icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

tonjadabik2
29. apr 2017

Baby zmizlo to.. Skusim kupit cez tyzden a vyskusam

salsalady
29. apr 2017

A z našej slabej čiarky na teste je dnes dievčatko ;)

olylili
29. apr 2017

@salsalady kraaaaasna 👶😊

miriamn76
29. apr 2017

@salsalady kolky si tyzden? Krasna fotecka☺

salsalady
29. apr 2017

@miriamn76 koniec 21.tt ;)

renimac
29. apr 2017

@rebeka211 no mne pepino ukázal vždy pravého ducha 😉. Mamatesty sú zlé, to uznávam.

alilka
29. apr 2017

@sofija18 a tvoje testy ako vyzerajú teraz?😁

karmela
29. apr 2017

@trblietava no mojko áno oni duchuju ale môže to byt aj ozajstný duch verím že to tak je 😉Skús ešte zajtra ráno držím palce

karmela
29. apr 2017

@salsalady jeeeej krásne dievčatko 😍

sofija18
29. apr 2017

@alilka uz netestim od štvrtku 😘sa mi nechce uz 😂😂😂skúšala som samozrejme tehu testy ale nic na nich 😘Vsak mam ďaleko do MS 😂i ked mam pocit ze každú chvilu príde 😘

nikusiak9
29. apr 2017

@bembaa, akoze dost pekna ciarka aj ruzova...jedna vcelku zlahka identifikovatelnych, drzim palce

alilka
29. apr 2017

@sofija18 z jedného extrému do druhého. 😁😁 My sme teda ženské bláznivé. 😂😂 Ja som dnes testla a test pozitívny ako sviňa. 😂😂 Taký silný som ešte nemala,testovacia silnejšia ako kontrolná 😁😁 takže už tiež pre tento cyklus prestávam testovať 😁😁 a tehu testy si nám čo neukázala?😛😛určite je ešte skoro ona ťa druhá ciarka ešte len príde 😊😊

bembaa
29. apr 2017

@nikusiak9 Dakujem za podporu,si zlatá .Skôr sa zatiaľ pripájam ku kanáliku ,som už 12 mesiacov sklamaná z týchto nepodarených testov ,stále čakám na tú Vip čiarku🙂)))

karmela
29. apr 2017

@nikuskaniki ahoj moja no zatiaľ nemavam ranné nevoľnosti skôr by som povedala že niekedy minimálne mám nočné nevoľnosti plus tá nespavosť..ale dnes padnem na celu noc dúfam lebo mám naspanych cez noc max 4h 🙈A ty ako už začínajú ?

karmela
29. apr 2017

@sofija18 no mojko zlate verím že aj // na tehu teste každú chvíľu prídu nie ms 😘

sofija18
29. apr 2017

@alilka a co by si na nich chcela vidieť? 😂😂😂veľké nic 😂😂😂tak super za ten ovu test! Aspoň sa telo znormalizovalo rýchlo a další cyklus ke tvoj 😘❤😘❤alebo ešte nastane zázrak z tohto ❤

alilka
29. apr 2017

@sofija18 tak je tak som rada že funguje tak ako má 😁😁

maminka12345
29. apr 2017

Baby vidite tam nieco?som 2-3dni pred ms uz mi z toho hrabe 😂

nikuskaniki
29. apr 2017

@karmela Ja mávam také ranné nevoľnosti, že je mi zle ale nevraciam. Zistila som, že mi na to celkom pomáha keď si hneď po prebudení dám pár piškótov 😊 Ja som dnes skoro celý deň v posteli a zdriemla som si asi trikrát po polhoďke 😂 Som zvedavá, čo budem robiť v noci 😃

ikonica
29. apr 2017

@maminka12345 hmmm neviem mme to pride ako kanaliky... ma to nejaku farbu?

maminka12345
29. apr 2017

@ikonica praveze ma ruzovu len som myslela ze ci by uz nemali byt silnejsie tie ciarky

ikonica
29. apr 2017

vsetku su dnesne? ved si este pred ms... testuj par dni po ocakavanom termine tak je to slabe sfarbenie normalne.. uz to budu kolajnice...

maminka12345
29. apr 2017

@ikonica nie dnesne posledny je z dnes rana tak viem ze najlepsie je aspon v den ms ale no zvedavost je silnejsia 🙂

ikonica
29. apr 2017

@maminka12345 ja viem poznam to dobre :D tiez som si tu dnes nadavala... ze skoro testujem., 🙂 ake su to testy?

maminka12345
29. apr 2017

@ikonica gravitest no ono po roku a pol uz cloveku z toho sibe dnes som kupila aj ine znacky rano skusim nech nevidem z cviku a kazdo mesacneho ritualu😂

ikonica
29. apr 2017

@maminka12345 drzim palce nech najdes silnejsie palice 🙂))

maminka12345
29. apr 2017

@ikonica dakujem snad ma pocity neklamu 👍

tonjadabik2
29. apr 2017

@miriamn76 aky test odporucas???

luta13
29. apr 2017

@karmela vcera Tvoj koment pre mna 2:33 - ze vidis len na upravenych foto a nie na originale, tak myslela si tehutestik trblietavej, ze?...No pozri este raz jej original a pribliz si to - jednoznacne tam vidiet dusika 😉 a verim, ze ho uvidis teraz , ked kuk 😉

luta13
29. apr 2017

@sofija18 dnes Tvoja ranna sprava s obrazkom pre mna co znamenala?...K comu to bolo myslene?...K tomu, ze Ty mas doma testov 10 atd???...Ci? 😲