icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

maminka12345
2. máj 2017

@tonjadabik2 no takze dostala som aj ja takze zaciname spolu od zaciatku snad to vide niekedy verim tomu stale tento mesiac idem aj k dokimu tak uvidim ake vysetrenia da kedze sa snazime uz vyse roka

milasik10
2. máj 2017

Baby, o chvilocku idem k lekarovi, drzte palce... tak sa tesim,ze som az celu noc takmer vobec nespala 🤗🤗🤗

matka295
2. máj 2017

@milasik10 držím silno palce🙏

matka295
2. máj 2017

@maminka12345 to mi je ľúto baby, nabudúce to určite výjde 😇

laauraa
2. máj 2017

@alilka ahoj dnes mi stupla teplota na 36.9 😊

nikuskaniki
2. máj 2017

@milasik10 Poznám ten pocit 😊 Držím palce 😘

tonjadabik2
2. máj 2017

@adria88 ahaa..mne zase pise plodne dni na konci mesiaca..nechapem tomu..a ovulku teraz..ako teraznked mam ms? Nechapem tomu kalendaru..

olylili
2. máj 2017

@karmela ďakujem už sedíme v čakárni 😊👶

karmela
2. máj 2017

@milasik10 držíme paluchy a nech sú dobre správy 😉

luta13
2. máj 2017

@tonjadabik2 ak mas zblbnuty a dlhy cyklus, riad sa hlienom, pripadne bolestou ovulujuceho vajecnika - myslim, ze to by malo stacit, aby si ako-tak vystihla plodne dni a ovulku...Milujte sa s muzickom kazde 2 dni v case hlienu, mozno vam to krasne vyjde...Kiezby...No drzim palceky...Verim, ze dalsi Anjelik sa uz na Teba z Nebicka pozera a verim, ze coskoro pride do Tvojho lona...Boh s Tebou 🙏😘

adria88
2. máj 2017

@tonjadabik2 tak na kalendár sa nespoliehaj, keď máš nepravidelný cyklus

luta13
2. máj 2017

@milasik10
@olylili Zienky, obom vam drzim palceky na uspesnu kontrolu...Nech su drobceky v poriadku a nech vychadzate odtial s usmevami na tvarach 😉🌞😍

luta13
2. máj 2017

@tonjadabik2 pouzivaj len prirucny papierovy maly kalendarik, alebo diar, do neho si vzdy zaznac celu poslednu MS a ked zacne hlien, zapis si aj to, aby si vedela pripadne potom priblizne, kedy si otehu 😉 😉 😉

luta13
2. máj 2017

@olylili nadherne brusenko mas, to bude chlapisko ako buk zdravy, takto sa vytrcat uz v brusenku - pohladkaj ho za mna 😉...Potichucky Ti zavidim tu nadheru pod Tvojim srdcom...Stale budem hovorit, ze mohla by som byt tehotna stale 😍

kudusko
2. máj 2017

@milasik10
@karmela a Barborka drzim 🙏a cakam super spravy 😉

luta13
2. máj 2017

@jjuulliisskkaa ak to nie je PMS, tak popis sedi na roztahovanie maternice - bolest je identicka a neprijemna ako bolest pri MS...Velmi Ti drzim palceky, nech uz MS nepride a Ty si najdes coskoro na testiku krasne silnejuce //...Prajem Ti to zo ❤...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

milasik10
2. máj 2017

Taaaaaakze vsetko je v poriadku, akurat ze drobec ma len 7mm,srdiecko este nebolo vidno... zobrali mi krv , ale ze vysledky budu vraj az ked pridem do prvej tehotenskej poradne , t.j. 7.6. 😊 to uz budem po statniciach aspon.. dufam,ze mi to ubehne raz dva 😉😉dostala som inak nejake lieky na zastavenie pripadneho spinenia...

nikuskaniki
2. máj 2017

@milasik10 V ktorom tt si? 🙂

nikuskaniki
2. máj 2017

@milasik10 Do 7.6. vôbec nepôjdeš na kontrolu?

milasik10
2. máj 2017

@nikuskaniki nepovedal mi to... ale podla poslednej MS 5+3 tt.

milasik10
2. máj 2017

@nikuskaniki nie,kazal prist iba ak budem mat nejake tazkosti

luta13
2. máj 2017

@nikuskaniki
@barborapavlikova
@karmela Vy "sväta trojica", myslim na vas tento tyzden, nech vasim anjelikom krasne biju ❤ a vy nech ste spokojne a usmiate od stastia 😘😘😘

nikuskaniki
2. máj 2017

@milasik10 Tak si to užívaj a nech drobček pekne rastie 🙂

nikuskaniki
2. máj 2017

@luta13 Ty si zlatíčko 😍 Ďakujeme ti veľmi pekne 😘

milasik10
2. máj 2017

@nikuskaniki dakujeeem,tebe napodobne 😘

milasik10
2. máj 2017

@nikuskaniki hej a este povedal,ze mam vylucit pohlavny styk do konca 1.trimestra 🙄

trblietava
2. máj 2017

@bembaa u teba je to este velmi skoro ja uz som sa poucila ze pred ms nebudem testovat lebo ked pride tak to bude o to vacsie sklamanie...aj ked sa snazim nebrat to tak tragicky mrzi ma to urcite 🙊 tebe drzim palceky mozno na nas z tvojich testikov nieco o par dni vykukne ❤

luta13
2. máj 2017

@milasik10 super sprava, ze babätko je tam, kde byt ma...Teraz mozes kludne dokoncit skolu a pritom si krasne tehulkovat 😉...No davaj si na seba pozor, ak mas moznost, oddychuj si co najviac s vylozenymi nozkami, to Ti len dobre urobi a babätko bude mat tiez pokoj...No uzivaj vsetko a tes sa za mesiac na dalsiu kontrolu...To uz budes vidiet aj ❤ a aj svojho krasneho drobceka...Kukni do mojho albumu, ako vyzeral, ked som bola v 8-9tt....Prajem Ti aby vsetko bolo aj nadalej v poriadku a z Teba bola stastna, spokojna mamina 🤰😘

luta13
2. máj 2017
trblietava
2. máj 2017

@matka295
@miriamn76
@sofija18 no ukazem vam ten testik teda 😀