icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dovea
4. aug 2014

@zvolsiinylogin myslis poslednu ms? 1.7. Meskam cca 8 dni. Krv uz mam pozitívnu z minulého utorku ale s nízkymi hodnotami vtedy...tak ma objednali o tyzden neskor, tj zajtra...Inak dnes som mala slabinky hnede spinenie na toalet. papieri, som dost vystrašená...raz som uz potratila v 6tt.. Beriem Duphaston od minulého utorku..test z dnešného rana bol pekny, tak sa bojom teraz ako sa to vyvinie to hnede spinenie...máte a tým skusenost?
@piacere

dovea
4. aug 2014

dnes som mala slabunke hnede spinenie na toalet. papieri, som dost vystrašená...raz som uz potratila v 6tt.. Beriem Duphaston od minulého utorku..test z dnešného rana bol pekny, tak sa bojom teraz ako sa to vyvinie to hnede spinenie...máte a tým skusenost?

6699333
4. aug 2014

@dovea ja som to mala na zaciatku tehu hospitalizovali ma na pozorovanie ale nastastie vsetko dobre dopadlo niektore zeny mozu mat vytok nemusi to znacit nic zle ked sa vajicko uhniezduje moze prasknut niejaka cievka a to zapricini spinenie netreba sa obavat drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo

dovea
4. aug 2014

@6699333 no ja mozem byt v 5tt.. Sono este nebolo...myslis ze to moze byt z uhniezdenia? To podla všetkého uz prebehlo dávno..Bol to taky tahavy vytok s hnedou prímesou trosku.. Zajtra idem k lekárovi, snad budem múdrejšia, len som zúfalá z predstavy ze co ak ma to caka opäť...

nyky23
4. aug 2014

@6699333 A ďalší si neskúšala? Držím palce 🙂 mne bohužiaľ druhá čiarka nesilnela☹

6699333
4. aug 2014

@nyky23 no veru nie v stredu sa chystam k zenskej tak uvidim ale bojim sa ze mi oznami nieco co sa mi nebude pacit ☹

6699333
4. aug 2014

@dovea ale ak nemas niejake bolesti a vytok prestal tak sa netreba bat drzim palceky 😉 a hlavu hore vsetko bude v poriadku

dovea
4. aug 2014

@6699333 dakujem pekne modlim sa ...

bandikovajana
4. aug 2014

Baby mozem sa opytat taky biely hlienovy vytok moze to byt priznak tehu? MS mam zostat tento tyzden a mam take slabe bolesti v podbrusku aj bradavky ma pobolievaju a mam take cudne navaly horucav myslite ze to mozu byt priznaky?s testom chcem pockat aspon do piatka

piacere
5. aug 2014

@dovea držím palce!

ebi52
5. aug 2014

@dovea neboj dobre to bude 🙂 som zvedava na zajtra iste to bude veeela

6699333
5. aug 2014

@dovea ako to dopadlo ?

dovea
5. aug 2014

@6699333 no takze bol vidiet gestacny vacok 5,7 mm veľkosťou zodpovedajúci 5tt, v ktorom som, nic ine este nevidel.. O tyzden mam ist na kontrolu a mam nákazany kludovy rezim plus Duphaston 4x1.. Výsledky krvi budu zajtra

salalienka
5. aug 2014

žienky - vidíte tam niečo, alebo si namýšľam ??? Dnes som 24. deň cyklu

maji182
5. aug 2014

@salalienka podla mna tam je druha ciarka 🙂

6699333
5. aug 2014

@dovea aha ale tak aspon vsetko v poriadku ja iedem zajtra nemyslis ze je to skoro ked mi tyzden meska a mala som slabeho ducha ?

emmina1978
5. aug 2014

@bandikovajana hlavne ten výtok je príznak a prsia samozrejme. Test si ešte neskušala?

dovea
5. aug 2014

@6699333 na sono ides? No urcite je to skoro tiez ale zas možno u teba nieco bude vidiet, asi záleži, kt. Dc si otehotnela...krv ti utcite zoberu, takze z krvi asi najistejsie.. A potom aby hcg stupalo.. Drzim palceky, daj vediet

bandikovajana
5. aug 2014

@emmina1978 skusala ale nic neukazuje tento tyzden mam dostat mrchu ale nic nechodi len ten vytok a prsia ma nebolia cele ale iba bradavky skusim pockat este do konca tyzdna co bude mozno je este skoro na test preto neukazuje, kedy vam ukazalo ducha ?aj pred meskanim uz ?

6699333
5. aug 2014

@dovea no neviem co mi ide robit idem teraz prvy raz od vtedy ako som si robila test

emmina1978
5. aug 2014

@bandikovajana mne už štyri dni pred ms... A testy z obedňajšieho moču boli silnejšie ako z ranného. Teda // na nich. Skús hlavne pepino. A clearblue mi ukázal tri dni pred ms už 1-2tt. Čiže na 11 dpo. Viem kedy sme presne splodili 🙂

bandikovajana
5. aug 2014

@emmina1978 skusim ten pepino a kde ho dostat kupit?to maju aj v lekarni ci len v drogiske mne chodili vzdy stvrtok tak skusim po tom a uvidim snad budu //

bandikovajana
5. aug 2014

@emmina1978 pri prvom som tiez vedela presne kedy sme splodili rano som sa zobudila a prva myslinka ja som tehotna spravila som si test a bola som ziadne priznaky nic. Len teraz to akosi cakam a vsetko sa mi zda priznak

emmina1978
5. aug 2014

@bandikovajana pepino som kupovala len v dm. Nekupuj tie kazetove testy, mne vždy neskoršie ukazovali /... A skús v stredu clearblue digitál. Ten je najspolahlivejší. Potom daj hneď vedieť. Podľa mňa ten výtok a bol bradavky sú príznak tehu 🙂 to už bude koľké tvoje dieťa?

emmina1978
5. aug 2014

@bandikovajana ešte majú pepino aj v tescu🙂 je lacný, kúp si hneď viac ks, aby si vedela odsledovať či druhá / silnie 🙂

bandikovajana
5. aug 2014

@emmina1978 moje druhe, hm len DM tu nemame v dedine a ten clearblue je odkial tiez z DM?

6699333
5. aug 2014

Baby mala som slabeho ducha kramy meskali tyzden vsetky priznaky boli na tehu ale zacala som prave krvacat som z toho velmi smutna ☹

emmina1978
5. aug 2014

@bandikovajana clearblue len v lekárni. Stojí okolo 7-8 EUR ale je naň spolah... Ukáže ti aj tt..mne ukazoval pred ms 1-2tt a v deň očakávanej ms už 2-3tt a týžden po očakávanej mrche 3+...

bandikovajana
5. aug 2014

@emmina1978 ako odsledovat ze mam si spravit aj rano aj na obed aj vecer?jaj bojim sa ze zas tam nic neukaze :-[

emmina1978
5. aug 2014

@6699333 mohlo ísť o biochemicke tehu... Pokiaľ druha / nesilnela, tak nič. Aj ja som to tak mala... 5 dni ukazoval rovnakého ducha, šiesty deň nič a siedmy deň ráno mrcha..