icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

archanjel007
9. máj 2017

alebo preto ze som prvorodicka a budem mat 31 neviem vysledky sterov mam vsetko ok a dnes mi brali krv na vsetko a 22.5 bude ten NT vysetrenie sa ma pytala ci ho chcem lebo sa plati

archanjel007
9. máj 2017

@nikusiak9 krasota peknucky 🙂

olylili
9. máj 2017

@68iva neviem aká má byť ale ja mám TSH 3,299 a TPO 37,00 všetko mam v poriadku a a čo to vlastne je?

laauraa
9. máj 2017

@looola ahoj ano zosilnela v nedelu som robila posledny zajtra alebo dnes vecer idem skusit ci zosilnela viac 🙂

cvikla12
9. máj 2017

@laauraa to je tehu testik?

laauraa
9. máj 2017

@cvikla12 ahoj ano tehu 😊

cvikla12
9. máj 2017

@laauraa tak to gratulujem tehulka. 😘

lela123
9. máj 2017

@laauraa super 👍

matka295
9. máj 2017

@laauraa krásne ti zosilnel 😘 🤰

kotatko12345
9. máj 2017

@archanjel007 ved ja zajtra pojdem ku mojmu dr a som zvedava ci aj mne to da...

looola
9. máj 2017

@laauraa gratulujem k tehotenstvu 😀🌺😀

archanjel007
9. máj 2017

@kotatko12345 moj lekar dava az ked zacnes 12 tyzden skor noe

lela123
9. máj 2017

@bembaa ale ako sa hovorí, nikdy nehovor nikdy a tento pocit v nás sa môže hocikedy zmeniť❤

milasik10
9. máj 2017

Baby, zakazal vam lekar pohl. styk pocas 1.trimestra? Mne ano, no vcera sme to porusili 😕 vcera hned po som si na papieri nasla krv a dnes sa mi spustil tmavohnedy vytok ... nemam ziadne bolesti. Nie je ho vela, skor je to take spinenie 😕 vecer sa chystam k lekarovi , len sa chcem opytat, ci ste nemala niektora skusenost...teraz to tak lutujem, dufam,ze sme nic nepokazili 😞

butterfly333
9. máj 2017

@milasik10 ja som ho mala zakazany cele tehu. Bolo to tažke no vydržali sme to nechcela som riskovat nestalo mi to zato príst o dieta. Držim palce nech je všetko v poriadku.

olylili
9. máj 2017

@milasik10 ja nemám lebo keď mi lekár pri prvej a teraz zakázal dodržiavala som to užívame si až teraz pri druhej som nemala zakázaný no aj tak som nedovolila v prvom trimestri lebo som sa bála o fazuľku

milasik10
9. máj 2017

@olylili joj 😞 tak lutujem, dufam,ze je to len podrazdenie krcka a nic ine... mala som po poslednom vysetreni tiez podobny vytok a zmizlo to postupne...

olylili
9. máj 2017

@milasik10 to bude ten lepší prípad lekár vie prečo ho zakazuje môže spustiť potrat a je veľa spôsobov na uspokojovanie aspoň kým lekár už nepovolí držím prsty

bembaa
9. máj 2017

Ja som v koncoch:(Zajtra ma caka operacia,len stale nerozumiem testom:((((((((

bembaa
9. máj 2017

Ja mám taký stres:(Krv negativna,ale tie testy ma zacinaju desit:(comu mam vetit

olylili
9. máj 2017

@bembaa jednoznačne krvi

bembaa
9. máj 2017

@olylili to je aj moj nazor,ale robila som cca 8 testov a kazdy je pozitivny aj ked nie su kolajnice,potom preco je hcg v moci

olylili
9. máj 2017

@bembaa keby boli pozitívne silneli by lebo HCG stúpa tak sa nemusíš báť cystu alebo nejaké lieky neberies?

bembaa
9. máj 2017

@olylili tie clear blue silneli a tento mi nikdy nevysiel takyto,podla mna je tam ciarka,som vystrasena,aby som nesla na stol len do poctu....pride na navstevu ten moj asi urobim digitalny este pred operaciou a z ranneho,tento nieje z ranneho

68iva
9. máj 2017

@olylili veď to že ani ja netuším čo je to, ja mám TSH 1,3 a TPO 11...dr povedal ,že to nieje celkom ok , ale keď som sa pýtala čo je to tak má odbyl tým že na druhý mesiac testy zopakuje...ak budú opäť rovnaké že do ke na nejaké vyšetrenia...tak neviem :( Na nete je všade niečo iné a už ani nepozerám lebo som s toho na nervy :(

olylili
9. máj 2017

@68iva nízke to máš oproti mne len neviem čo je to a koľko toho má byť mrkni tie skratky na googli

olylili
9. máj 2017

@bembaa a co ti idú operovať?

olylili
9. máj 2017

@68iva TSH je hormón štítnej žľazy a TPO nejaké protilátky tiež to súvisí so štítnou žľazou

bembaa
9. máj 2017

@olylili kedze mam myomy chcu mi vziat maternicu:((((do toho tie testy a ja som naozaj na prasky,nikdy mi nevychdzali takto testy,naozaj neviem co si mysliet a mozno mi uz zacalo iba hrabat:(

butterfly333
9. máj 2017

@bembaa a to len koli myomom ti chcu vziat maternicu?a nevedia ich vyoperovat?