Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ovu testy keby aj mám tak neviem od ktorého dňa skúšať lebo po ms myslím že nejaké dva tri dni by ovu nebola
Mne čo kamarátka poradila že mala by som ísť na gyndu si dať odsledovať ovu a naplánovať si tak styk
@simkamatko aj ja Ti drzim silno palceky, aby si si nasla na testiku svoje vytuzene //...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@zuzana256 ked zacne hlien, ovulka je do 3-5 dni, no je to individualne, kazda sme ina a kazda to mame inak...No odsledovanie si ovulky u gynekologa je tiez velmi dobry napad, skor by vam to takto mohlo vyjst...Treba sa snazit od zaciatku hlieniku kazdy druhy den, myslim, ze tak je sanca najlepsia - moj nazor...No urcite skus aj to zistenie ovulky u svojho Dr....😉...Tym nic nepokazis a budes aspon vediet priblizne, kolky den cyklu mas ovulku prave Ty 😉...Drzim palceky a budem cakat na dobre spravy od Teba, hlavne bud v klude a "netlac na pilu", co ma prist-pride 😉
Ja sa tím netrápim už myslím že ja jediná som není ktorej sa nedarí tak dlho a je nás určite viac bodaj by sa už usmialo aj na nás šťastie
@niky1141997 na Tvojich testikoch vidim duchov a myslim, ze budu tmavnut - aspon teoreticky podla mna...Hlavu hore mamina, zvladnes vsetko, su miliony zien, ktore neplanuju tak skoro druhe babätko a taktiez sa im v 600-nedeli podlomia kolena a su v tom...A zvladnu to s pomocou rodiny atd...Verim, ze ak by si predsalen teraz bola tehulka znovu, ze to zvladnes...Musis, si predsa zena!...Moja spoluziacka zo strednej tak otehotnela po 600-nedeli a ma 2 deti s rozdielom cca. rok a nemenila by za nic na svete - su to jej velke lasky...Aj ked prvy moment bola tiez v riadnom soku!...Myslim na Teba, aby sa testy silno mylili 🙂
Vcera som od niektorej z vas dostala 6 srdiecok za sebou - Dakujem velmi pekne, potesili 😘
@niky1141997 Ja na teste nevidím nič 😉
@niky1141997 Ty si mi vcera aj dnes poslala srdiecka? ...Ak ano, dakujem pekne 😉❤
@sofija18 ahoj no mne tak kazdy rok mesiac dva meska.. Urcite aa nepodarilo sak krcek u otvoreny..vytok taze isto pride.ms.. Kaslem uz nato nejdem aa sledovat
@tonjadabik2 sleduj si aspon plodne dni a vtedy si uzivajte s muzickom lasku...Snad sa vam zadari aj tak...Drzim palceky...Teraz ak nepride MS, skus testik, mozno budes prekvapena - no bodaj by! 😉
@alilka ja som stale vo faze necakania na ms... niekedy 3.-5. maja sa to rozlusti... ak mrchana pride, zacnem pit inofolic... mam jednu kabicu co mi tu stoji, dve som uz posunula... mam bolesti v podbrusku a zda sa mi, ze mam vacsie prsia, ale toto mavam ako sucast pms takze, tymito peiznakmi sq memozem riadir, ci ide o tehu... Slubila som si, ze test urobim, az ked by meskala, ale viem ja ci to dodrzim 😝
@luta13 Dakujem krasne moja. Dnes sa krcok otvoril a hned sup sexik rano ta uvidime.. Hlienik miesto ms..uz som z toho debil nechapem to. My sa lubime asi kazdy den hlavne ked je hlienik a aj ked nieje..a stale nic..asi to ma tak byt.. Som zvedava kedy pride ms..hej sledujem plodne dni aj ked neviem kedy ich mam..sice po ms asi na 14 den? Tak cakam co bude.kedze sa krcok otvoril tehotna zrejme niesom teda urcite niesom.. Uz som z toho debil
@luta13 Ján som mala po ruke len normálny tak normálny ..ale len rano a vecer si dávam. 🙂 podla mna sa nic nemoze stat. V lekárni mi povedali ze zvyšuje tlak matky alebo bábätka ak zúži ine cievy ako nosné...riziko je všade aj pri paralelne aj bylinkach...nebudem na to mysliet ale dúfať ze mi to čoskoro uz uplne prejde 🙂
Boze, pisem na mobile a tu su tie klavesy take male, pardon za preklepy... Doma nemam ziadny tehutest len ovu... Tak sa pokusim do 5.5. ziadny nekupit, tak drzte palce 😎

@domidee nemalo by sa to stat, ze // nie je vidno, ak si tehulka, // tam budu aj keby co bolo...No pockaj teda este tie 3 dni a ked MS nepride (v co dufam s Tebou), tak potom zas testni...Drzim palceky 😉