Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava no mojko áno oni duchuju ale môže to byt aj ozajstný duch verím že to tak je 😉Skús ešte zajtra ráno držím palce
@sofija18 z jedného extrému do druhého. 😁😁 My sme teda ženské bláznivé. 😂😂 Ja som dnes testla a test pozitívny ako sviňa. 😂😂 Taký silný som ešte nemala,testovacia silnejšia ako kontrolná 😁😁 takže už tiež pre tento cyklus prestávam testovať 😁😁 a tehu testy si nám čo neukázala?😛😛určite je ešte skoro ona ťa druhá ciarka ešte len príde 😊😊
@nikuskaniki ahoj moja no zatiaľ nemavam ranné nevoľnosti skôr by som povedala že niekedy minimálne mám nočné nevoľnosti plus tá nespavosť..ale dnes padnem na celu noc dúfam lebo mám naspanych cez noc max 4h 🙈A ty ako už začínajú ?
@karmela Ja mávam také ranné nevoľnosti, že je mi zle ale nevraciam. Zistila som, že mi na to celkom pomáha keď si hneď po prebudení dám pár piškótov 😊 Ja som dnes skoro celý deň v posteli a zdriemla som si asi trikrát po polhoďke 😂 Som zvedavá, čo budem robiť v noci 😃
@maminka12345 hmmm neviem mme to pride ako kanaliky... ma to nejaku farbu?
@ikonica praveze ma ruzovu len som myslela ze ci by uz nemali byt silnejsie tie ciarky
vsetku su dnesne? ved si este pred ms... testuj par dni po ocakavanom termine tak je to slabe sfarbenie normalne.. uz to budu kolajnice...
@ikonica nie dnesne posledny je z dnes rana tak viem ze najlepsie je aspon v den ms ale no zvedavost je silnejsia 🙂
@maminka12345 ja viem poznam to dobre :D tiez som si tu dnes nadavala... ze skoro testujem., 🙂 ake su to testy?
@ikonica gravitest no ono po roku a pol uz cloveku z toho sibe dnes som kupila aj ine znacky rano skusim nech nevidem z cviku a kazdo mesacneho ritualu😂
@maminka12345 drzim palce nech najdes silnejsie palice 🙂))
@ikonica dakujem snad ma pocity neklamu 👍
@miriamn76 aky test odporucas???

Baby zmizlo to.. Skusim kupit cez tyzden a vyskusam