Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela ale vieš čo, kašlem na to. Ak do utorka nedojde spravím test. Nebudem sa už stresovat, je to v rukách božich. Ak to má byť bude. Potom spravím už len digi. Pre kontrolu. Nespala som poriadne tri noci, tak si musím vyčistiť hlavu. Stále tomu dávam šancu. No uvidí sa. A ak to nedopadne dobre, už sa snažiť nebudem. Ja detičky mám tri a nebudem sa už takto stresovat.Samozrejme, že by som si priala, aby bolo všetko o.k. 🙏🤰🙂
@matka295 no... drzme si palce.... hovorim si, ze aj tak mi kazal lekar pockat tri mesiace... a ked budem mat vysledky z vysetreni, tak mozno budem pokojnejsia a podari sa.... musim ale pestovat trpezlivost v testovani a netestovat skor ak bude mrcha meskat... zbytocne je clovek v napati a sklamany ked dojde ms....
@ikonica tak to sa musím naučiť aj ja, hrozné s tými testami 🤔 ja som sa čudovala mojej kamarátke že ako to vydržala testovat až keď mrcha meškala štyri dni. Tak že načo bude skôr robiť aj tak by nebolo vidno.... A keď urobila mala krásne čiarky a bola v kľude bez stresu s vytešovala sa. 😀 Asi to tak je najlepšie 👍 Držím nám veľmi palce nech nám to vyjde 😍
Baby idem si po radu.... Mala som bolesti v podbrusku par dni (zaciatok tehu cca 5 tyzden ) dr. vravela ze je to ok,ze sa to tam roztahuje.... ale dnes nic ani pichnutie ani bolest..ja uz myslim na najhorsie..myslite ze to bude ok ? Nekrvacam ani nic... :O😒
Takze krv je negativna bohuzial:(
@trinka jasne super !!!!! Silnie!!!!!

@lela123 joj dzrim ti palce ja som teraz skusila test ci silnie tak ano dufam ze tie krce nic neznamenali tu je testik