Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofija18 drzim palce silno 😘 a zvyknes mavat na ktory DC? Ja som dnes 19.den a mavala som 32dnove cykly ked nemeskali takze to aj vychadza
@karmela dobre moja skusim a hodim foto na porovnanie 🙂 uz ma boli lavy vajecnik tak kym bude vecer uz moze byt aj po? 😂 dufam stihneme
Nebudem vas tu menovat konkretne vsetky, nechcem sa ziadnej z vas osobne dotknut, no nemyslite si, ze to prehanate s utokmi na "kotatko"?...Ja si ju nejdem obhajovat, nepoznam ju osobne, no ta posledna jej fotka je dokazom, ze tie testy ma doma a ze su jej, kedze tam napisala aktualny odkaz pre konkretnu zienku...Ako inak by tato fotka vznikla, ked nie fotenim nazivo???...Rozmyslajte logicky...Nechapem naco tolko negativizmu sem pustate...Ved kaslite na to, ak sa vam nevidi jej prejav, tak si ju nevsimajte, nekomentujte ju, alebo si to s nou vybavte cez IP a nie tu v tejto teme, zbytocne je tu potom "husto" miesto tesenia sa tu z novych tehuliek 🤰 ...Pekny den vam prajem zienky 😉
@trblietava ja som zvykla mat tak 19-20-21 deň silne ale teraz som sa alchemilkovala a cítim aj hlienik 😘skúsim testik poobede a večer či sa nieco nezmenilo 😘ale tento cyklus robím testy len tak 😂lebo lásku mame každý deň 😂😂😂🙈🙈🙈Vsak ked uz tak uz poriadne 😂👍
@lenka6309 nadherne dietatko ❤ aj testik 😉
@bluebell0412 babule ďakujem pekne hneď ako budem doma od dr ozvem sa určite dám vedieť ako sme dopadli,ďakujem za podporu 😘😘😘
@trblietava neboj zlato stihnes to len teraz laskujte aspoň 4dni 😉 A pošli ovu testiky keď budeš robiť 😉
@sofija18 aj ty si sa alchemilkovala? Aj ja citim hlien tak som rozmyslala ci pre inofolic ci ten cajik no kazdopadne som rada 🙂 a tu alchemilku ak bude ovu teraz mam vysadit kym nepride ms? Take nieco som citala no dnes este pijem.no vidis parada tak ako pises ked uz tak poriadne ja som rada ked sa s muzom vidime niekolkokrat do mesiaca 😀 na lasku nemame tolko casu mozno sme sa len netrafili mozno tie testiky teraz pomozu a ked bude ovu nepustim ho do prace 😂 vam by sa mohlo teraz zadarit ked sa tak pekne snazite 😘🙏
@domci1203 uz mi daj pokoj....neveris tak bohuzial...luta 13 asi dost napisala pre vas...
@karmela dobre budeme sa snazit 🙂 oki pofotim 😘
@butterfly333 bolo vidiet iba malu bublinku srdiecko este nie...buduci tyzden v stredu idem zase a hadam uz bude vidno aj 💜
@trblietava áno alchemilku už výsadit keď je ovu 😉
@trblietava Ano Zlatik, pila som od 1DC a vcera som si dala poslednú šálku 😘skús večer testik a ked tak uz si alchemilku nedávaj 😘možno aj Inofolic pomohol 😘a držím aj tebe palce nech to uz vyjde 😘😘❤❤
Zeny, este jedna vec k vyjadrovaniu sa "kotatka"...Ja som taka ista vo vulgarizmoch a netajim sa tym, aj ked je to smutne na to, ze som zena a mam taketo hnusne vyjadrovanie - dokonca aj doma bezne, ked ma nieco naserie hresim na plnu hubu a aj pred detmi!!!...Nejde mi to odnaucit sa za tie roky a hneva ma to!...No ked ma niekto vedome nasiera a utoci na mna osobne a nepravom, mam rovnaky slovnik a nesetrim s nim...Myslim, ze su tu zeny, ktore si rovnako neslusne vypustia ventil, ci mylim sa?...Tot vsio k tejto teme 😉
@luta13 dakujem si 👼
@kotatko1232 tak to je super správa. A do roboty už teda nejdeš že?
@butterfly333 ale ano.este idem pokecat a dohodnut sa...
@martinap735 vidim //, potichucky gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😀

@martinap735 áno držím prsty aby tmavli skús ešte o dva dni