Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2 no teraz som to priblizila a pokukala riadne, daco sa mi tam mari, ak nie som slepa...No test je zle odfoteny - je v polotieni...Skus ho odfotit este raz na svetle, nemusi byt silne svetlo, ale nech je cely testik rovnako osvetleny svetlom...😉
@luta13 hej zajtra cvaknem este raZ. Sak hej mas pravdu vsetko ta posluchnem a ovu vraj az 29.5..a to je daleko.. Budem sq sledovat a podqvat ti spravy. Dalujem ti si zlata.
@lucsyia to, ze nemas uz bolesti, ani pichnutie je v pohode...Ja som to mala tiez len na zaciatku (v case ne-ocakavanej MS a nasledne este asi tyzden - dva), potom to uplne vymizlo a zacali nevolnosti 😂...No neboj, vsetko je urcite o.k...Uvidis na dalsej poradni, ze babätko je pekne v teplucku u Teba v brusenku...Hlavne bud v klude, to je NAJ, co mozes urobit pre seba, aj pre drobceka...Uzivaj vsetko...Prajem vam krasnu nedelu 🤰😘
@lilenka141 foto zo vcera = toto uz nie je podla mna duch, vidim slabucku ruzovu druhu /...Drzim palceky, aby silnela 😉...testni zas za 2 dni, hod fotecku potom sem 🙂
@jjuulliisskkaa asi mi sibe, no ked som skusala upravit trosku test, vidim daco...No testni este za 2 dni, mozno tam daco bude vidiet...Drzim palceky 🙂
@luta13 Dakujem akurát došla mrcha 😔😔😔 zatiaľ síce len Cista krv...normalne som zmetena 😔😔😭😭😭 tak som sa tešila ...uz sa dlho snažíme
@luta13 tiež si myslím a dúfam, že je to tým cikanim. Veď som bola aspom 15 krát. Dnes konečne vyspata. Bola som len tri krát 😀To jo u mňa normálne. Deň predtým som celú noc nemohla spať, neviem, čo to bolo
Asi stres. Včera večer som sa ospravedlnila aj Bohu aj bábätku, že takto stresujem. Fakt nieje dobre pred ms testovať. Toto ma presvedčilo. Zbytočný stres. Odporúčam aj babám, ktoré toto čítajú. Niesom prvá, čo sa musí s týmto pasovat.Lepšie je počkať na ms, keď mešká spraviť. Predtým som to tak robila a bol pokoj.Tak počkám do utorka ak nedojde 🙏až potom spravím. 😘
@laauraa Dobre ranko 😉...No testiky pekne silneju, len tak dalej...Verim, ze tie krce boli pre zväcsujucu sa maternicu a obzvlast, ked ju mas mensiu, tak je to pre nu asi väcsi "zaberak", no neboj, vseko bude o.k...Prajem pekny den a tesim sa na Tvoje dalsie testiky, ak este budes testovat zas za 2 dni 😘
@lilenka141 nechapem, ved test si mala krasny podla mna...Este stale teraz krvacas, ci?

@tonjadabik2 Najlepsie je testovat, ked MS meska, no Ty si testovala asi teraz len kvoli tomu, ze si mala zvlastnu MS, a bolia Ta krize, ci mylim sa?...Inak ovulku este len budes mat, ved ta byva az po MS...No drzim palceky, nech si aj Ty uz najdes svoje vytuzene //...Riad sa svojim telom, vnimaj bolest vajecnika, plodny hlien (vajecne bielko)...atd...ked nevies, kedy mas ovulku presne...Verim, ze to vyjde coskoro...Prajem Ti to uz velmi...Boh Ta zehnaj! 🙂