim palce! 🙂

nikitaf
1. júl 2014

@tatianafox nooo to vyzera nadejne 😉

tatianafox
1. júl 2014

@nikitaf ozvem sa, ako som dopadla. 😉

nikitaf
1. júl 2014

@tatianafox dufam ze sa stretneme v marcovkach 😀 aj s @ajkacovi

tatianafox
1. júl 2014

@nikitaf
@ajkacovi
V to dufam! Len aby to bol rok 2015, nie iny. 😀

@nikitaf potom drzim palce aj tebe! Ako na tom si, ak sa.mozem opytat? 🙂

ajkacovi
1. júl 2014

@nikitaf aj ty si marcovka? v ktorom si tt? no ja ale sem tam spinim som si vsimla, je to ale len na toaletaku take trosicka do hneda take zlto-hnede.. ale na vlozke nic len na papiery ked sa utrem.. tak uvidime..

nikitaf
1. júl 2014

@tatianafox dakujem. tak u mna prisli prve priznaky, strasne ma bolia prsia a dnes doobeda mi bolo teda fajne zle a hlava sa mi skutocne neskutocne toci furt 😀 Inak pohoda a este teda ten vytok co pises aj ty. Len ja mam zatial sa viac bojim ako tesim kedze pred 4 mesiacmi som spontanne potratila, tak dufam ze teraz to bude ok. vo stvrtok idem k dr. asi este nic neuvidime ale ze nech pridem kedze som nedavno potratila, bo ma mesiac dovcu. tak verim ze teraz to dobacujem aj s vami 😎

nikitaf
1. júl 2014

@ajkacovi chod za svojim dr. co najskor. ja som takto pred styrmi mesiacmi zacla a potom som aj potratila ☹ ale nechcem ta strasit, je milion bab co spinia a donosia babatko. dufam ze mas dobreho dr. lebo mna 2x otocili na pohotovosti ze mam cakat a potom ked mi moj dr. dal lieky tak uz bolo neskoro... co uz, hadam teraz to spolu dobacujeme 😉 ja som podla ms 4+3tt

nikitaf
1. júl 2014

@tatianafox a zabudla som ze spim akonahle si sadnem 😀 ale to som mala aj pri dcerke, aj pri tom druhom tehu a teraz to iste, som ako sipova ruzenka, mm sa mi uz smeje 😀

ajkacovi
1. júl 2014

@nikitaf ja som 4+2 :D ja som to minuly rok tiez zazila a prezila potrat a zacinal tiez spinenim ale viac.. tu ma nezoberu skor ani nic nedavaju (som v IT) iba ze treba pockat a ze aj tak nic neuvidia tak tam ani nevolam este.. co pride pride.. tak aj tebe drzim palceky 🙂

nikitaf
1. júl 2014

@ajkacovi no presne taky pristup mali aj tu a doslova mi povedali ze ked zo mna nepojde krv ako ked otvorim vodovodny kohutik tak sa nemam uz ani vracat 😔 strasne nechutna skusenost. moj dr. z toho bol v soku ze to je co za pristup... aj ty sa drz a teraz to dobacujeme urciteeee 😉

tatianafox
1. júl 2014

@nikitaf to ma velmi mrzi.. ☹ ale hlavne mysli na to dobre! Aj ked urcite to musi byt tazke... potom daj vediet co a ako. Prajem, nech vsetko dobre dopadne. Ja som dnes volala, ze kedy by som mohla prist, tak mam este tyzden pockat. Nic ine mi nezostava. Tesim sa, ale len tak s mierou, ked este neni nic iste. V akom tyzdni mozes byt? 🙂

ajkacovi
1. júl 2014

@nikitaf no blbe je to ze tu svojho gyn nemam, tu sa chodi len do nemocnice, iny tu niesu :D takze aj tak musime cakat.. budem tam volat v pondelok ak dovtedy mrcha nepride.. som zvedava kedy mi daju termin..

