icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
6. máj 2017

@tonjadabik2 Najlepsie je testovat, ked MS meska, no Ty si testovala asi teraz len kvoli tomu, ze si mala zvlastnu MS, a bolia Ta krize, ci mylim sa?...Inak ovulku este len budes mat, ved ta byva az po MS...No drzim palceky, nech si aj Ty uz najdes svoje vytuzene //...Riad sa svojim telom, vnimaj bolest vajecnika, plodny hlien (vajecne bielko)...atd...ked nevies, kedy mas ovulku presne...Verim, ze to vyjde coskoro...Prajem Ti to uz velmi...Boh Ta zehnaj! 🙂

luta13
6. máj 2017

@tonjadabik2 no teraz som to priblizila a pokukala riadne, daco sa mi tam mari, ak nie som slepa...No test je zle odfoteny - je v polotieni...Skus ho odfotit este raz na svetle, nemusi byt silne svetlo, ale nech je cely testik rovnako osvetleny svetlom...😉

tonjadabik2
6. máj 2017

@luta13 hej zajtra cvaknem este raZ. Sak hej mas pravdu vsetko ta posluchnem a ovu vraj az 29.5..a to je daleko.. Budem sq sledovat a podqvat ti spravy. Dalujem ti si zlata.

luta13
7. máj 2017

@lubi1984 nieco sa mi na Tvojom testiku mari, no moc osvetlenu fotku si sem dala...Skus testovat este za 2 dni zas, potom hod foto 😉

luta13
7. máj 2017

@trinka Tvoj testik z predvcera = vidim ruzove //...Potichucky gratulujem a prajem, aby tmavla 😉

luta13
7. máj 2017

@ikonica je mi luto, ze Ti dosla MS ☹...No ako pises, ide sa dalej 😉 ...Drzim palceky na tento cyklus, pekne to s muzickom "rozbalte" naplno...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

luta13
7. máj 2017

@lela123 Tvoj test zo vcera = stale tam vidim ducha..."Nehadz flintu do zita" este a potichucky dufaj, ze MS nepride...Prajeme Ti to tu vsetky 😉...A "mechuru" povedz, nech tolko necika, ze potrebujes mat na teste viditelnejsie // 🙏😅

luta13
7. máj 2017

@lucsyia to, ze nemas uz bolesti, ani pichnutie je v pohode...Ja som to mala tiez len na zaciatku (v case ne-ocakavanej MS a nasledne este asi tyzden - dva), potom to uplne vymizlo a zacali nevolnosti 😂...No neboj, vsetko je urcite o.k...Uvidis na dalsej poradni, ze babätko je pekne v teplucku u Teba v brusenku...Hlavne bud v klude, to je NAJ, co mozes urobit pre seba, aj pre drobceka...Uzivaj vsetko...Prajem vam krasnu nedelu 🤰😘

luta13
7. máj 2017

@bembaa velmi mi je to luto, ze nic z toho - ved testy si mala super podla mna!, nechapem to...Zaroven Ti drzim palceky na najblizsi cyklus 😉...Neboj, coskoro to vyjde...Boh s Tebou! 😘

luta13
7. máj 2017

@lilenka141 foto zo vcera = toto uz nie je podla mna duch, vidim slabucku ruzovu druhu /...Drzim palceky, aby silnela 😉...testni zas za 2 dni, hod fotecku potom sem 🙂

trinka
7. máj 2017

@luta13 ďakujem! 😘 čo nespis ? 😂

luta13
7. máj 2017

@lubi1984 na tomto teste zo vcera vidim //...Drzim palceky, aby krasne silneli 😉...Rano mas asi vyssie HCg, ako poobede, kedze si tam neskor dala aj test, ktory je ovela bledsi...Skus testovat este za 2 dni rano 😉...Po 3 rokoch by to bolo zasluzene! 🙏😘

luta13
7. máj 2017

@trinka nie, nespim, citam ako besna 😂...Pozeram krasne vase testiky, co tu pribudaju a tesim sa...Tebe krasne silneju //...Mamina z Teba bude pekne...No utekaj uz spat, co si bola cikat? 😂...No sup do postele, babätko potrebuje maminu oddychnutu 🙂...Dobru noc prajem 😘

