icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lentilka969
18. apr 2017

@olylili idem na to sťahujem ich do počítača, nešlo mi pridať cez mobil sekundu

lentilka969
18. apr 2017

@olylili nikdy sa mi toto nestalo...už som vážne z toho na prášky lebo neviem či sa mám tešiť alebo nie...

suesue1983
18. apr 2017

@lentilka969 Ahoj skús pepino,za mňa najspolajlivejšie..

lentilka969
18. apr 2017

@suesue1983 ja už neverím ničomu...ešte som si kúpila naschvál clearblue , drahší test 25kový a ukázal mi plusko...dr.max nič ani len náznak

olylili
18. apr 2017

@lentilka969 na jednom sa niečo črtá na druhom nič neviem no možno ešte digitálny ten sa nemýli

lentilka969
18. apr 2017

@olylili počkám pár dní či dôjde ms...zajtra by som mala mať tak už len to ma presvedčí či sa niečo deje

lela123
18. apr 2017

@tonjadabik2 ďakujem 😉

candies
18. apr 2017

babulky, mam taky dojem , ze mi zacina zapal mocovych ciest :( stale pcit na cikanie a vycikam tak tri kvapky :-/ kupila som si Urinal sirup, v lekarni mi povedali, ze tehotnym b to nemalo uskodit ale, ze vyrobca nic neuvadza ... uzivali ste niektora? lebo planujem aj preventivne ak sa zapal nerozbehne uplne vyuzivat celu flasku

candies
18. apr 2017

@lentilka969 ja vidim na vsetkych ciarocku druhu 🙂 kolko ti uz meska ms? este pockaj den dva urcite zosilnie

lentilka969
18. apr 2017

@candies na dr.max testoch čo sú ozaj citlivé tak nieje nič ...robila som si 4 dokopy behom 2 dní...woman secret je vidno ružovú a clearblue je 25kový a plusko ....

alilka
18. apr 2017

@lentilka969 dr.max sú najlepšie.
Women secret des.Veľmi ukazujú kanáliky .Mne to tak už raz urobil myslela som že som tehu a HCG v krvi 0,000000 ..😁

nikusiak9
18. apr 2017

@lentilka969, skus digitalny clearblue, da ti jasnu odpoved

lentilka969
18. apr 2017

@alilka a clearblue ? toto mi nikdy nespravila to plusko je jasne vidieť... ešte môj slepý priateľ ho videl...ja už neviem čo si mám myslieť dnes mám termín ms ... tak uvidíme či príde

candies
18. apr 2017

@lentilka969 fuuha tak to je zvlastne ale uvidis treba pockat 🙂 podla mna ms nepride lebo si tehu 🙂 ak ti ten clearblue ukazal plusko..ja by som tiez ten digi urobila 🙂 mne ukazal zavcasu 1-2tt

lentilka969
18. apr 2017

@počkám ešte či bude ozaj meškať...ak áno tak spravím clearblue 🙂

lentilka969
18. apr 2017

@candies clearblue a z toho istého moču dr. Max nejde mi to do hlavy

candies
18. apr 2017

@lentilka969 tak ja neviem ale dr max som mala aj ja ale bol fialovy nie modry..ci to bol lady max ale z tej dr max lekarne a ten mi najlepsie ukazoval

lentilka969
18. apr 2017

@candies podľa mňa to nebude tehotenstvo...len zaduchovali , dr. max by ukázal keby som bola

candies
18. apr 2017

@lentilka969 nuz nechajme sa prekvapit... podla mna clearblue len tak nezaduchuje 🙂 a nejake bolesti nemas ako na ms? alebo tak?

lentilka969
18. apr 2017

@candies mám pobolieva ma brucho a mám ružový výtok, tak rátam že sa rozbehne ..:/ však práve to ma zmiatlo , že clear by nemal duchovať

candies
18. apr 2017

@lentilka969 tak brusko boli aj pri tehu tak isto ako na ms ale vytok som aspon ja ziadny nemala len ma hrozne boleli prsia a aj stale bolia na dotyk

lentilka969
18. apr 2017

@candies však aj mňa keď som prvý krát otehotnela, síce neskončilo to dobre , tak ma hrozne boleli prsia a výtok som mala skôr do žlta ako ružový , moc tomu nádeje nedávam

misscelaneous
18. apr 2017

@lentilka969 mne clearblue praveze duchuje kazdy jeden :( na zahranicnych forach som citala ze tieto s modrou farbou a hlavne clearblue su na rane stadia nespolahlive, velmi duchuju. :(

candies
18. apr 2017

@lentilka969 tak uvidis budem ti drzat palce v kazdom pripade 🙂

karmela
18. apr 2017

@candies no už je tu večer už zívam a je mi zima 🙈

karmela
18. apr 2017

@lentilka969 žiaľ tie woman robia uzastne kanáliky..ale snáď sa výsledky testov ešte zmenia a všetko sa na dobre obráti

candies
18. apr 2017

@karmela moja :D ja cely den zivam uplne..a naobliekana pod dekou klasika :D tak ked mame podobne priznaky mozme to spolu prezivat :D...ja mam dnes pocity ako na zapal mocovych ciest...treba mi cikat a ked idem tak nic par kvapiek :(

karmela
18. apr 2017

@candies moja a netlačí ti malinké na mechúr či cítiš že ozaj asi chytene moc.cesty? No aj mne je cely deň zima môj prišiel domov že ako je v dome horúco a mne je zima a to som aj žehlila asi hodinu a pól

candies
18. apr 2017

@karmela ja neviem myslis ze by uz mohlo tlacit? som len 12+2 alebo 12+4 :D .... kamoska rvalea ze aj on toto mala ale uz mi nepovedala ze ci tiez v prvom trimestri este....no verim ti mojko chlap nech si zvyka :D ja stale doma nariekam ze mi je zima ruky nohy ladove...presne viem ako ti je a nie jto teda nic prijemne :D alebo mne pomaha ked ma ten moj zohreje vecer mali by ste skusit 🙂 .....

meli8412
18. apr 2017

@karmela
@candies Mimi je moc malinké, aby tlačilo na mechúr, ale rastúca maternica môže tlačiť 🙂
Ja som mala na začiatku tehu problémi s moč. cestami. Keď som málo pila, akoby som cikala žiletky, ale keď som pila normálne, tak som s tým nemala problém 🙂