nikitaf
1. júl 2014

@tatianafox taky je zivot, ideme dalej 🙂
Ja som chcela ist tiez o take dva tyzdne len ma dovcu a ze nech radsej pridem, tak som zvedava, mozno mi da lieky pre istotu, no uvidim co povie.

nikitaf
1. júl 2014

@ajkacovi myslim na teba nech to tentokrat vyjde 😉

elfi1
1. júl 2014

@nikitaf ahoj,ja som na tom velmi podobne.v januari sommala MA v 8tt. Chceli sme pockat na dovolenku a skusit,ale zadarilo sa uz teraz.v piatok sommala slabu ciarku,v pondelok uz silnejsiu. Ja chcem dr. Len zavolat a objednat sa po dovolenke.to budem asi v 7tt a mohlo by byt aj srdiecko.na dovcu ideme bud.tyzden na 10dni,tak hadam sa nic nestane,lebo bojim sa teda dost.

lemoni86
1. júl 2014

@zvolsiinylogin ja som brala hormony na udrzanie.. bola som v care a doktor povedal ze sa s tym zatial nic neda spravit.. tak som sla na gyndu a to iste, ze mam sa len setrit... na dalsi den som sla na pohotovost lebo som zakrvacala a pichli mi len inekciu a sla som nazad domov ze mam oddychovat.. no a potom na dalsi den som sa rozkrvacala, sli zo mna kusiska, som vedela ze je koniec... ani testy silne asi nic neznamenaju :(

adamnela
1. júl 2014

@nikitaf jej, citam, ze si tehu 🙂 Potichucku zatial gratulujem a nech to tentoraz dopadne ako ma... 😉 Drzim moc palce...Ja zatial stale nic... 😒 Ale neberiem to tragicky, pride to vtedy, ked to bude mat prist 🙂

zvolsiinylogin
2. júl 2014

@lemoni86 ☹ ☹ aj ja mam hormony....takze keby nieco ani somnou nepohnu..... ☹ ☹ och...snad nabuduce vam to vyjde...

nikitaf
2. júl 2014

@elfi1 viem ta uplne pochopit, ja pri kazdej miernej bolesti v podbrusku utekam kontrolovat a som ako na strunke 😔 strasne moc ti prajem aby to bolo bez jedineho problemu (a zaroven aj sebe 😀 ) 😉

@lemoni86 bohuzial mam totoznu skusenost a tiez bol test krasny silny... ☹ a dokonca este tyzden po potrate som mala tehu priznaky...

@adamnela dakujem, hadam to teraz uz dotiahnem do konca, mam priserny strach. kontrolujem sa viac ako je zdrave 😒 posielam ti tehuvirus 😉 a samozrejme s dobrym koncom 🙂

ajkacovi
2. júl 2014

No nic dievcata ja som o 4:00 zacala krvacat tak sme tam kde sme boli..

nikitaf
2. júl 2014

@ajkacovi velmi ma to mrzi, tak som verila ze ti to teraz vyjde ☹ drz sa moja a hlavu hore, do tretice to urcite bude ok.

ajkacovi
2. júl 2014

@nikitaf dakujem ti 🙂 to nic to raz pride vtedy kedy ma 🙂 tebe je dobre?

nikitaf
2. júl 2014

@ajkacovi prave som zistila ze som zacala spinit 😢 asi sa k tebe pridam 😔

lemoni86
2. júl 2014

@nikitaf no hej, ja uz len spinim teraz a stale mam velke prsia a take akoby PMS priznaky... zle mi nebolo vobec... tak cakam ze dokedy to takto bude a kedy budem mat ovulku ... dufam ze sa mi cyklus coskoro spamata :/

ajkacovi
2. júl 2014

@nikitaf no tak to je na nervy :( ale mozno sa cistis len, ale ja som vedela ze pride takto mi zacal potrat min rok.. Inak som nikdy v tehu nespinila ani nic takze u mna je to vzdy menzes.. Drz sa!! Myslim na teba

nikitaf
2. júl 2014

@ajkacovi ved to, pri prvej dcerke som nemala taky problem a minule to zaclo rovnako ☹ zajtra idem k dr. tak uvidim co mi povie, ale asi viem...