luta13
7. máj 2017

@lubi1984 trosku som Ti test upravila 🙂

trinka
7. máj 2017

@luta13 😂😂 Njn treba mi cikat tak ešte čakám... ja mám problém so spánkom dlhé roky... 3 hodina ranná je moja... tak tiez čítam .... a spanie ma chytí až okolo 5 🤷🏼‍♀️

luta13
7. máj 2017

@jjuulliisskkaa asi mi sibe, no ked som skusala upravit trosku test, vidim daco...No testni este za 2 dni, mozno tam daco bude vidiet...Drzim palceky 🙂

luta13
7. máj 2017

@trinka NO ja uz idem spat...ahoj a sladke sny 😉

luta13
7. máj 2017

@judit_ka sprav testik, mozno sa prekvapis a budu na nom uz //...Drzim palceky 😉

luta13
7. máj 2017

Zienky zo ❤ vam prajem...

lilenka141
7. máj 2017

@luta13 Dakujem akurát došla mrcha 😔😔😔 zatiaľ síce len Cista krv...normalne som zmetena 😔😔😭😭😭 tak som sa tešila ...uz sa dlho snažíme

lela123
7. máj 2017

@luta13 tiež si myslím a dúfam, že je to tým cikanim. Veď som bola aspom 15 krát. Dnes konečne vyspata. Bola som len tri krát 😀To jo u mňa normálne. Deň predtým som celú noc nemohla spať, neviem, čo to bolo
Asi stres. Včera večer som sa ospravedlnila aj Bohu aj bábätku, že takto stresujem. Fakt nieje dobre pred ms testovať. Toto ma presvedčilo. Zbytočný stres. Odporúčam aj babám, ktoré toto čítajú. Niesom prvá, čo sa musí s týmto pasovat.Lepšie je počkať na ms, keď mešká spraviť. Predtým som to tak robila a bol pokoj.Tak počkám do utorka ak nedojde 🙏až potom spravím. 😘

laauraa
7. máj 2017

@luta13 ahoj moja v poriadku 😊 no mala som vcera take slabucke krce len ale mozno fakt ze koli mojej malej maternici tak snad je vsetko ok a nadalej bude lebo krasne silnieme

lela123
7. máj 2017

@laauraa super, pekne silnie , 👍Ja bt 37,3 ráno o šiestej, tak sa modlím 🙏už nebudem ani merať, len som dnes raz chcela. Drž palce.Tebe držím 🙏🙂

lela123
7. máj 2017

@laauraa tie kŕče, môžu byť kľudne aj tou malo maternicou,alebo aj keby bola normálna . Teraz to tam fičí na plné obrátky, je to prekrvene. 😉

laauraa
7. máj 2017

@lela123 dakujem samozrejme ze aj ja tebee silno drzim palcekyyy 🙏 ja som rano mala 36.9 vcera 36.7 a predvcerom dva dni po sebe 37 ... verim ze bude vsetko ok 🙏 jak u mna tak aj u teba a testik si neskusala ?

lela123
7. máj 2017

@laauraa nie, zajtra mam dostať, ak nedojde tak v utorok spravím. Nechcem sa stresovat. Počkám na ms či dôjde, či nie 🙂

laauraa
7. máj 2017

@lela123 dobre drzim palce kazdopadne mi daj vediet 😘

lela123
7. máj 2017

@laauraa jasné 😘

luta13
7. máj 2017

@laauraa Dobre ranko 😉...No testiky pekne silneju, len tak dalej...Verim, ze tie krce boli pre zväcsujucu sa maternicu a obzvlast, ked ju mas mensiu, tak je to pre nu asi väcsi "zaberak", no neboj, vseko bude o.k...Prajem pekny den a tesim sa na Tvoje dalsie testiky, ak este budes testovat zas za 2 dni 😘

luta13
7. máj 2017

@lilenka141 nechapem, ved test si mala krasny podla mna...Este stale teraz krvacas, ci?