Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava asi ze mi šiši tento cyklus 😂😂😂😂😂🙊🙊🙊🙈
@sofija18 no to teda neviem 🙊 Aké máš testy? Inak ja som tiež nejaká čudná, lebo ja som pozitívne ovu testy nikdy nemala, aj keď ovu som mala potvrdenu folikulometriou 😂😂
@karmela moje zlate no ms nikde, vaječníky šteklia sem tam pichajú , ako pri ovu, vlhká som neskutočne , ovu testy jasne že len slabulinka čiaročka, tak vôbec nechápem čo to má znamenať 😜 Dr hovorila, že sliznica vyzerá, ako by sa mal spustiť ms, tak ráno skočím na injekciu 😉
@ria294 jasne ze nedám pokoj 😂😂😂😛😛😛😛 Vsak @butterfly222 je uz davno v našom klube 😘❤😘❤ja nikdy neprehravaam 😂
@ria294 moja ty si teraz tiež brala fytosoju? Zatial nepocitujem nič na 5 a 6dc ma boleli kríže aj trocha podbruško teraz nič. Dufam že ta soja pomože teraz som.len 9dc ovu chodí okolo 14dc.
🙉🙈😘
@kudusko veru sme moja no ale čo narobíme.😆
@butterfly333 nič čo ty ty nemáš 40
@kudusko no ešte nie v lete 38 aj to je dost moja.
@luta13 tak nakoniec mi mrcha predsa len prišla ☹ aj napriek // ciarkam ☹ tehu to nebude ze?
@butterfly333
@kudusko
@sofija18 no zlatička moje tak si berte príklad 😘😘 od
@karmela všetky by sme sa už mohli nejako opičiť 🤣🤣
@butterfly333
@kudusko
@ria294
@sofija18 dievcence ja by som sa silno tešila keby ste boli všetky rad za radom tehulky pekne až do pôrodu 😍 Želám Vám to zo srdca fakt..😘😘
@jurkovatynka spinenie alebo normálne červená? Máš ešte doma test? Správ aj teraz ms mala prísť dnes?

@sofija18 no tie testiky ti pekne skacu 😀 som velmi zvedava co to znamena ❤