Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 fajnotka mne vsetko chuti a najlepsie ja zmrzlina
dievcata tehulky co ste mali dnes na veceru a kedy naposledy papate vecer??
@archanjel007 aj mne chuti všetko
@kotatko12345 ja jem non-stop nepozerám na čas niekedy ma prepadne o 3 ráno taký hlad že sa musím ísť najesť inak by mi malý rebrá vykopal 😀
@archanjel007 dakujem velmi sa mi pačil fialovy taky som vždy chcela.😙
@kotatko12345 dnes som robila vajíčkovú nátierku
@kotatko12345 vtedy ked citim hlad a niekedy je to aj v noci daco zakusim
@kotatko12345 ja som mala ma veceru dve krajce chleba paradajky uhorky a kavu meltu bez kofeinu s mliekom a tak otco jedol parky tak som si ukradla 2 s chlebom a teraz mi isiel na chut dracik a pata ..🙂
@olylili ja som jedla o 21:30 chlieb maslo+cherry paradajky.a pred tym som mala 17:30 chlieb maslo a sunka.a uz budem az rano o 8:00.
@archanjel007 tu meltu si idem uz zajtra kupit.lebo mi nechuti normalna kava.a rano mam chut na kavicku
@cvikla12 ahojky idem uz od lekara sestricka mi vzala krv 3 ampulky pomerala tlak 110 na 65 pamatas ze som pisala ze mam stres a vypisala tehu knizku a pytala sa ma ci chcem vysetrenie NT ja ze ano tak ma objednala 22.5 lekar tam nebol takze idem domov a vysledky sterov co mi robil mam vsetko negativne 🙂tak drobca uvidim 22.5 cakat krv mk brala aj na downow syndrom to aj nato sa berie
@archanjel007 no moja áno aj mne na to brali krv mala som to všetko v poriadku aj ty určite budeš mať. A super to je za chvíľku a sa nenazdas a uvidíš drobčeka mi ideme 23 mája na morfologicke sono tak sa tiež neviem dočkať
@archanjel007 no to o tej pupočnikovej krvi je super len odobratie a skladovanie je veľmi drahé.
@archanjel007 a tá pečiatka je asi že končí prví trimester v poriadku
@archanjel007 neviem ja tam nemám nič len že označené ekg v prvom trimestri
@archanjel007, moj z vikendu tohto 🙂 kedze nie som zvyknuta nosit prstene tak som chcela obruckovy...ze na jednej ruke do svadby a na druhej po ;)
@nikusiak9 krasny. To ste boli v moskve?
@butterfly333, ano v Moskve 🙂
@nikusiak9 supeer tam som vždy chcela ist pozriet ten palác.
@butterfly333, aj ja :D ale zrovna cervene namestie i chram vasilija boli uzavrete aj mauzoleum kvoli ich dnesnym oslavam vitazstva vojny ...a to mavaju uzavrete uz x dni dopredu...
Stitna v poriadku 🙂 tak este vo s5vtok hemato... Dufam, ze tam to bude tiez ok 🙂
Ahojte...vie mi niekto poradiť koľko má byť normálna hodnota TPO A TSH v tehotenstve? Ďakujem
@olylili to sestricka dnes dala tam peciatku vysledky budem mat 22.5
@olylili mozno ze kazdemu tam dava a mozno ze som rizikova ked este neni koniec 1 trimestra

@archanjel007 treba si dopriať. Mne môj drahý objednal hranolky a kuracie mäso so šunkou a syrom sme nestíhali variť bo sme zemiaky zaoravali