Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikusiak9 krasota peknucky 🙂
@archanjel007 ved ja zajtra pojdem ku mojmu dr a som zvedava ci aj mne to da...
@kotatko12345 moj lekar dava az ked zacnes 12 tyzden skor noe
Baby, zakazal vam lekar pohl. styk pocas 1.trimestra? Mne ano, no vcera sme to porusili 😕 vcera hned po som si na papieri nasla krv a dnes sa mi spustil tmavohnedy vytok ... nemam ziadne bolesti. Nie je ho vela, skor je to take spinenie 😕 vecer sa chystam k lekarovi , len sa chcem opytat, ci ste nemala niektora skusenost...teraz to tak lutujem, dufam,ze sme nic nepokazili 😞
@milasik10 ja som ho mala zakazany cele tehu. Bolo to tažke no vydržali sme to nechcela som riskovat nestalo mi to zato príst o dieta. Držim palce nech je všetko v poriadku.
Ja mám taký stres:(Krv negativna,ale tie testy ma zacinaju desit:(comu mam vetit
@olylili veď to že ani ja netuším čo je to, ja mám TSH 1,3 a TPO 11...dr povedal ,že to nieje celkom ok , ale keď som sa pýtala čo je to tak má odbyl tým že na druhý mesiac testy zopakuje...ak budú opäť rovnaké že do ke na nejaké vyšetrenia...tak neviem :( Na nete je všade niečo iné a už ani nepozerám lebo som s toho na nervy :(
@bembaa a to len koli myomom ti chcu vziat maternicu?a nevedia ich vyoperovat?

alebo preto ze som prvorodicka a budem mat 31 neviem vysledky sterov mam vsetko ok a dnes mi brali krv na vsetko a 22.5 bude ten NT vysetrenie sa ma pytala ci ho chcem lebo sa plati