Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milasik10 tak to ri závidím :D ja este mam toho pred sebou. Vela ale tesim sa ked to skončí!!!a skola uz nikdy! :D drzim palce 🙂
@karmela dakujem za radu 🙂 ja uz som v takom štádiu ze to prechádza celkom tak uz nejdem brat nic iba nasivin si dávam do nosa aj ked tehu by asi nemali ale ja by som umrela kedže ústami tiez dChat nemozem... tebe prajem tiez skore uzdravenie moja ❤️ Toto šialene aprílové počasie nam škodí :-/
@bea3x myslím ze ms uz nečakaj
@candies moze.. :D ja som do 18tt rastla rychlo.. :D potom zrazu par tyzdniv sa nepohla ani vaha ani brusko sa nezmenilo.. dokonca som schudla 3kg.. vtedy som sa zlakla ale potom zas zacalo rast.. 🙂 ale ono vela robi aj voda v tele..aj to co si zjedla..napr.mna so zemiakov vzdy nafukne.. ale moze to kludne byt len zvacsujuca sa maternica..🙂
@tonjadabik2 Ja som tiež ovu testy nerobila ale zas merala som bt tak podla toho som vedela na 100% kedy mam ovu 🙂 želám ti aby šlo všetko tak ako si praješ)

@sofija18 fuuuha ty ale testuješ o dušu. Držím palce. Ja ani testy už nekupujem. Za 3r stačilo.
@butterfly333 mna to baví 😂😂😂😂ale vieš, objednala som si ich 100 tak co s nimi? 🙈využijem 😂ďakujem krasne 😉Napodobne aj tebe aj všetkým nám tu držím päste! Nech uz sme maminky.... mi hovor 😶a za 7 rokov? Vieš koľko ich bolo? 🙈ale budeme veriť ze sa to podarí 😘😘❤❤❤posielam pozitívnu energiu ❤
@alilka 😂😂😂😂no neviem 😂😂😂😂😂takto sme to ešte neskúšali ze úplne každý deň 😛no dobre dobre, dva dni sme vynechali 🙈a zaskočilo ma to spinenie v piatok(asi ovulacne spinenie) tak pre istotu.... nemusím podla testov zachytiť úplný vrchol. Iba tie lieky od gynosa co mi dal na 3 mesiace Eurhyrox, femibion 🙈a pila som alchemilku od 1DC inak nic viac 🙈

nechapem ako moze byt chybou casty sex. Chyba je podla mna testovat a cakat na spravny cas na sex, ved spermie co to preziju, ci sa mylim? A u mna platilo vela sexu = uspesne oplodnenie
@sofija18 noo tak to áno 100ks tak to už je niečo verím že sa nám to podarí ak nie teraz tak do konca roka určite.
@andrejta ja som nenapísala že je to chyba. Je ťažko o tom polemizovať,keďže každý lekár povie inak..Ale len vezmi do úvahy,keď chlap ide na spermiogram,vždy musí byť absencia..Niekde odporúčajú 3dni inde aj 5..Tak asi len kvôli niečomu to je 😁😁
@sofija18 Zlatko chápem ,po takej dobe by som aj ja skúšala ako sa len dá .Ja keď som otehotnela vo februári,tak 3dni predtým sme boli bez sexu,lebo sme prerabali byt a boli sme od seba..😁 a potom hneď aj druhý deň sme si dali sex,vtedy bol aj ovu test pozitivny..😁 ja nič v zlom,len sa snažím poradiť z vlastnej skúsenosti 😁
@butterfly333 tak tak 😘😘😘
@sofija18 aj ja som sa prvykrat velmi zlakla, chcela som hned bezat k doktorke, ale potom som googlila a zistila, ze je to ok🙂 niekedy je to len slabucke zaspinenie, niekedy si musim dat az tampon a niekedy je to cista krv..netesi ma to, ale ked doktori vravia, ze je to v poriadku, tak im verim🙂
Vy sa 7 rokov snazite intenzivne? A ste zdravi, vsetko je v poriadku? Ak ano, tak je vonavy, milovany, vytuzeny uzlicek uz pomaly na ceste ku vam❤ Obdivujem tvoju silu a pozitivne myslenie, celkovo ako posobis a co vyzarujes aj tu cez pismenka😘 Si silna zena s velkym Z, velmi ti babatko prajem🙂
U nas je to tento mesiac take zvlastne..kedze mi druhy dr.povedal, ze ma podozrenie na polyp na maternici, ktory moze posobit ako vnutromaternicove teliesko😭 Moja dr.nic take nevidela, tak som z toho na prasky, zajtra idem ku nej, velmi s bojim co mi povie😔
@niky1141997 myslím že je biely 😁😁 tak môžeš byť v kľude 😁😁
@alilka ja ta chápem 😘 to uz bolo tak ako píšeš 😉a aj tak nic 😘vieš ja mam taku prácu ze sa môže stať ze pôjdem zrazu z ničoho nic mimo domu a mame po plánovaní 🙊takto si užívame jeden druhého, nemilujem sa mechanicky lebo proste plodime, ale preto lebo chceme 👍😉👍 Vsak ked to nevyjde tak nevadí, nebude to prvý raz 😑😌skúsime další mesidac
@alilka Normálne som videla aj tú druhú , ked to pomaličky išlo na tú kde to ukazuje ze "negatívny".Nechápem potom tomu.Na tom záchode mi až zle prišlo...
@niky1141997 tak neviem ja tu nič nevidím,ale na živo to môže byť viac vidieť..Väčšinou to tak je..😁 a ty tam teraz niečo vidíš?
@matik7 jeeej ďakujem moje 😘😘Ano 7 rokov, z toho raz sa nám to podarilo ale nedopadlo to dobre... sme obaja v úplnom poriadku, všetky možné testy,netesty.... Ach... len to nejde no 🙈 vieš, ja som bola vždy taká... ale nemysli si, mávam slabé chvíľky ze ma to zloží a poplacem si.... ale našla som tu spriaznene duše ❤ktorým sa tu možem posťažovať a dúfam ze sa im raz aj pochválim ❤no zvláštne ze ho tam videl a tvoja doktorka nie.....neboj nic, zajtra dopadne vsetko v poriadku! Teraz si ako na tom? Máš MS alebo si nejak pri ovu? 😘👍❤

@ria294 a kedy máš začať zo stimulkou? Cyklus mávaš pravidelný? Držím ti paluchy aby ste tehulkovali spolu pekne dievčatá @sofija18 a dobehnú Vás o chvíľu ostatne babulky..tak to ti želám v prvom rade // a kebyže nie tak nech ms dorazí a nenatahuje ťa..