icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

melanka21
11. júl 2014

@janaochi No kazdopadne na 18 DC tam cosi vidiet, ak mas kratke cykli skus testovat , ale rovnakym testom nemen znacku, ak bude hcg stupat bude silniet, ja som od lauritky testiky mala a neduchovali mi tak som velmi zvzedava ako to cele zasa dopadne 🙂 😲 drzim ti palceky moja 🙂

janaochi
11. júl 2014

@melanka21 ďakujem za pršteky 😀 , neviem kedy ma napadne zasa testnuť, asi až po víkende, lebo testy mám, tak čo už s nimi. 😀

melanka21
11. júl 2014

@janaochi kludne aj kazdy den :D ak bude hcg stupat tak bude silniet :D ja som testovala aj rano aj vecer :D :D :D :D

kristinka28
11. júl 2014

@janaochi ze dievca 😀 ta je dobra,,ano testovala ,ale je este skoro ,pockam do mrchy ci pride ,,,,alebo na druhy tyzden skusim ci bude nejaky dusik,, 😉

janaochi
11. júl 2014

@kristinka28 a kedy nečakáš?

kristinka28
11. júl 2014

@janaochi ak som dobre pocitala tak ,25 ,26.7,,,este je skoro,ale viem ze pride

janaochi
11. júl 2014

ja 21.7. aj to je skoro. 😀

michala.s
11. júl 2014

Moj manzel nasiel vcera na teste ducha, ale MS meskala len 1 den a ja som tam nic ale absolutne nic nevidela, tak si pockame do pondelka a potom si kupim dalsi testik ak dovtedy mrcha nedorazi

kacka93
11. júl 2014

Ahojte, takže dnes som bola u gynekológa a moj dusik pomaly rastie 🙂 teraz som v 6 tt..dufam ze všetko dobre dopadne 🙂

lalala85
11. júl 2014

Ahojte,pridam sa k Vam tiez mi meska (asi) 1 den a test prazdny,slak ma trafi,pomoc

janaochi
12. júl 2014

Ach tie testy , keď sú doma je to zlééé. 😀
@melanka21
neviem, koľko dní dpo, 19DC, riadna somarina, ale tak mali sme ísť na dedinu. kde nie je net, ale počasie rozhodlo, že asi ostaneme doma a teraz nuda a testy. Ale neva. 😅

asimama
12. júl 2014

@janaochi ja tam daco vidim 🙂

janaochi
12. júl 2014

@asimama vidíš duchov. Tí ma majú radi. Veľmi. 😠 Na 19DC predsa dá rozum, že test by mal byť čistý, aj keď mám len 26-27 dňové cykly, ovu som nesledovala tento mesiac, ale zvykla som mávať na 10-12DC.

asimama
12. júl 2014

@janaochi kazdy ma ovulku inak..no..tak nerozumiem tomu :/

melanka21
12. júl 2014

@janaochi no verim ti, ze nuda :D ale tak ona bud bude silnut, alebo do certa s nou .... o par dni to bude istejsie a ked nie tak ja netusim preco tieto testy duchuju, ved ja som od lauritky tieto testy mala a ked bol negativny tam nic proste nebolo ... :(

janaochi
13. júl 2014

@melanka21 test pred chvíľou. Keď sa pohráš s monitorom, tak je to tam vidieť, naživo je to normálne viditeľné, ja neviem prečo to aj v mobile pekne vidieť a keď to hodím do pc, tak je tam houby. 20DC, neviem koľko DPO, možno tak 7 až 9 maximálne. Tí duchovia ma už se.ú. 😠

Baby,máte niekto skúsenosti s Lauritkinmi testíkmi, že by takto duchovali?

piacere
13. júl 2014

@janaochi takéto mávaš bežne? lebo toto je už dosť slušný duch, hlavne na taký dc, resp. dpo 😕 Toto bude podľa mňa tmavnúť 😎

janaochi
13. júl 2014

@piacere myslíš? Keď ja sa už bojím, že je to zasa odrb. Je síce pravda, že takéto my ešte asi nevyšli, lebo sú presne také hrubé ako tá kontrolná čiarka, sú pekne ohraničené. No uvidíme. Už tretí deň testujem 😀 , akurát dnes to nie je z ranného moču, asi pred hodkou som si robila. Pridala som tu fotky aj včera a predvčerom , tak mrkni, či to vyzerá nádejne, či je to dnes lepšie vidieť, lebo ja si už neverím. Tohto mesiaca som sa naštvala a nesledovala som ovu, takže ani neviem koľko dpo som. 😕

melanka21
13. júl 2014

@janaochi samozrejme ja ho tam vidim, nemam zle skusenosti s tymi testami aj ja som s nimi testovala a ked bol negativny bol proste biely nic na nom nebolo, tak asi len to potrebuje cas, ked mas ms dostat az 21 tak este chvilocku pockaj a nestresuj sa.

melanka21
13. júl 2014

@janaochi ale urcite mam pocit, ze je silnejsi ako vcerajsie 🙂

kiki68
13. júl 2014

mne vcera vyslo toto presne, co tu davate len na mamateste, duch...a nevim co si mam mysliet,takze o tyzden zas a uvidime...

capslock
13. júl 2014

@janaochi podľa môjho názoru sa ti zadarilo...nedávno som videla tvoj čistý test, tam fakt nič nebolo ale teraz sa mi tam niečo rysuje !!! 😀

janaochi
14. júl 2014

@capslock ďakujem, drž mi palce, priebežne budem informovať. 😉

janaochi
14. júl 2014

@kiki68 nechcem ťa sklamať, ale mne mamatesty už viac krát zaduchovali, ten duch bol do siva, keď to máš inak, tak možno to vyšlo. 😉

kiki68
14. júl 2014

@janaochi toto bolo do ruzova, ale kupim za nejaky tyzden nieco ine...toto som pouzila prvy a posledny krat ten mamatest. Strasne zle sa odcitaval ten vysledok. Ja som vzdy pouzivala rapiclear

janaochi
14. júl 2014

@melanka21 😉 test teraz

melanka21
14. júl 2014

@janaochi no silnejeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂 zeby predsa???? :D

melanka21
14. júl 2014

@janaochi nemas niekde po ruke digitalny? ak je to tam tak ti uz ukaze, sestre ukazal sice len plus ale ukazal a den po tom testovala znova a mala 1 plus 2 tyzdne 🙂 ale ja myslim, ze to vyslo lebo ani minule cykli takto nesilneli 🙂

janaochi
14. júl 2014

sú krásne ružové, takže snáď to vyšlo, som 21DC, týždeň do ms. Už som rozmýšľala, či som nemávala skôr ovu, lebo my sme stále snažilkovali ako divý cca od 10DC, do vtedy takmer nič a teraz sme aj cez ms a po ms dosť a až teraz sa zadarilo.

janaochi
14. júl 2014

@melanka21 digi si urobím vo štvrtok, to budem 4 dni pred ms. No ovu som musela mať riadne skoro. 😨