icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
25. apr 2017

@domidee nemalo by sa to stat, ze // nie je vidno, ak si tehulka, // tam budu aj keby co bolo...No pockaj teda este tie 3 dni a ked MS nepride (v co dufam s Tebou), tak potom zas testni...Drzim palceky 😉

zuzana256
25. apr 2017

@luta13 plodný hlien keď som mala taky priesvitný hustý ako zelatina a neviem či to bolo este len pred ovu ako píšeš že tak 3-5 dni alebo už vten deň bola ovu ja som už stoho na nervy pomali keď sa aj sledujem iba hlien

zuzana256
25. apr 2017

Ovu testy keby aj mám tak neviem od ktorého dňa skúšať lebo po ms myslím že nejaké dva tri dni by ovu nebola

zuzana256
25. apr 2017

Mne čo kamarátka poradila že mala by som ísť na gyndu si dať odsledovať ovu a naplánovať si tak styk

luta13
25. apr 2017

@simkamatko aj ja Ti drzim silno palceky, aby si si nasla na testiku svoje vytuzene //...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

luta13
25. apr 2017

@zuzana256 ked zacne hlien, ovulka je do 3-5 dni, no je to individualne, kazda sme ina a kazda to mame inak...No odsledovanie si ovulky u gynekologa je tiez velmi dobry napad, skor by vam to takto mohlo vyjst...Treba sa snazit od zaciatku hlieniku kazdy druhy den, myslim, ze tak je sanca najlepsia - moj nazor...No urcite skus aj to zistenie ovulky u svojho Dr....😉...Tym nic nepokazis a budes aspon vediet priblizne, kolky den cyklu mas ovulku prave Ty 😉...Drzim palceky a budem cakat na dobre spravy od Teba, hlavne bud v klude a "netlac na pilu", co ma prist-pride 😉

zuzana256
25. apr 2017

@luta13 K dr pôjdem a y mi odsledovať ale neviem kedy sa tam ma chodiť či po skončení ms alebo aj počas ms

luta13
25. apr 2017

@nisa_666 Velmi sa tesim s vami, ze vam to vyslo konecne po tolkych pokusoch a jednoznacne je to chlapcek, ved je to krasne vidiet 😉...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie plnymi duskami, zasluzene 😉...Vela zdravicka mamicke, aj malemu princovi prajem 😘

zuzana256
25. apr 2017

Ja sa tím netrápim už myslím že ja jediná som není ktorej sa nedarí tak dlho a je nás určite viac bodaj by sa už usmialo aj na nás šťastie

luta13
25. apr 2017

@zuzana256 k Dr. po skonceni MS, urcite myslim, nie cez MS 😉...Najlepsie ked zavolas svojmu gyn. a opytas sa ho na to, kedy presne mas prist - on Ti uz povie 😉...Prajem Ti to stastie z celeho srdiecka, nech si aj Ty spokojna tehulka 😀

luta13
25. apr 2017

@niky1141997 na Tvojich testikoch vidim duchov a myslim, ze budu tmavnut - aspon teoreticky podla mna...Hlavu hore mamina, zvladnes vsetko, su miliony zien, ktore neplanuju tak skoro druhe babätko a taktiez sa im v 600-nedeli podlomia kolena a su v tom...A zvladnu to s pomocou rodiny atd...Verim, ze ak by si predsalen teraz bola tehulka znovu, ze to zvladnes...Musis, si predsa zena!...Moja spoluziacka zo strednej tak otehotnela po 600-nedeli a ma 2 deti s rozdielom cca. rok a nemenila by za nic na svete - su to jej velke lasky...Aj ked prvy moment bola tiez v riadnom soku!...Myslim na Teba, aby sa testy silno mylili 🙂

luta13
25. apr 2017

Vcera som od niektorej z vas dostala 6 srdiecok za sebou - Dakujem velmi pekne, potesili 😘

karmela
26. apr 2017

@nisa_666 jeeeej krásne miminko len tak ďalej pekne si užívajte v zdraví a šťastí tehulkovanie 😊

karmela
26. apr 2017

@luta13 áno dostala som poklad ďakujem 😍❤️

meli8412
26. apr 2017

@niky1141997 Ja na teste nevidím nič 😉

bevab
26. apr 2017

Ahojte, dnes alebo vcera mala prist ms. Neprisla. Vidite tam nieco ?

