Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela a to je horšie že to mám natrvalo a nezohnem dobre prsty na nohe.
@butterfly333 auu toto ti verím moja..Už len počuť to je bolestivé
Pekny vecer vam zienky prajem a dobru naladicku 🐭😉😘
Ahojte zienky. Chcem sa vas opytat. Pri minulom tehotenstve sa mi stalo ze som si urobila test, vysiel negativny a odlozila som ho do policky lebo som utekala do prace...ked som neskor si potvrdila toto tehu v 6tt tak som si sppmenula na ten test a nasla som ho pozitivny. (Ruzovy woman test)
A teraz som si robila novy test ,lebo som potratila a citim rovnake priznaky...a zase to iste...najskor negat a potom stmavne ako pri prvom tehu...som zufala tak som.ci nie som. (Fialovy test robeny dnes).
@enny123 neviem kedy si ho robila ale treba ho urobit zase rano. Ja tam vidim velmi jemnulinku ciarocku.
@zuzinkazuzu na obed. ..mozno treba pockat par dni...ked to je tazko..
Ahojte.Som dnes 8 týždňov po pôrode.S priateľom sme po sebe skočili😂😂 po 5týždňoch. MS som ešte nemala.Bola som u dr minulý týždeň a povedal mi že sa mi v maternici už čosi deje a že dostanem MS.Pre istotu som si urobila test(som strašný stresák) domka mám dvojmesačného čertíka a na ďalšie bábo by som sa vážne necítila.Chcela som len vedieť či na tom mojom teste je tá druhá čiarka alebo len stresujem a zbytočne.Ďakujem Vám 😊😚
@niky1141997, ako nechcem ta strasit ale vcelku tam nieco vidim...
@nikusiak9 Ahoj.Myslíš že by to bolo možné?😏 dávali sme si pozor síce ale, človek naozaj nikdy nevie.Doktor mi hovoril ze v maternici sa mi uz čosi deje a že to už zachvíľu dostanem MS.Tak potom tomu nerozumiem 😣😣
@niky1141997 ja tiez nieco vidim.. sice je to slabe velmi.. ale zas moze to byt aj kanalik.. teraz ti ostava uz len cakat a testovat.. skus zajtra rano alebo pozajtra rano a hod sem testiky.. 🙂

@milasik10 aspoň budeš mat peknú zbierku silnejucich testov 😉