Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Hmm, pozerám, že na tejto fotke nič nevidno. 😒 Na fotke čo mám v počítači na ploche to vidno a keď som to pridala tu tak nič nevidno.
@evka98 pepino duchuje az az, toto pri tomto teste bohuzial nemozes brat ako druhu ciarku. Ale 24dc je aj strasne skoro, pockaj este aspon tie styri dni.
@mamulienka30 To vážne duchuje? Ja som sa s tým ešte nestretla. Robím vždy len Pepino a nikdy mi neukázal ani náznak ducha. Ani kamoškám. Preto ma to teraz zmiatlo lebo som mu vždy dôverovala. A robila som si aj Woman secret a tam vyšiel mini dušík ale až hodinu po
@evka98 - ved uvidis, ak je to skutocne duch, bude silniet, ja som takychto pepino duchov v snazilkovskej teme videla niekolko a tehu s toho nebolo a to boli tie duchy este silnejsie.. tak som radsej opatrna s tymito testami... ked budu kolajnice, vtedy to bude iste tehotenstvo.
@mamulienka30 Hmm ako je mi to jasné. Ďakujem za odpoveď. Ono v skutočnosti tú čiarku naozaj vidno. Ale mobil to bohužial tak nezachytil. Ja osobne tiež na tej fotke nič nevidím. 😀 iba naživo to vidno. Áno viem, že 24 DC je ešte zavčasu ale bola som zvedavá 🙂
@evka98 - mne tehu testy duchuju stale, nejako to neriesim, toto mi robi cez ovulku chapes? Ja nie akosi 😀 Teraz som 5dpo a tehu test uz je skoro cisty, teda stale je tam mini duch, ale takeho ducha akosi neratam 😀
@mamulienka30 Wau...to som ešte nezažila 😀 Mne (chvalabohu) tehu testy v živote neduchovali. Teda až teraz 😀 Preto som im vždy na 99% verila. Vždy mi ukázali pravdu. Bodaj by aj teraz 😉 Ale možno máš nejakú hormonálnu nerovnováhu. Inak netuším. No ja v období ovulky nerobím tehu testy tak preto neviem ako by mne vyšli 🙂
@evka98 - hej tiez si myslim, ze tam nieco s hormonami bude, od porodu len dve prirodzene menstruacie, doky mi nasadila tri mesiace hak na unormalnenie cyklu, tu som teraz vysadila a moje vajecniky sa zblaznili, zapalene, opuchnute a 4 vajicka na ultrazvuku, antibiotika nasadene, zakaz snazilkovania (ale to uz boli dve vajka prasknute, tak mohlo byt neskoro :( ), no proste vsetko zle :( Tak neviem, ci mam vobec chciet tie dve ciarky tento mesiac :( No stale volaco, zenske telo je nevyspytatelne...
@mamulienka30 Jááj takže ty si tiež tento mesiac v očakávaní či menzes príde al. nepríde? 🙂 A ty už máš 3 detičky?
@evka98 - veru cakame na vysledok o par dni ;) Prvy mesiac snazilkovania 🙂 Ale kedze mame dve/troch deti na prvy pokus, tak som optimista, ze to vyjde/vyslo, ale boh vie... ano mame uz tri deticky, ale este sa necitime uplne komplet, jedno dievcatko na vyrovnanie sil by bolo fajn, takto nas s dcerkou chlapi doma vzdy prehlasuju 😀
@mamulienka30 No a dnes si ktorý DC? To si už tesovala vlastne tým tehu testom? Aké značky máš overené? Nech si idem aj ja kúpiť 😀 Nooo jasnééé - tak držím palce, aby to najbližšie bola baba 😉
@evka98 - ja som len 18dc takze dlha cesta pred nami kym budem moct testovat 😀 Ale nevadi nejako sa zamestnam 😀 Ja mam kupene teraz mamatesty, uvidime, ake budu, ale citala som, ze neduchuju a su spolahlive, tak dufam, ze to tak aj bude.
@mamulienka30 Jááj tak to si ešte počkáš. No Mamatest veľmi chvália. Ale ja ti neviem...ja som ho použila v živote asi 3-krát ale nebola som spokojná. Podľa mňa má Mamatest v sebe menej farbiva. Mne sa aj tá kontrolná čiarka vždy ledva sfarbila. No a naposledy sa mi tá farba dokonca rozpila 😒 Tak ja ho už radšej nekupujem.
@evka98 dievky teraz som si z lekaren dotrepala testik doteraz som ho nevidela este a dvojbalenie stalo 2,16👍 musela som si ich rýchlo spravit lebo na rannom mamateste sa mi zdalo ze je daky slabší ako včera tam ma to znepokojilo no a čiarky n atomto BABY TOP TEST vyšli krásne a to som 28Dc dnes,zajtra by mal prísť ( neprísť) menzes. Este som si v DM kúpila aj taký veľký kazetovy tiež prvý krat a píšu ze na výsledok treba čakať 5 minút tiež som si ho spravila a vyšiel tiež kraaasne😊
@monicka9 Ahoj hoď fotečky na porovnanie.A samozrejme gratulka 🙂
@monicka9 Waaau ty si si kolko tych testov narobila? 😀 Ale su pozitiiivne, to uz nie je ziadny duch 🙂 To je uz krasna ciarka… 🙂 Teším sa veľmi 🙂 A verim ze vsetko dopadne najlepsie ako vie 🙂
Mne volala doktorka, ze zajtra si nahle musi vziat dovolenku ☹ Takze v piatok rano o 7 som uz tam ako na koni… 😠 🙂
@16kristina02 To je skvele! 🙂 Taaak zeby som si ho predsa len zadovazila? 😅 😀
Myslim ze tent test je kus zly asi.... ci??
@lucinka0503 všetky moje testiky mam na strane 206 tie fialove mamatesty od 25dc az po dnes 28dc😊

Ahojte. Vidím, že ste tu skúsenejšie ako ja. Preto sa chcem opýtať na váš názor. Vidíte tam niečo? Na živo tam vidno slabý náznak. Taký istý mi vyšiel aj včera. A v pondelok ten istý nič. Neviem či je to len zlý test. Ale ak všetky "duchujú" tak by vyšiel aj v pondelok dušík, nie? Je to test Pepino. Zatiaľ mi vždy ukázal pravdu - teda vždy bol čisto biely. Dnes som síce len 24 DC.