icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

laauraa
6. máj 2017

@lela123 joj dzrim ti palce ja som teraz skusila test ci silnie tak ano dufam ze tie krce nic neznamenali tu je testik

matka295
6. máj 2017

@ikonica @spolienka baby moje tento cyklus je náš 😀 ja tiež hlásim už dva dni spinim tak čakám kým sa milosti a rozbehne. 😑

lela123
6. máj 2017

@karmela ale vieš čo, kašlem na to. Ak do utorka nedojde spravím test. Nebudem sa už stresovat, je to v rukách božich. Ak to má byť bude. Potom spravím už len digi. Pre kontrolu. Nespala som poriadne tri noci, tak si musím vyčistiť hlavu. Stále tomu dávam šancu. No uvidí sa. A ak to nedopadne dobre, už sa snažiť nebudem. Ja detičky mám tri a nebudem sa už takto stresovat.Samozrejme, že by som si priala, aby bolo všetko o.k. 🙏🤰🙂

matka295
6. máj 2017

@laauraa krásne tmavne testík 😍 určite sa bábätko uhniezďuje 👍

lela123
6. máj 2017

@laauraa super a ty aj chodíš nás vc veľa nociach. Lebo ja so bola ajkeď každú pol hodku

ikonica
6. máj 2017

@matka295 no... drzme si palce.... hovorim si, ze aj tak mi kazal lekar pockat tri mesiace... a ked budem mat vysledky z vysetreni, tak mozno budem pokojnejsia a podari sa.... musim ale pestovat trpezlivost v testovani a netestovat skor ak bude mrcha meskat... zbytocne je clovek v napati a sklamany ked dojde ms....

lela123
6. máj 2017

@laauraa už z únavy nevidím poriadne 🙂že či chodíš na vc v noci

matka295
6. máj 2017

@ikonica tak to sa musím naučiť aj ja, hrozné s tými testami 🤔 ja som sa čudovala mojej kamarátke že ako to vydržala testovat až keď mrcha meškala štyri dni. Tak že načo bude skôr robiť aj tak by nebolo vidno.... A keď urobila mala krásne čiarky a bola v kľude bez stresu s vytešovala sa. 😀 Asi to tak je najlepšie 👍 Držím nám veľmi palce nech nám to vyjde 😍

laauraa
6. máj 2017

@matka295 bodaj by lebo zas mam trochu krce .. ale slabsie .. a beriem dufik je to ok ?
@lela123 ne praveze ani ne ja som nikdy v noci na wcko nechodila ... inak mne dr povedal ze mam malu maternicu je mozne ze s toho mam take krce ?

matka295
6. máj 2017

@laauraa tak dufik sa dáva aj na udržanie plodu tak ja pevne verím že to je dobre 😘 nestresuj sa toľko, len buď v kľude a nenamáhaj sa.

ikonica
6. máj 2017

@matka295 no ln to sa neda.. dalsi tyzden mi pride domov 40 tehu a 50 ovutestov z ebayu... no netestuj potom kazdu chvilu.. neviem si to zakazat.. 😈

lela123
6. máj 2017

@laauraa môže byť, podľa mňa je to v pohode. Prečo som sa pýtala, lebo ja som bola každú chvíľku, len tým sa upokojujem, že mám slabšiu čiarku. No som zvedavá. Ja som popredu jeden deň, tak by sme boli narovnako tehotné

matka295
6. máj 2017

@ikonica tak to budeš mať sakra ťažké odolať pokušeniu 😂

lucsyia
6. máj 2017

Baby idem si po radu.... Mala som bolesti v podbrusku par dni (zaciatok tehu cca 5 tyzden ) dr. vravela ze je to ok,ze sa to tam roztahuje.... ale dnes nic ani pichnutie ani bolest..ja uz myslim na najhorsie..myslite ze to bude ok ? Nekrvacam ani nic... :O😒

milasik10
6. máj 2017

@lucsyia ahoj, ja som dnes zacala 7. tyzden... tiez som na zaciatku mala bolesti a teraz uz nic necitim, obcas niekde malinke pichnutie ale inak nic. Myslim,ze je to ok , neboj 😉😉

laauraa
6. máj 2017

@lela123 drzim ti velmi palce 🙏 no to by sme boli 🙂 a aky mas testik ? Ukaz foto
@matka295 dakujem uz lezim a mamina pride mi navarit boze to je trapne 😂

bembaa
6. máj 2017

Takze krv je negativna bohuzial:(

matka295
6. máj 2017

@laauraa to je milé od nej 👍 ešte ma napadlo že si písala že ti dr vravela že máš malú maternicu tak podľa mňa sa ti rozťahuje preto máš bolesti.

matka295
6. máj 2017

@bembaa to mi je ľúto ..... Nabudúce to isto výjde...

laauraa
6. máj 2017

@matka295 aha no aj mna to napadlo tak snad je to koli tomu 😊

bembaa
6. máj 2017

@matka295 a to zmierujem sa s tym co uz

lela123
6. máj 2017

@laauraa tam je o stránku dozadu ale pred včerom som mala peknú.

lela123
6. máj 2017

@bembaa to fakt?!

lilenka141
6. máj 2017

Baby vidím tu ducha ...co vy nato ? Ale ze raj tato značka duchuje 😔😔😔

lucsyia
6. máj 2017

@milasik10 Dufam dakujem... ja beriem aj vitaminky pre tehotne aj magnezko tak mozno ze to zabralo 🙂a drzim ti prsty 🙏

milasik10
6. máj 2017

@lucsyia diky, tiez vsetko beriem... aj kyselinu listovu,magnezium aj lieky proti krvacaniu,ktore mi dal lekar. Tebe tiez drzim palce, uspesne tehulkovanie ☺️

trinka
6. máj 2017

Baby myslite že silnie? Posledný je dnes z ranného mocu 🤷🏼‍♀️

lela123
6. máj 2017

@trinka áno je to super 🙂

trinka
6. máj 2017

@lela123 som si myslela že z ranného bude trochu už silnejšia... asi som len netrpezliva...😂

lilenka141
6. máj 2017

@trinka jasne super !!!!! Silnie!!!!!