icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
29. apr 2017

@trblietava vidim ☺drzim palceky aby tmavla😘

miriamn76
29. apr 2017

@minanina urcite si tehulka gratulujem☺

miriamn76
29. apr 2017

Všetkym novym tehulkam gratulujem a prajem krasne bezproblemove tehulkovanie😘

ikonica
29. apr 2017

@trblietava jeziskove husllicky co to tu vidiiiiim... silno drzim palceeeee.... mas uz aj nejake priznaky?

ikonica
29. apr 2017

@minanina gratulka tehulka 🙂

karmela
29. apr 2017

@trblietava len nech tá druha čiarka pekne tmavne moja 😉😘

monik1985
29. apr 2017

@luta13 dakujem Ti velmi pekne 🙂 ja tam tiez vdim len fakt slabuckeho ale don rada ze nie sama 🙂

ikonica
29. apr 2017

ja som ale debil.... som klasicka snazilka... kupila som vcera tehutest 2v1... ze si spravim v utorok rano pred vysetrenim na endokrino... hadajte ako to dopadlo????

sofija18
29. apr 2017
sticker
sofija18
29. apr 2017
sofija18
29. apr 2017

@ria294 👻👻👻cez internet 👻👻👻do lekárni uz moc nechodím iba ked som na opačnom konci mesta 👻no ja nijak... dnes som 6 DPO alebo 23 DC 😂😂a ty co opicka? MS nikde Vsak? 😘😍🙊

sofija18
29. apr 2017

@trblietava moj názor poznáš ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘jujujuj teším ❤

butterfly333
29. apr 2017

@ikonica ako???

sofija18
29. apr 2017

@ikonica hned ako si prišla domkov si si ho spravila? 😂😂😂no sup sup úkaz nám ho 😘

sofija18
29. apr 2017

@matka295 😂😂😂😂mne ked cvakne pôjdem nakúpiť ďalšie 😂😂😂

ikonica
29. apr 2017

@sofija18 no hej... jeden vcera po prichode domov a ked som tu nasla dnes test trblietavej tak uz som musela aj ja ist urobit este z ranneho pre istotu... a vysledok? biele jak vyprane v arieli.. este je skoro.. pri minulom tehu mi ukazalo ducha na 24dc... dnes som 22... ovulka bola 20-21.4. ukazalo mi pozit test 2 dni po sebe... tak neviem ktory den ratat.... okrem toho som kupila nejaky top test... to som este nemala.. predtym mi ako prvy ukazal one step... ten teraz nemam.... a to som nedavno lute pisala ze vydrzim do 2.5. no istezeeeeee

sticker
miriamn76
29. apr 2017

@ikonica isto si ho uz robila😀

miriamn76
29. apr 2017

@sofija18 moja tak dufam ze uz uvidime // u teba😀drzim palce zasobu mas riadnu. Ja som uz tiez objednavala cez net lebo v lekarnach uz na mna pozerali a urcite by si najradsej klopkali na celo😀😀

sofija18
29. apr 2017

@ikonica nic si z toho nerob.... videla si moj včerajší nákup? 😂😂😂a mala som to nachystané ze začneme aj pod kontrolou @karmela testit od 1.5 alebo 2.5. Myslíš ze som vydržala??? Hned som ho rozbaľovala a cik cik a dnes rano to iste 😂😂😂😂ale mam lepší prášok 😘moje sú total biele 😂😂😂

miriamn76
29. apr 2017

@ikonica top test bol prvy ktory mi ukazal😀urobila som si ich tri po sebe a aj tak som tomu neverila a utekala kupit dalsie testy😀

ikonica
29. apr 2017

@sofija18 hej videla... asi si idem objednat z ebayu... minule som si uz nahodila do kosika asi 50x ovulacny a 50xtehutest :D ale potom som to pre istotu zavrela... u nas su tie testy desne drahe... tentoptest stal 2€... to je 1euro za jeden test!!!! , ebayu ma vysli tie one step za par centov...

ikonica
29. apr 2017

@miriamn76 ach... asi skocim dnes do dr. max... alebo radsej az zajtra :D ja neviem, citim take veci ako pri prvom tehu ale obavam sa ze sa mi len hormony ustaluju po kyrete... ale snazilkovali sme okolo ovulky docela dost... tak snad... neviem... to cakanie je vrazedne....

miriamn76
29. apr 2017

@ikonica to poznam velmi dobre 😀testovala som ako o zivot kazdy mesiac. Uz som si testy kupovala na tajnasa lebo ten moj by mi povedal ze mi sibe😀.

sofija18
29. apr 2017

@miriamn76 presne, radšej cez internet 😂😂😂🙈🙈🙈juuuj ďakujem ďakujem 😘😘no bodaj by si mala pravdu pravducu ❤ juuuj a ako sa ma mrkvička v brušku? Pohladkaj ❤👶

miriamn76
29. apr 2017

@sofija18 mrkvicka v brusku asi dobre rastieme uz mam 8 kil navyse tolko som pri dcere pribrala za cele tehu😀do oktobra budem ako slon. Cakam na vysledky z triple testov

trblietava
29. apr 2017

Kocky dakujem vam 😘 ale ako som sa dozvedela tak tie testy robia falosne ciarky..takze uvidime no akurat idem do lekarne na iny test..a priznaky ziadne len od ovu bolia prsia ale to je normalne a obcas brusko.dnes som 29DC a 9DPO 🙂

korytnacka1981
29. apr 2017

@alilka je to rozpité, pozitív ešte nie, držala si asi troška dlhšie test v moči...

candies
29. apr 2017

@luta13 Ján nemám problém s ničím momentalne len ze dr si všimol nejake zmeny ale ake to mi uz nepovedal :D len ze to mam vyhodit

trblietava
29. apr 2017

@ikonica este je skoro u teba na testovanie asi 😉 pises ze ovulka bola 20.4 a 21.4 2 dni pozi test ja som mala tak isto 2 dni pozi a to 19.4 a 20.4 tak 1 DPO pocitam od 21.4 od bleducha ovu testu 😀 ale to tiez dobre poznam kupim na neskor a hned su fuc 😂 drzim ti palce 😉

nikuskaniki
29. apr 2017

@karmela Cikanie otravuje aj mňa ale čo by sme pre pre drobčekov neobetovali 😊😍 Tesim sa, že nás teraz čaká predĺžený víkend a môžeme si poriadne oddýchnuť 😊 Ranné nevoľnosti nemávaš?