icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

katka1274
18. júl 2014

Julinka55 ja mam presne taku ciarku na takomistom teste ako ty.drzim palce. Myslis ze je to len testom? Zeby kanalik alebo vytuzeny duch. Min mesiac som mala taku istu ciarku no o babo som prisla v 5 tt.tak teraz sa bojim

sebadtianko
18. júl 2014

Menštruáciu som mala mat15.07.nedošla.

myslite že som tehotná?ďakujem

piacere
18. júl 2014

@sebadtianko ťažko povedať, ak je vrchný test z 15-tého, tak ten posledný (čo je o dva dni neskôr) by mal byť jasne silnejší, lebo hcg stúpa cca každé dva dni o dvojnásobok. A ešte keď si mala mrchu, tak po nej (ak by si bola tehu) by už isto boli koľajnice. Toto mi skôr príde ako pozostatok hcg z biochem. tehu.... žiaľ 😔

A teraz čítam, že mrcha nedošla.... ale aj tak sa mi zdá, že testy nesilnejú, teda hcg nestúpa ako by malo... ja som mala takéto testy pri biochemickom....

bombonka
18. júl 2014

@sebadtianko skus digi test ,držím palce

sebadtianko
18. júl 2014

Clearblue ukázal slabé plusko včera večer,testy sú robené poobede.to plusko neviem čo znamená V letáku to nebolo.

sebadtianko
18. júl 2014

Ešte si meriam bazalna teplotu 9dni bola rovnaká A dnes O 0,2je vyššia, nechápem A testy sú slabé.

dimitra
18. júl 2014

@sebadtianko podla mna ..ano..

nikuska88
18. júl 2014

podľa mňa si tehotná, aj ja som mala slabulinku čiarku ...

puffu
18. júl 2014

@sebadtianko to plusko na clear blue znamena ze test je pozitivny

siska765
18. júl 2014

@sebadtianko aka je to znacka testov?ja som mala one step pregnancy a par dni za sebou mi ukazoval take slabe ciarky ako tebe,tak som nevedela na com som.Kupila som si kazetovy secret woman a vedela som na 100 percent 🙂 bolo to tam a ovela tmavsia ako na takychto.Vsak skus inu znacku a uvidis na com si , drzim palce 😉

siska765
18. júl 2014

@sebadtianko tu mas moju na porovnanie 😉

sebadtianko
18. júl 2014

@siska765 mala som Pepino A druhu značku neviem ružový obal, dvojbalenie. Ďakujem ešte počkám, skúsim testu neskôr.

sebadtianko
18. júl 2014

@siska765 ďakujem kúpim A uvidím.

julinka55
19. júl 2014

katka1274 Ahoj tak to je mi ľúto hádam tentokrát ti to vide a dúfam aj mne ... nerobila si si ešte ďalší test ?

zvolsiinylogin
19. júl 2014

@sebadtianko este pockaj, niekomu to silnie az neskor...ja som mala asi tyzden rovnako slabu, az potom to zosilnelo ...

zvolsiinylogin
19. júl 2014

@siska765 ktory si tt?

siska765
20. júl 2014
siska765
20. júl 2014

@zvolsiinylogin tie testy boli robene v maji nie teraz

kiki68
20. júl 2014

mne zatial najlepsie vyslo rapiclear, este jeden som si kupila ale nie na SK,tak ten tiez krasne bolo vidno,ci ano ci nie. Tieto sa mi zda,ze nejako moc duchuju. Ja som maa teraz ducha na mamatest a prisla ms,takze urcite to bol len omyl.

sebadtianko
21. júl 2014

Po týždni meškania dnes dorazila mrcha,bezbolestná čo je Umna nezvyčajne.je taká normálna.zo srandy som urobila ovulačný test vyšiel takto.môžem byť tehu?ďakujem

kamajka
21. júl 2014

Ahojte dievcata,aky mate nazor? Ja nic nevidim ale mam vsetky priznaky tehotenstva...som takmer 4 roky po sterilizacii a bolo by to akoze vazne prekvapenie...babo uz neplanujem ale je mi tak zle uz par dni,ze sa to neda opisat. Neviem to dat do negativu ak niektora mozete,tak sup,dakujem krasne🙂

blbovina
21. júl 2014

Ahoj, ja som to mala podobne pri dcerke.
Aj ta najsvetlejsia ciarka znamena tehotenstvo. A nevadi ako tmavo alebo svetlo sa zafarbi, to ovplyvnuje vela faktorov.

zvolsiinylogin
21. júl 2014

@sebadtianko skus, ked ti ms skonci...mozno je to len uhniezdovanie....uz by si mala mat kolajnice

86zuzka
22. júl 2014

Ahojte dievčatá... som tu nová a chcela by som sa s Vami podeliť s mojím duchom na teste...Čo si myslíte o tomto? Možno ak by sa Vám niektorej chcelo dať to do negatívu... Už som z toho na nervy, raz tam niečo vidím, potom zase nič...

piacere
22. júl 2014

@sebadtianko nie. Ak by si bola tehotná, tak v tomto čase, keď už si v období mrchy (ktorú ešte aj máš) by bol ovulačný test veľmi silne pozitívny. Prečo neurobíš tehotenský?

@kamajka negatívny podľa mňa, nič nevidím

@86zuzka nejaký náznak tam je, ale záleží od toho, ktorý deň cyklu si, či ti už mešká alebo nie a či bude za cca dva dni test silnejší

86zuzka
22. júl 2014

tak menštruáciu som mala veľmi zvláštnu. Obvykle ju mám 3 dni ale teraz to bolo iné. Trvala cca 5 dní, z toho som miestami mala pocit, že ju ani nemám. špinila som asi 2x za deň a potom nič a tak sa to opakovalo až do konca. Teraz ju už nemám ale mám zvláštne pocity: cez deň mi je nevoľno, niekedy neviem či stihnem dobehnúť na wc. Len ma napína ale nevracala som zatiaľ. A cítim ako keby som sa mala roztopiť(to peplo cítim z hrude) a všetci sa mi smejú, že som radiátor 🙂

lubka1983
22. júl 2014

@zvolsiinylogin a ty sa mas ako???

snazilka1983
22. júl 2014

@86zuzka ten posledny som ti dala do negativu ako vidis nic tam nieje. negativ by to ukazal.

86zuzka
22. júl 2014

OK, tak ďakujem ☹ tak veľmi som sa tešila... ☹

ajkacovi
22. júl 2014

@86zuzka tak ja som ti upravila ten prvy a nieco tam je ale to moze byt aj kanalik len.. Sprav si digitalny test ten ti isto ukaze ;) ked som to zväcsila je tam vidno druhu ciarku