Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel007 vies je krasne ked je zena KONECNE tehu ale toto to je mor a tazka konkurencia na tehotenstvo. Co ja viem,tie grcy ohladom jej tehu stoja fakt za to. Nerovim si zarty z tehotnych ani neutocim ale toto som od kotatko presne cakala. Je mi luto tych "uctievaciek" a klikaciek "like" pre nu lebo vzdy to skonci "dislike" a pod uroven chapania
@trinka
@marlenka222 a foti si nafuknute brucho lebo sama seba uz presvedcila ze je tehu🙂
@trinka
@marlenka222 sak logicky ultrazvuk dala 26.4 a tam bolo ze 6plus5 potom lekar ochorel a teraz co bola tak babo mala byt 9plus4 ale je o dva tyzdne mensie ale srdiecko bilo takze vyrastlo od vtedy len o tyzden srdce bilo a potom co sa nevyvijalo ...
@archanjel007 presne to s tym bruchom som myslela. 9plus bola pred 2 tyzdnami ako som videla. Mozno.len my sme blbe a nezname spravne ratat
@archanjel007 ja sa v tom trochu strácam... asi som menej inteligentná.... 😒
@archanjel007
@marlenka222 teraz sme dúfam všetky tri sarkastické a uvedomujeme si, že je to lož... vsak? nie som mimo?
@trinka nie si mimo🙂
@trinka lenze si to uvedomujeme iba my. Ostatne klikacky klikajuuuu jak keby tehotenstvo trvalo 2 dni o dusu prispevky kotatko a brania ju zubami nechtami a tehotenskymi hormonmi. O chvilu nas tu ubiju fotkami zo sona kotatka
@archanjel007
@marlenka222 fuuu... som si vydýchla. Aleee veď možno to dohrá do konca... ja som sama zvedavá ako to celé skončí!
Jeeeej,ZENY,spamatajte sa.Uz sa chytate kazdej blbosti a je vidno,ze pletiete jedno cez druhe.Ved ona aj pisala,ze je 9+4,cize je v 10.tt a podla dr. mala byt uz pravdepodobne v 12.tt,to bolo myslene,ze je o 2tt mensie.Ja som jej doteraz ani jeden lajk nedala,ale zase ked vidim ako sa tu vkuse na nej vyvrsujete,tak mi az adrenalin stupa.Radsej si znova precitajte pozornejsie co pisala.Ja som tiez este pred par tyzdnami vyjadrila nazor,ze nie je asi kompletna,ked take chobotiny o tehotenstvach pisala,ale teraz nevidim dovod,aby ste ju vkuse ohovarali.A navyse,sa tu aj ospravedlnila vsetkym ako sa pred tym chovala.Ak jej aj tak neverite,je to vasa vec,ale pisat tu hluposti,ktore ste si zle precitali,tak to je vrchol.Radsej sa venujte babam,ktore potrebuju povzbudit a poradit...
@trinka tak urciteeee a nikam opat nepojde. Lebo babo odislo samo a so vsektym. Popripade ma doma vsetky lieky a nasadi si sama nejake. Skoda ze netrafila lieky este prave na mozog. Tie by sa najviac v danych situaciach tehu zisli. Inak Sucany,Zilina,martin,opava,predna hora a podobne institucie maju volno stale. Ludia obcas potrebuju pokecat na spravnych miestach kde vsetci vsetkemu veria
@rebeka211
Moja pekna, preco zrazu ked uz sme take hnusne sa kotatko nevyjadrila? Lebo tradicne sa odmlci ked jej niekto nieco povie. Notoricky klamar potrebuje iba divakov nie povzbudenie.
@marlenka222 ahojky.neodmlcala som sa ale tak co tebe mam vysvetlovat???napisala som co mi dr povedal a skoncila som...a este o tie testy co tu niektore riešili.pekny večer prajem 😉
@kotatko12345 to co je? Akoze tehu knizka?
@rebeka211 dakujem pekne... ale tak ked jedna zena tu nieco povie tak ostatne sa daju hned ovplivnit a mozes povedat co chces a im to je jedno..im to nevysvetlis..lebo ani nechcu..
@marlenka222 nie ale kedy sa robia 1testy atd...😉
@marlenka222 Neviem,mozno pretoze je to zbytocne vam cosi pisat??
Mne je v podstate jedno,ci je alebo nie je tehotna.Ale fakt mi navieraju zily ako tu niektore zeny prekrucaju co napisala,pretoze si to zle precitali alebo poňali po svojom.A takto vznikaju kadejake klebety,ktore dokazu ludom zneprijemnovat zivot.
