icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
25. apr 2017

@nikuskaniki áno pošlem určite aj ja moja..príznaky nemám žiadne skoro len fakt má dosť bolia prsia..hlavne keď dám dole podpiru a keď ležím auu.ale teším sa že mám aspoň to že viem že je Ok .a ty?

milasik10
25. apr 2017

@karmela este otaaaazocka,mozno na vsetky baby tehulky,ktore tu su... dievcata mate nejaky vytok? Lebo ja som dnes spozorovala taky ako pri ovu,mozno trosku slabsi.. 🙄

tonjadabik2
25. apr 2017

@sofija18 asi 34 alebo 35.. teraz to mam take rozhadzane a to tym ze v januari som mala vo februari som nemala ms teraz v marci som mala a co bude v aprili co teraz cakam ms..neviem netusim..

domidee
25. apr 2017

@milasik10 mne vyšiel slabulinko pozitívny test a ms mam dostat o 3 dni no výtok mam ako vodu stale gatky mokré 😅 uvidim čo z toho bude

simkamatko
25. apr 2017

Baby možno ma vysmejete ze som baba a neviem ale mi prosim vysvetlite ako viete ze ovulujete ja ovulku nemam vobec neviem si ju zistit :/

sofija18
25. apr 2017

@alilka nemeriam 😂Ano videla som. 😂tento mesiac apríl je riadne bláznivý ti poviem 🐒

tonjadabik2
25. apr 2017

@sofija18 ..ja samam neviem ak v tom vies chodit a ratat to tak v januari som mala ms kolko 27.1, vo februari som vobec nemala,v marci som mala 20.3 a teraz v aprili neviem cakam a ani neviem kedy mam ovu.. ale bazalku som len tak zo srandy odmerala dnes a 37,1..krcok zavrety a tvrdy.. asi treti den zimnica,dnes ma hlava boli..len neako vytoky ani hlien ani nic.. taze asi ms pride ze??? porad Dik

sofija18
25. apr 2017

@tonjadabik2 fíha, to ti normalne vynechalo cely mesiac? Co povedal na to lekár? Kokso zaujímavé 🤔no tak by som rátala od poslednej MS 35 dni... a ked nepríde treba určite navštíviť lekára, nech ta pozrie ze co tam sarapati 😮

bluebell0412
25. apr 2017

@milasik10 ano od úplného začiatku bez intimky ani na krok

sofija18
25. apr 2017

@tonjadabik2 no ak si mala poslednú MS 20.3. A mávaš 35 dňové cykly tak MS si mala dostať 23.4. Co bolo predvčerom....lenže nepáči sa mi ten január-február.... to je strašne dlhé obdobie 😕.... co sa týka bazálnej teploty, v tomto ti neporadím, skús sa kociek opýtať... lebo ja si ju nemeriam Ani som nikdy nemerala... hmmma ty ovu testiky robis? Tehu test si skúšala? 😉co ked sa podarilo?

karmela
25. apr 2017

@milasik10 áno je buď vodnaty alebo hustejší či kremovy..Je to normálne neboj

nikuskaniki
25. apr 2017

@karmela Mňa tiež bolia prsia a stále by som len spala 😊

olylili
25. apr 2017

@milasik10 áno a čím bližšie k pôrodu tým je silnejší kvantum intimiek kupujem

karmela
25. apr 2017

@nikuskaniki no namna príde poobedny pól hodinový spánok večer zálomim pred 21:00 a potom pred pól nocou chodím po dome pozerám telku a neviem spat 🙈Treba si oddýchnuť kým sa dá..už sa teším na teplo nech nás dobije slniečko energiou

milasik10
25. apr 2017

@olylili
@karmela
@bluebell0412 ok,tak som spokojnejsia,dik baby 🙂

karmela
25. apr 2017

@milasik10 nieje zač 😉

suesue1983
25. apr 2017

@simkamatko Staci len sledovat cyklus aky dlhy ho mas,ovu byva v strede cyklu tak na 14den od 1dna menstruacie,ale kazda zena ma inak dlhy cyklus..hlavne merat bazalnu teplotu je pre mba najspolahlivejsie

ria294
25. apr 2017

@sofija18 moje zlate a to akože čo je toto 🙈🙈🙈🙄 tomu naozaj nerozumiem, ty si naozaj sama záhada, to som veľmi zvedavá, čo z toho bude 🙊🙊 no ako rozmýšľam, tak rozmýšľam neviem si to vysvetliť...🤣🤣 tak dnes dajte maratón 😘😘 pekne sa ľubte, ja budem dnes tíško závidieť, včera som si nadrobila 😂😂 a dnes budem závidieť môj priateľ príde neskoro 🙄
Ale každopádne zajtra budem čakať info , ako sa to bude ďalej vyvíjať ❤️❤️

simkamatko
25. apr 2017

@suesue1983 no to som uz takto robila ale ovulka sa vobec nedostavila lekar vravel ze mam lenive vaječniky a žiadna ovulka

sofija18
25. apr 2017

@ria294 fakt bláznivý apríl 😂😂😂😂😂😂😂😂 uz sme to vybavili 😂😂lebo zase som ja vcera tebe závidela 😂bol muzik PN 🙈tak dnes musel doháňať 😂 fakt som zvedava na tento cyklus alebo co 🐒... určite budem pisat 😘❤a ty co moje gorilko?

bembaa
25. apr 2017

@nikusiak9 dakujem

suesue1983
25. apr 2017

@simkamatko no tak ale to by mal potom nejako riesit viem ze sa to da nastartovat nejakymi liekmi ale viac uz k tomu neviem mozno baby by vedeli ktore maju pco alebo skus najst taku diskusiu..kde ti budu vediet poradit a pomoct)

simkamatko
25. apr 2017

@suesue1983 lieky mi dal alw vajecniky nezareagovali vobec ani naznak odporucal mi IVF ale ja nechcem bola som uz 2x a negativne chcem skusit prirodnejsie

alilka
25. apr 2017

@sofija18 no načisto zblázneny 😂😂 pozri posledné 2testy su dnes jeden o 14.30, a ten posledný teraz .😁
@adria88 čo myslíte baby?

suesue1983
25. apr 2017

@simkamatko To ma mrzi(((ptajem ti nech vsetko vyjde tak ako si zelas..

simkamatko
25. apr 2017

@suesue1983 dakujem snad sa mi postasti verim tomu

adria88
25. apr 2017

@alilka ja myslím, že ovu môžeš očakávať tiež 🙂 dúfam, že sa mi podarí dnes muža dať do parády 😂

alilka
25. apr 2017

@adria88 fakt som na to zvedavá či bude 😂😂

adria88
25. apr 2017

@alilka vyzerá, že bude, a ms ani nakoniec nepríde možno 🙂

sofija18
25. apr 2017

@alilka to budeme tohtomesacne záhady? 🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂na co sa z máš vykľuje 😘😂🙈