Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Hihi dakujem tak dufam ze ano /) mne to meska tri dni tak hadam uz ani nedojde...
@lemoni86 ved si mala ist 27., ci 28 do caru...tam ti nic nedali na to? ved si mala uplne silne testy... ☹
@tatianafox nooo to vyzera nadejne 😉
@nikitaf ozvem sa, ako som dopadla. 😉
@tatianafox dufam ze sa stretneme v marcovkach 😀 aj s @ajkacovi
@tatianafox dakujem. tak u mna prisli prve priznaky, strasne ma bolia prsia a dnes doobeda mi bolo teda fajne zle a hlava sa mi skutocne neskutocne toci furt 😀 Inak pohoda a este teda ten vytok co pises aj ty. Len ja mam zatial sa viac bojim ako tesim kedze pred 4 mesiacmi som spontanne potratila, tak dufam ze teraz to bude ok. vo stvrtok idem k dr. asi este nic neuvidime ale ze nech pridem kedze som nedavno potratila, bo ma mesiac dovcu. tak verim ze teraz to dobacujem aj s vami 😎
@ajkacovi chod za svojim dr. co najskor. ja som takto pred styrmi mesiacmi zacla a potom som aj potratila ☹ ale nechcem ta strasit, je milion bab co spinia a donosia babatko. dufam ze mas dobreho dr. lebo mna 2x otocili na pohotovosti ze mam cakat a potom ked mi moj dr. dal lieky tak uz bolo neskoro... co uz, hadam teraz to spolu dobacujeme 😉 ja som podla ms 4+3tt
@tatianafox a zabudla som ze spim akonahle si sadnem 😀 ale to som mala aj pri dcerke, aj pri tom druhom tehu a teraz to iste, som ako sipova ruzenka, mm sa mi uz smeje 😀
@ajkacovi no presne taky pristup mali aj tu a doslova mi povedali ze ked zo mna nepojde krv ako ked otvorim vodovodny kohutik tak sa nemam uz ani vracat 😔 strasne nechutna skusenost. moj dr. z toho bol v soku ze to je co za pristup... aj ty sa drz a teraz to dobacujeme urciteeee 😉
@nikitaf to ma velmi mrzi.. ☹ ale hlavne mysli na to dobre! Aj ked urcite to musi byt tazke... potom daj vediet co a ako. Prajem, nech vsetko dobre dopadne. Ja som dnes volala, ze kedy by som mohla prist, tak mam este tyzden pockat. Nic ine mi nezostava. Tesim sa, ale len tak s mierou, ked este neni nic iste. V akom tyzdni mozes byt? 🙂
@tatianafox taky je zivot, ideme dalej 🙂
Ja som chcela ist tiez o take dva tyzdne len ma dovcu a ze nech radsej pridem, tak som zvedava, mozno mi da lieky pre istotu, no uvidim co povie.
@nikitaf ahoj,ja som na tom velmi podobne.v januari sommala MA v 8tt. Chceli sme pockat na dovolenku a skusit,ale zadarilo sa uz teraz.v piatok sommala slabu ciarku,v pondelok uz silnejsiu. Ja chcem dr. Len zavolat a objednat sa po dovolenke.to budem asi v 7tt a mohlo by byt aj srdiecko.na dovcu ideme bud.tyzden na 10dni,tak hadam sa nic nestane,lebo bojim sa teda dost.
@zvolsiinylogin ja som brala hormony na udrzanie.. bola som v care a doktor povedal ze sa s tym zatial nic neda spravit.. tak som sla na gyndu a to iste, ze mam sa len setrit... na dalsi den som sla na pohotovost lebo som zakrvacala a pichli mi len inekciu a sla som nazad domov ze mam oddychovat.. no a potom na dalsi den som sa rozkrvacala, sli zo mna kusiska, som vedela ze je koniec... ani testy silne asi nic neznamenaju :(
@lemoni86 ☹ ☹ aj ja mam hormony....takze keby nieco ani somnou nepohnu..... ☹ ☹ och...snad nabuduce vam to vyjde...
@elfi1 viem ta uplne pochopit, ja pri kazdej miernej bolesti v podbrusku utekam kontrolovat a som ako na strunke 😔 strasne moc ti prajem aby to bolo bez jedineho problemu (a zaroven aj sebe 😀 ) 😉
@lemoni86 bohuzial mam totoznu skusenost a tiez bol test krasny silny... ☹ a dokonca este tyzden po potrate som mala tehu priznaky...
@adamnela dakujem, hadam to teraz uz dotiahnem do konca, mam priserny strach. kontrolujem sa viac ako je zdrave 😒 posielam ti tehuvirus 😉 a samozrejme s dobrym koncom 🙂
No nic dievcata ja som o 4:00 zacala krvacat tak sme tam kde sme boli..

@ajkacovi
@tatianafox dievcata na oboch su duchovia, mala som takeho a zosilnel 😉