Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Všetkym novym tehulkam gratulujem a prajem krasne bezproblemove tehulkovanie😘
@trblietava jeziskove husllicky co to tu vidiiiiim... silno drzim palceeeee.... mas uz aj nejake priznaky?
@trblietava len nech tá druha čiarka pekne tmavne moja 😉😘
ja som ale debil.... som klasicka snazilka... kupila som vcera tehutest 2v1... ze si spravim v utorok rano pred vysetrenim na endokrino... hadajte ako to dopadlo????

@trblietava moj názor poznáš ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘jujujuj teším ❤
@ikonica ako???
@sofija18 no hej... jeden vcera po prichode domov a ked som tu nasla dnes test trblietavej tak uz som musela aj ja ist urobit este z ranneho pre istotu... a vysledok? biele jak vyprane v arieli.. este je skoro.. pri minulom tehu mi ukazalo ducha na 24dc... dnes som 22... ovulka bola 20-21.4. ukazalo mi pozit test 2 dni po sebe... tak neviem ktory den ratat.... okrem toho som kupila nejaky top test... to som este nemala.. predtym mi ako prvy ukazal one step... ten teraz nemam.... a to som nedavno lute pisala ze vydrzim do 2.5. no istezeeeeee

@sofija18 hej videla... asi si idem objednat z ebayu... minule som si uz nahodila do kosika asi 50x ovulacny a 50xtehutest :D ale potom som to pre istotu zavrela... u nas su tie testy desne drahe... tentoptest stal 2€... to je 1euro za jeden test!!!! , ebayu ma vysli tie one step za par centov...
Kocky dakujem vam 😘 ale ako som sa dozvedela tak tie testy robia falosne ciarky..takze uvidime no akurat idem do lekarne na iny test..a priznaky ziadne len od ovu bolia prsia ale to je normalne a obcas brusko.dnes som 29DC a 9DPO 🙂
@alilka je to rozpité, pozitív ešte nie, držala si asi troška dlhšie test v moči...
@ikonica este je skoro u teba na testovanie asi 😉 pises ze ovulka bola 20.4 a 21.4 2 dni pozi test ja som mala tak isto 2 dni pozi a to 19.4 a 20.4 tak 1 DPO pocitam od 21.4 od bleducha ovu testu 😀 ale to tiez dobre poznam kupim na neskor a hned su fuc 😂 drzim ti palce 😉
@karmela Cikanie otravuje aj mňa ale čo by sme pre pre drobčekov neobetovali 😊😍 Tesim sa, že nás teraz čaká predĺžený víkend a môžeme si poriadne oddýchnuť 😊 Ranné nevoľnosti nemávaš?

@trblietava vidim ☺drzim palceky aby tmavla😘