luta13
26. apr 2017

@bevab nieco sa mi tam mari (minidusik), no nie som si ista...Ty tam nazivo vidis daco?...Skus testovat znova za 2 dni...Toto je dnesny testik z rana? 🙂

luta13
26. apr 2017

@karmela Nemas zaco 😉...A Ty si mi dnes posielala srdiecko, ci? 😅

bevab
26. apr 2017

@luta13 no mne sa nieco.ako keby ale po zaschnuti uz nevidim nic :(. Robila som ho rano ano. Dakujem aj napriek tomu.🙂

luta13
26. apr 2017

@niky1141997 Ty si mi vcera aj dnes poslala srdiecka? ...Ak ano, dakujem pekne 😉❤

luta13
26. apr 2017

@bevab no vyckaj do piatku, potom testni zas rano a hod sem foto...Drzim Ti silno palceky, aby sa zjavili silnejuce // 😉

adria88
26. apr 2017

@luta13 Ďaaakuujeeem😉 no uvidíme, nuž, nenechali sme to len tak dnes v noci 😀 preistotu

sticker
luta13
26. apr 2017

@karmela Pekny dnik vam prajem ❤...U nas zamracene uplne, od vecera poprcha s prestavkami, hory sa vyparuju - pocasie suce spania 😉

sticker
luta13
26. apr 2017

@adria88 No snad "motyka vystreli" uz tentokrat 😘

tonjadabik2
26. apr 2017

@sofija18 ahoj no mne tak kazdy rok mesiac dva meska.. Urcite aa nepodarilo sak krcek u otvoreny..vytok taze isto pride.ms.. Kaslem uz nato nejdem aa sledovat

luta13
26. apr 2017

@tonjadabik2 sleduj si aspon plodne dni a vtedy si uzivajte s muzickom lasku...Snad sa vam zadari aj tak...Drzim palceky...Teraz ak nepride MS, skus testik, mozno budes prekvapena - no bodaj by! 😉

ikonica
26. apr 2017

@alilka ja som stale vo faze necakania na ms... niekedy 3.-5. maja sa to rozlusti... ak mrchana pride, zacnem pit inofolic... mam jednu kabicu co mi tu stoji, dve som uz posunula... mam bolesti v podbrusku a zda sa mi, ze mam vacsie prsia, ale toto mavam ako sucast pms takze, tymito peiznakmi sq memozem riadir, ci ide o tehu... Slubila som si, ze test urobim, az ked by meskala, ale viem ja ci to dodrzim 😝

tonjadabik2
26. apr 2017

@luta13 Dakujem krasne moja. Dnes sa krcok otvoril a hned sup sexik rano ta uvidime.. Hlienik miesto ms..uz som z toho debil nechapem to. My sa lubime asi kazdy den hlavne ked je hlienik a aj ked nieje..a stale nic..asi to ma tak byt.. Som zvedava kedy pride ms..hej sledujem plodne dni aj ked neviem kedy ich mam..sice po ms asi na 14 den? Tak cakam co bude.kedze sa krcok otvoril tehotna zrejme niesom teda urcite niesom.. Uz som z toho debil

candies
26. apr 2017

@luta13 Ján som mala po ruke len normálny tak normálny ..ale len rano a vecer si dávam. 🙂 podla mna sa nic nemoze stat. V lekárni mi povedali ze zvyšuje tlak matky alebo bábätka ak zúži ine cievy ako nosné...riziko je všade aj pri paralelne aj bylinkach...nebudem na to mysliet ale dúfať ze mi to čoskoro uz uplne prejde 🙂

ikonica
26. apr 2017

Boze, pisem na mobile a tu su tie klavesy take male, pardon za preklepy... Doma nemam ziadny tehutest len ovu... Tak sa pokusim do 5.5. ziadny nekupit, tak drzte palce 😎