icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

majka_3
29. nov 2013

@valika1210 daj foto. mrkneme to 🙂 lebo ved vcera si mala duchov nie?

karmela
29. nov 2013

@valika1210 joooj to je blbe.To čakanie je hruza veru.
@majka_3 tak veru predtým ked som testy robila este pri malej bola jedna ciarka a bolo to tak.Teraz je velmi vela duchacov 😠 a takých,ze mam dost.

valika1210
29. nov 2013

@majka_3 veru vcera boli dokonca na 2ch testoch.... ale dnes uz nevidno ani len ducha.......

majka_3
29. nov 2013

@valika1210 tak asi treba skusit z ranneho... vcera bolo robene z ranneho?

valika1210
29. nov 2013

Uz aj ten duch odisiel :-/

marienka1703
29. nov 2013

@valika1210 ou,nic nevidno :(

valika1210
29. nov 2013

@marienka1703 ved toto.......dnes je den mrchy a nic......

piacere
29. nov 2013

@majka_3 neblázni..... Ak si dobre pamätám, tak mala valika "ducha" na teste už 20. novembra? Dnes je 29., čiže 9 dní.... ak by bola tehotná, tak tam dnes už musí byť taká diaľnica, ako z KE do BA..
Nechcem byť hnusná, ale načo je dobré takéto presviedčanie a nahováranie niečoho, čo nie je? Načo živiť nádej, keď ide evidentne len o blbosť testov, ktoré "duchujú", teda "vyplavujú" na povrch druhý kanálik, ale hcg to nie je...
Držím palce, prajem každej, ktorá sa snaží o dieťatko, aby nečakala dlho, ale nemám rada takéto nádeje.... a nahováranie "testuj do zbláznenia, ráno, večer, o polnoci...." Tí duchovia by sa v prípade tehotenstva za toľké dni už dávno zmenili na krásne čiarky. Hcg v tehu stúpa o dvojnásobok obdeň... musí tak stúpať, ak ide o zdravé tehu a to by už testy zachytili.

marienka1703
29. nov 2013

@piacere presne tak,ja pri prvom som testovala 5 dni po vynechanej mrche,a bol duch, potom o dva dni silnejsi a po tyzdni boli kolajnice,,,, cize,,,,,malo by to silniet, ak to nesilneje,,,tak tam nic niejeee

valika1210
29. nov 2013

@piacere tak teraz si napisala uplnu pravdu.......to je uz len posledna nadej ze mrcha nechodi....to si tazko kazda uvedomime lebo by sme si tie dve // chceli najst a myslienka ze tam nieco je dava akusi nadej........aj ked to sklamanie pride tak ci tak......

piacere
29. nov 2013

@marienka1703
@valika1210
ak sú viac dní viditeľní duchovia a nesilnejú, môže ísť aj o biochemické tehotenstvo, ale tam je už len otázka času, kedy mrcha dorazí, lebo dorazí ☹ Zažila som si biochem. tehu 2x... Pri jednom som mala robený aj odber krvi a pri hodnote hcg z krvi 21 som mala pekne viditeľného ducha na teste 😉 Za 9 dní, od prvého ducha, musí byť už koľajnica, pretože hcg pri zdravom tehu letí hore šialenou rýchlosťou, za 9 dní musí byť cez 10.000 a to je už test taký, že kontrolná je slabšia ako testovacia... logika proste nepustí ☹

Nechcem vyzerať ako mrcha, ale mrzí ma toto šialené nahováranie niečoho, čo evidentne nie je. Psychika sa proste musí zmieriť s neúspešným mesiacom a s plnou nádejou vstúpiť do ďalšieho....

