Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janaochi ze dievca 😀 ta je dobra,,ano testovala ,ale je este skoro ,pockam do mrchy ci pride ,,,,alebo na druhy tyzden skusim ci bude nejaky dusik,, 😉
@kristinka28 a kedy nečakáš?
@janaochi ak som dobre pocitala tak ,25 ,26.7,,,este je skoro,ale viem ze pride
ja 21.7. aj to je skoro. 😀
Moj manzel nasiel vcera na teste ducha, ale MS meskala len 1 den a ja som tam nic ale absolutne nic nevidela, tak si pockame do pondelka a potom si kupim dalsi testik ak dovtedy mrcha nedorazi
Ahojte, takže dnes som bola u gynekológa a moj dusik pomaly rastie 🙂 teraz som v 6 tt..dufam ze všetko dobre dopadne 🙂
Ahojte,pridam sa k Vam tiez mi meska (asi) 1 den a test prazdny,slak ma trafi,pomoc
@melanka21 test pred chvíľou. Keď sa pohráš s monitorom, tak je to tam vidieť, naživo je to normálne viditeľné, ja neviem prečo to aj v mobile pekne vidieť a keď to hodím do pc, tak je tam houby. 20DC, neviem koľko DPO, možno tak 7 až 9 maximálne. Tí duchovia ma už se.ú. 😠
Baby,máte niekto skúsenosti s Lauritkinmi testíkmi, že by takto duchovali?
@piacere myslíš? Keď ja sa už bojím, že je to zasa odrb. Je síce pravda, že takéto my ešte asi nevyšli, lebo sú presne také hrubé ako tá kontrolná čiarka, sú pekne ohraničené. No uvidíme. Už tretí deň testujem 😀 , akurát dnes to nie je z ranného moču, asi pred hodkou som si robila. Pridala som tu fotky aj včera a predvčerom , tak mrkni, či to vyzerá nádejne, či je to dnes lepšie vidieť, lebo ja si už neverím. Tohto mesiaca som sa naštvala a nesledovala som ovu, takže ani neviem koľko dpo som. 😕
mne vcera vyslo toto presne, co tu davate len na mamateste, duch...a nevim co si mam mysliet,takze o tyzden zas a uvidime...
sú krásne ružové, takže snáď to vyšlo, som 21DC, týždeň do ms. Už som rozmýšľala, či som nemávala skôr ovu, lebo my sme stále snažilkovali ako divý cca od 10DC, do vtedy takmer nič a teraz sme aj cez ms a po ms dosť a až teraz sa zadarilo.

@janaochi No kazdopadne na 18 DC tam cosi vidiet, ak mas kratke cykli skus testovat , ale rovnakym testom nemen znacku, ak bude hcg stupat bude silniet, ja som od lauritky testiky mala a neduchovali mi tak som velmi zvzedava ako to cele zasa dopadne 🙂 😲 drzim ti palceky moja 🙂