Aj keby vam tu dala fotku tehu knizky so svojim menom alebo uz fotku porodeneho babatka,tak neuverite,takze je to uplne jedno co vam tu napise a ako sa vam tu obhaji.
Tak ozaj nechapem co po nej stale chcete...
@kotatko12345 moja ja som tehotna bola. Mne to ukazovat nemusis. Mne staci logicky znat ze vstupna prehliadka sa robi na zaciatku a meranie pri prvom sone aby sa do 12 tyzdna vedelo ake velke je babo lebo do 12 tyzdna sa vyvijaju vsetky deti na svete rovnako 😝 lenze tazko pochopit...
@rebeka211 rebeka na sone bola 26.4 tyzden 6plus5 to nepusti menses mala vraj 27.2 aky 12 tyzden ked ovulaciu vraj mala 30.3 ale ak sa budes drzat toho sona tak teraz by mala byt 9plus4 tam neni ziaden dovod o dva tyzdne mensie pozitivne testy davala 13 aprila...predtym nic...takze ty si tiez mozes napisat co chces a vyjadrit svoj nazor..a co ze sa ospravedlnila tu si mozes popisat co chces jak ti vies ze to myslela uprimne? ja byt na jej mieste uz tu nic nepisem uzivam si to tehotenstvo ved aky ma nato dovod ved vie ako sa vyfarbila predtym ze jej nikto neveri.ved tehotenstvo je kazdeho osobna vec nepotrebujes radit su nato lekari pri kazej poradni ti poradia a pyta sa na veci a pritom je druhorodicka vsetko vie ako to je.Preco ine baby nepisu tak v hadankach ako ona kazda tu na rovinu napise aj ked ma problem.Ja jej prajem vsetko dobre z celeho srdca tu jej ani nikto zle nepraje kazdy len reaguje nato co ona napisala.A v konecnom dosledku si myslis ze jej to nejako dokaze ublizit ked sa zakazdym vrati?
@rebeka211 ale ved vydrz este tak 2-3 tyzdne. Potom pochopis
@kotatko12345 nemusis mi dakovat.Bohuzial si si neurobila v minulosti dobru vizitku,takze si mozes aj sama za to.Nie som na tvojej strane,ale ani na ich.Nebudem sa pridavat k nazorom,ktore su momentalne uplne mimo a vidim,ze ti tu teraz bezdovodne nakladaju..
@rebeka211 Moja to su zeny...niektore su take vies...mozes im to aj pred oci dat a budu tvrdit svoje..neries ich uz nema zmysel...😉
@kotatko12345 ak by si bola tak by si vedela rozmery svojho drobca kolko meria len ty to este nevies do tejto chvile lebo ja som ti pisala ze ked pojdes na kontrolu a bude mu bit srdiecko malo by mat okolo 20mm a ty si mi odpisala ano tolko malo v tyzdni 6plus5 ja som ti verila reagovala a teba a sama si sa zamotala pekmy vecer a vsetko dobre....
@kotatko12345 no a ty si jedna z tych zien ktore sa zazrakom zmenili a su ciste ako anjel. 😇
@rebeka211 no co bolo bolo ale tak to uz neriesim a to je ich vec ci mi veria alebo nie....😉 Pekny vecer idem uz spat...
@archanjel007
@marlenka222 neprisla som sa tu hadat s vami..je mi luto ze mi neverite ale je to vasa vec..Pekny vecer
@archanjel007 Neviem,mne tie vypocty velmi dobre sedia,testy som nejak neriesila kedy ich mala pozitivne a to s tou ovulaciou podla mna zadrela z brucha.Ja vam tu nechcem menit vase nazory,ale nepiste tu hluposti,ktore ona sama nepisala.Ved tu vcera pisala,ze jej dr. povedal,ze je v 10.tt a podla mrchy uz mala byt v 12.tt,takze je mensie o 2tt.A ovulaciu neviem ako na to prisla,ze ju mala vtedy,to som nepostrehla.
@kotatko12345 no lekar ti ani 2 krat nepremeral plod?a nepovedal ti ze ti velkost splna dany tyzden to neni o hadani lebo ak vravis pravdu tak to vies
Kočky zajtra mi držte prsty idem na veľký ultrazvuk prietoky aby bolo všetko ok 👶😊

@marlenka222 počkaj ešte možno teba vykradla 😂
@archanjel007 taaa čo narobíš.... ty sa trápiš po potrate a nejaka trubka si tu vymyšľa lebo potrebuje pozornosť... a ty možno potrebuješ potešiť, či sa vykecať a nemas s kým, lebo sa tu rieši mačička845825258