Ešte raz držím palce 😵

marienka1703
29. nov 2013

@piacere tych 10 000 jednotiek maju zeny bezne az v 6 tt,, nie par dni po oplodneni

valika1210
29. nov 2013

@piacere ale nebudes vyzerat ako mrcha ale mas pravdu.....🙂

valika1210
29. nov 2013

Vsak aj to sa stava....uz bolo veru riadne vela tych duchov......ak ma byt bude a nebudem veru hladat nieco tam kde to nieje....

tami263
29. nov 2013

Baby skuste mi pomoct...neviem ci mi uz sibka, ale 6 dni mi meska mrcha, bolesti mam ako pred mrchou, a nic...dnes som si spravila test a toto mi ukazalo...len sa mi to zda, alebo naozaj tam je ten duch?

mikink_a
29. nov 2013

@tami263 mylim,ze je to tam 🙂,skus to vydrzat a testovat o 3dni... potom by tam uz mala byt povestna dialnica 🙂 drzim palce

tami263
29. nov 2013

@mikink_a tie 3 dni budu ako vecnost 🙂 Dakujem 🙂 Dam vediet

valika1210
29. nov 2013

@tami263 vyzera to slubne.....ciarocky pekne viditelne 🙂 drzim palce

inviav
29. nov 2013

@tami263 jeej, no dufam, ze to dopadne ako u mna..tiez som mala takeho ducha a uz o par dni bude mat 7 mesiacov 😉

karmela
29. nov 2013

@tami263
@tami263 je to tam toto nieje len dušik 🙂
@valika1210 moja budeme čakať na // asi.
@piacere s týmto máš pravdu po čase uz by mali čiarky silniet,len kocky tu mali este pred mrchou. 😒 a to čakanie je fakt,ja sama som bola v pokušení a poviem pravdu vo veľkom a fakt nic z tých duchov

majka_3
29. nov 2013

@piacere nerobim jej zybtocne nadeje..len sa ju snazim podporit a byt chapava... davam jej nadeje tym ze sa pytam? ci z ranneho? 😖

valika1210
29. nov 2013

@majka_3
@karmela ste zlate baby......ved ste tu somnou od zaciatku.....teda vy skor......ale je super od niekoho pocut povzbudive slova 🙂 hlavne ked sa stym clovek nema komu zdoverit 🙂

karmela
29. nov 2013

@majka_3
@valika1210 budeme sa navzájom podporovať,kým každej raz nevijdu koľajnice ako majú 🙂 A to čakanie je fakt velmi nervózne.Prezila som to pri prvom aj testovanie a vidím sa tak aj pri druhom,ale budem sa usilovať uz si nenajovarat čiarky 😀 A tie testy duchove tak uz nech nanich nemáme šťastie,radsej / a viem,ze nic ako s druhov slabou a veľkou nádejou co ak ?

valika1210
29. nov 2013

@karmela mne dnes ta mrcha este nedorazila tak ratam ze dnesne bolesti boli ohlasky 😀
tak sup na novy mesiac 🙂 a drziime vsetky palceky vsetkym snazilkam teda aj nam 😀

lene27
29. nov 2013

@karmela
@valika1210
@majka_3 navrhujem nekúpiť tento mesiac testy a veľkým oblúkom obísť všetky lekárne a drogérie. Ale keď tak urobíme všetky, tak čo budeme komentovať? 🙂 keď tie špekulácie majú niečo do seba, minimálne podporu od iných ľudí, ak sa nemáte s kým o tom porozprávať. A ešte si precvičíte aj zrak a nadobudnete prax ako profesionálne hľadačky duchov.

valika1210
29. nov 2013

@lene27
@karmela
@majka_3. Ja uz som stoho debil.........no pozrite sa 😀

lene27
29. nov 2013

@valika1210 🙂 ďalší testík? 🙂 priznaj sa, koľko ich máš doma? No nič, fajčiari potrebujú dennú dávku cigariet a my... kôpku tehotenských testov, ktoré môžeme analyzovať... 😎 si neviem predstaviť ako to vydržali naše staré mamy, keď nebolo testov...🙂 to musela byť strašná nuda.

mamamonika
29. nov 2013

@valika1210 Kolko dni ti meska ms?Ak 5 a viac uz by tam mala byt jasna druha ciarka.

lene27
29. nov 2013

@valika1210 mám nadpis k tvojej poslednej fotke: ...Duch... je späť... 😎 vieš takým tým tónom ako robia upútavky na kasové trháky...

mamamonika
29. nov 2013

@valika1210 Mne sa stalo pred 2rokmi ,ze mi meskal z nicoho nic menzes 10dni inak mavam 28dnovy cyklus.Mala som ducha najprv aj priznaky a po 10dnoch dosiel menzes.Je na to taky vyraz mikropotrat tusim ze mas ducha a potom dostanes menzes.