Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lilianna1xs tak ja som s tým už aj zmierená a po pôrode tiež 😊
@olylili super pocit🙂
@olylili po pôrode už vtedy tiež spánok nebude )))))V noci stavať ku malej
@archanjel007 kým ti neustedri poriadny kopanec do mechúra alebo žalúdka 😀
@kotatko12345 zajtra na kolko ides?
@lilianna1xs veď toto 😀
@olylili ved o chvilu aj mna to caka 🙂
😉už Dajak bude.)))))Muž bude musieť prvé tyzdnne stavať sám ja sa musím načerpat energie vkuse noci stavam či už na wcko.
@lilianna1xs ja si cez deň niekedy zdriemnem keď sa dá 😊
@olylili treba musíme sa šetriť.
Baby,tak bola som na pohotovosti... vsetko je vdaka Bohu v poriadku, dokonca bolo na ultrazvuku vidiet ❤️, ktore moj gynekolog presne pred tyzdnom este nevidel... dostala som fajne stiplavu 💉 a nasadil mi Duphaston... mimi ma 7.7 cm.. aj ked povedal, ze to nemozno estw volat babatko lebo je to len zhluk buniek 🙄😄
Oprava 7.7 mm 😄😉
@milasik10 krásne miery 🙂
@archanjel007 ahoj na 9:30...
@kotatko12345 drzim palce daj vediet potom
@adria88 aj mne to prislo take skarede... pre mna je to uz teraz moj drobcek,nech ma hocikolko mm... inak som cakala na lekara 2 hodky lebo robili sekciu a neskor okolo mna viezli cerstvo narodene babatko 🤗 uzasny pocit,no na druhej strane aj strach,ze co vsetko ma caka,ked lekari pobehovali hore dole ako "splasene kury" 😂
@lilianna1xs ten Tvoj koment pre olylili je BOMBOVY!!!...Rehocem sa tu na tom, ako si spominala muza, ked nakupuje cukor atd...Alebo povie Ti, ze co si tolko malo behom dna urobila atd...Ten cely koment je TOP...Ako vystrihnuty z knihy o manzeloch...😂😂😂
Ach, chlapi! 😲
@lilianna1xs
@olylili zienky, aj mm je taky...Pride unaveny na umretie domov, prezlecie sa, naje sa, zoberie pivko z chladnicky, sadne k telke a sedi...Ak treba pohra sa chvilku s malym, starsiemu skontroluje ulohy....Potom da sprchu neskor vecer a ide spat...Kolobeh jeho pracovneho tyzdna je u nas stereotyp a velky...No ja mam najviac roboty okolo deti navecer, ked treba jedneho nahanat do sprchy, druheho bud osprchovat, alebo dat do vane okupat a obom pripravit veceru, so starsim sa modlime kazdy vecer kratucku modlitbu, potom malemu umyt zubky, nakojit a dat spinkat...Skoro vzdy ma este caka v kuchyni riad, jest daco aj musim a pod sprchu...A samoska ze den ukoncujem tu na MK a ked padam uz dole hubou, idem spat 😉...Mame to narocne vsetky mamicky, ci uz mame jedno, ci viac deticiek, no vzdy to stoji za to, lebo bez nasich deti by sme mali cas na vsetko, ale srdiecka a nase domovy by sme mali prazdne...Dakujem Bohu za to co mam - za pracoviteho manzela, ktory nas zivi, sati atd...A hlavne za nase 2 krasne a zdrave deticky 😘
@kotatko12345 Drzim palceky na zajtrajsiu kontrolu a velmi sa tesim na fotecku...Pytaj aj keby na nej bolo malicke babätko, no prve fotky su naj...Myslim na Teba a cakam dobre spravy zajtra 😘
@lela123 ahoj, prepac mi, ze som neodpisala hned, no nebola som tu od 8.5. doobedia, takze Tvoje spravy som nezaregistrovala 🙄...Je mi luto, ze testik si mala cisty, no kym nie je normalna MS, nic nie je podla mna stratene...Aj ked predtym boli // a teraz nic...Ja to nechapem, preco sa toto deje zenam, je to velmi smutne, ze babätka takto odidu (preto je najlepsie testovat az ked vynecha MS- vtedy zenu obide taketo sklamanie, ake zazivas teraz Ty 😢) ...No nevesaj hlavu a neries uz nic...Daj si pauzu, nemysli na to, najdi si iny zaujem a nieco, co Ta bude vnutorne naplnat!...Zatial...A nechajte tomu volny priebeh, a milujte sa naplno, kedy mate na to chut - verim, zeby to este mohlo takto spontanne vyjst...A "nehadz flintu do zita", si mlada este a co ked mas 3 deti?...Boh Ta zehnaj a nech je to necakane a cim skor 🙏 ...Ja silno verim, ze na tejto "nastenke" este raz uvidim Tvoje vytuzene // 😘
@chorucka ahoj, ano bola som 8.5. na preventivke...Byvam v DE a tu sviatok nebol 😉...Preventivka dopadla fajn, len mam teraz trosku problem s bradavkou - asi nejaka infekcia, alebo zapal neviem...Ale aj na to mi predpisal mast a od vcera teda zabera - bolesti nemam uz skoro ziadne - len minimum...V nedelu som skoro umrela od bolesti pri kojeni a aj po nom cely den, az som musela Paralen uzit....No od prveho pouzitia masti je to lepsie - asi sa zas stal zazrak 🙏
@karmela
@archanjel007
@cvikla12
@kotatko12345 Zienky, vsetky mate krasne tehu brusenka, len si to pekne uzivajte...Dolezite je, ze vasi drobci su zdravucki ❤

@olylili kým poradíme my asi spat nebudeme.))))