icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

candies
28. apr 2017

@tifinka dakujem 🙂 no asi som mala ked som otehu Hh dva cykly som si robila ovu testy a nikdy mi nevyšiel pozitívny ... dokonca mam aj test zo dňa kedy sme otehu a aj ten bol negatívny .... podla mna to je take dost nespoľahlivé

nikuskaniki
28. apr 2017

@candies Ďakujem 😊 Aj tebe nech to vyjde 😊

gabrriela1
28. apr 2017

Dievcata dnes som dostala ms normalnu ako vzdy...a skusala som ovu test a bol silno pozitivny....

candies
28. apr 2017

@gabrriela1 to je zaujimave a tehu test ?skusala si? Priateľovi krstná mala do 5.mesiaca tehu normalne menzes každý mesiac

alilka
28. apr 2017

@korytnacka1981 vo myslíš ?Ten spodný ,rozpity?😁 Už prichádza?,😉

Baby čo myslíte?😲

karmela
28. apr 2017

@sofija18 zlato super 😂 Salena si jak ja 😂 Budeme mat peknú zbierku no nie? Ty si moju už videla 😂😘

kudusko
28. apr 2017

@alilka ešte nie kedy si mala tých 16 MM?

gabrriela1
28. apr 2017
rula
28. apr 2017

@gabrriela1 zajtra ho budes mat este viac pozitivny

bluebell0412
28. apr 2017

@gabrriela1 no vyskúšala by som urobiť tehu test

alilka
28. apr 2017

@kudusko vcera..Ale mala som 2mesiace kedy mi folikul praskal až okolo 28mm a jeden na 18mm a presne na ten som otehu ,😁😁. Viem som sibnuta ,ovuluje mi vajecnik bez vajcovodu a ja testujem ako nepevna 😂😂 no poradím si? 😂😂

kudusko
28. apr 2017

@alilka aha tak rátam že keď štvrtok si mala 16 tak 1.5.mozes manifestovat s drahým v posteli 😂😍😀 a praskali by mal Max do 24mm

karmela
28. apr 2017

@nikuskaniki zlatko ty budeš 6+5 koniec 7tyzdna aj ja tak budem keď pôjdem na sono a verím že už bude bit srdiečko takze u teba taktiež ty ho uvidis o deň skôr ako ja 😍

sofija18
28. apr 2017

@karmela videla veru a je najkrajšia na svete ❤❤❤

karmela
28. apr 2017

@sofija18 takú budeš maz za pár dni aj ty poklad len neukazuj Miskovi 😂 Mna natrela mala 😂

alilka
28. apr 2017

@kudusko v tom sa lekári medzi sebou "biju" na koľko by mal praskat,ale mne praskali hlavne samé,bez pregnylu,čiže ich riadilo telo..Tak uvidím čo to buďe..Ešte mám zopár testov 😂😂😂

kudusko
28. apr 2017

@alilka no určite tých 28mm je dosť podľa mňa si otehu z toho 18 MM čo bol no však testuj o víkend máš postarané 😃😘

alilka
28. apr 2017

@kudusko veď zasa moja doki vraví že do 30mm je to super..Preto vravím že každý lekár inak hovorí..Ale telo si aj tak robí čo chce. 😁😁 My sa do toho nevidíme a nevieme ako to celé je 😁😁

barborapavlikova
28. apr 2017

@nikuskaniki ahoj moja,no ani relatívne nič nové.akurat dneska som bola na tej hematogii, ale fajn.injekcie zostávajú 😀 dneska mi začal vadiť "pach" čalamady. Nemohla som to zniesť,tak som ju vyhodila A pri pomyslení na pizzu ma naťahuje 😀 inak fajn, až na malého ten je chorý tak bojujeme.a ty ako? Čo nové? Tiež už odratavas dní do kontroly?

kudusko
28. apr 2017

@alilka takto prírodu neodrbe 😂😁😀takže ja som už také videla a počula čo by som v živote nepovedala čo sa týka tehu 😘😍

sofija18
28. apr 2017

@karmela uz ich videl 😂😂😂😂som ich napratala do nočného stolíka a vie ze tam mam balzam na ústa, tak si šiel pon.... otvoril suflik a to si mala počuť 😂😂😂😂😘🙊❤

nikuskaniki
28. apr 2017

@karmela Ako dobre to znie, že koniec 7 týždňa 😍 Hneď si pošleme fotečky 😊

nikuskaniki
28. apr 2017

@barborapavlikova Mne zatiaľ žiadne pachy nevadila ale pre redkvičky by som zabíjala 😂 Mohla by som ich jesť od rána do večera 😃 A ráno sa mi začali objavovať ranné nevoľnosti ale bez vracania. Cítim, že mi je zle ale nevraciam a po večeroch zas mávam kyselinu 😩 Presne, odrátavam dni do kontroly ostošesť 😊😘 Koľko ma malý? 😊

karmela
28. apr 2017

@sofija18 tak už je to vonku viem si predstaviť čo si šomral 😂 Asi podobne ako ten môj 😂

karmela
28. apr 2017

@nikuskaniki veru znie to krásne 😍 Koniec 7tt nedávno sme končili 4tt 😊😉 ja už tiež odratavam dni až sa teším na noc hoci sa budím už na cikanie a dnes v noci už aj na pálenie záhy ale zároveň sa z toho teším len nech naši drobci rastu

karmela
28. apr 2017

@barborapavlikova tak príznaky vidím pomaly a isto začínajú 😘

barborapavlikova
28. apr 2017

@nikuskaniki no aj mňa sem tam V noci budí pálenie záhy,už som si musela dať tabletku.niekedy aj cez den- ale to málokedy. Maly má 3roky.
@karmela len nech začínajú. Možno si to lepšie uvedomím čo sa deje. 🙂 ale teším sa potichucky stále ❤

ria294
28. apr 2017

@sofija18 moje zlate ty si prepadla lekáreň 😂😂😂 veď tebe tam dajú zákaz vstupu 🤣🤣 verím, že pri testovaní ti test nebude chýbať 🙊🙊 a ako si na tom dnes?

minanina
28. apr 2017

Myslite že sa podarilo? 🙂

ria294
28. apr 2017

@minanina určite ano 😘 Zo srdca gratulujem 😘