icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

evka98
20. aug 2014

Ahojte. Vidím, že ste tu skúsenejšie ako ja. Preto sa chcem opýtať na váš názor. Vidíte tam niečo? Na živo tam vidno slabý náznak. Taký istý mi vyšiel aj včera. A v pondelok ten istý nič. Neviem či je to len zlý test. Ale ak všetky "duchujú" tak by vyšiel aj v pondelok dušík, nie? Je to test Pepino. Zatiaľ mi vždy ukázal pravdu - teda vždy bol čisto biely. Dnes som síce len 24 DC.

evka98
20. aug 2014

Hmm, pozerám, že na tejto fotke nič nevidno. 😒 Na fotke čo mám v počítači na ploche to vidno a keď som to pridala tu tak nič nevidno.

ajkacovi
20. aug 2014

@evka98 vidno vidno 🙂 pekny duch 🙂 tak len nech silnie

mamulienka30
20. aug 2014

@evka98 pepino duchuje az az, toto pri tomto teste bohuzial nemozes brat ako druhu ciarku. Ale 24dc je aj strasne skoro, pockaj este aspon tie styri dni.

nike8
20. aug 2014

@ajkacovi jaj to som si nevsimla ☹ ja ti jeden podarujem ak si ho prides vyzdvihnut do brixenu 😀

evka98
20. aug 2014

@mamulienka30 To vážne duchuje? Ja som sa s tým ešte nestretla. Robím vždy len Pepino a nikdy mi neukázal ani náznak ducha. Ani kamoškám. Preto ma to teraz zmiatlo lebo som mu vždy dôverovala. A robila som si aj Woman secret a tam vyšiel mini dušík ale až hodinu po

mamulienka30
20. aug 2014

@evka98 - ved uvidis, ak je to skutocne duch, bude silniet, ja som takychto pepino duchov v snazilkovskej teme videla niekolko a tehu s toho nebolo a to boli tie duchy este silnejsie.. tak som radsej opatrna s tymito testami... ked budu kolajnice, vtedy to bude iste tehotenstvo.

evka98
20. aug 2014

@mamulienka30 Hmm ako je mi to jasné. Ďakujem za odpoveď. Ono v skutočnosti tú čiarku naozaj vidno. Ale mobil to bohužial tak nezachytil. Ja osobne tiež na tej fotke nič nevidím. 😀 iba naživo to vidno. Áno viem, že 24 DC je ešte zavčasu ale bola som zvedavá 🙂

ajkacovi
20. aug 2014

@nike8 mna trtne ty si z bx?? Uz aj letim kde sa stretneme?? 🙂 ja som zo Schabsu inak ;)

mamulienka30
20. aug 2014

@evka98 - mne tehu testy duchuju stale, nejako to neriesim, toto mi robi cez ovulku chapes? Ja nie akosi 😀 Teraz som 5dpo a tehu test uz je skoro cisty, teda stale je tam mini duch, ale takeho ducha akosi neratam 😀

nike8
20. aug 2014

@ajkacovi v milande v konditorai u Heissa, moze byt?

ajkacovi
20. aug 2014

@nike8 jasne, zajtra rano okolo 9? Moje cislo pre istotu 333 5090627 si zlata

evka98
20. aug 2014

@mamulienka30 Wau...to som ešte nezažila 😀 Mne (chvalabohu) tehu testy v živote neduchovali. Teda až teraz 😀 Preto som im vždy na 99% verila. Vždy mi ukázali pravdu. Bodaj by aj teraz 😉 Ale možno máš nejakú hormonálnu nerovnováhu. Inak netuším. No ja v období ovulky nerobím tehu testy tak preto neviem ako by mne vyšli 🙂

nike8
20. aug 2014

@ajkacovi moze byt 9.30?

mamulienka30
20. aug 2014

@evka98 - hej tiez si myslim, ze tam nieco s hormonami bude, od porodu len dve prirodzene menstruacie, doky mi nasadila tri mesiace hak na unormalnenie cyklu, tu som teraz vysadila a moje vajecniky sa zblaznili, zapalene, opuchnute a 4 vajicka na ultrazvuku, antibiotika nasadene, zakaz snazilkovania (ale to uz boli dve vajka prasknute, tak mohlo byt neskoro :( ), no proste vsetko zle :( Tak neviem, ci mam vobec chciet tie dve ciarky tento mesiac :( No stale volaco, zenske telo je nevyspytatelne...

ajkacovi
20. aug 2014

@nike8 jasne pockam ta tam 🙂 super dakujem tak zajtra rano 🙂

evka98
20. aug 2014

@mamulienka30 Jááj takže ty si tiež tento mesiac v očakávaní či menzes príde al. nepríde? 🙂 A ty už máš 3 detičky?

mamulienka30
20. aug 2014

@evka98 - veru cakame na vysledok o par dni ;) Prvy mesiac snazilkovania 🙂 Ale kedze mame dve/troch deti na prvy pokus, tak som optimista, ze to vyjde/vyslo, ale boh vie... ano mame uz tri deticky, ale este sa necitime uplne komplet, jedno dievcatko na vyrovnanie sil by bolo fajn, takto nas s dcerkou chlapi doma vzdy prehlasuju 😀

evka98
20. aug 2014

@mamulienka30 No a dnes si ktorý DC? To si už tesovala vlastne tým tehu testom? Aké značky máš overené? Nech si idem aj ja kúpiť 😀 Nooo jasnééé - tak držím palce, aby to najbližšie bola baba 😉

mamulienka30
20. aug 2014

@evka98 - ja som len 18dc takze dlha cesta pred nami kym budem moct testovat 😀 Ale nevadi nejako sa zamestnam 😀 Ja mam kupene teraz mamatesty, uvidime, ake budu, ale citala som, ze neduchuju a su spolahlive, tak dufam, ze to tak aj bude.

evka98
20. aug 2014

@mamulienka30 Jááj tak to si ešte počkáš. No Mamatest veľmi chvália. Ale ja ti neviem...ja som ho použila v živote asi 3-krát ale nebola som spokojná. Podľa mňa má Mamatest v sebe menej farbiva. Mne sa aj tá kontrolná čiarka vždy ledva sfarbila. No a naposledy sa mi tá farba dokonca rozpila 😒 Tak ja ho už radšej nekupujem.

monicka9
20. aug 2014

@evka98 dievky teraz som si z lekaren dotrepala testik doteraz som ho nevidela este a dvojbalenie stalo 2,16👍 musela som si ich rýchlo spravit lebo na rannom mamateste sa mi zdalo ze je daky slabší ako včera tam ma to znepokojilo no a čiarky n atomto BABY TOP TEST vyšli krásne a to som 28Dc dnes,zajtra by mal prísť ( neprísť) menzes. Este som si v DM kúpila aj taký veľký kazetovy tiež prvý krat a píšu ze na výsledok treba čakať 5 minút tiež som si ho spravila a vyšiel tiež kraaasne😊

monicka9
20. aug 2014
lucinka0503
20. aug 2014

@monicka9 Ahoj hoď fotečky na porovnanie.A samozrejme gratulka 🙂

evka98
20. aug 2014

@monicka9 Waau krááásne testíky. Ten prvý vôbec nepoznám. A ten kazetový to máš Pepino. Ten poznám. Ja robievam tiež Pepino ale prúžkový ale mám doma aj kazetový ale ešte je na neho asi zavčasu 🙂 . Ale ty to už máš isté. Mooooc gratulujem

zuzanka2211
20. aug 2014

@monicka9 Waaau ty si si kolko tych testov narobila? 😀 Ale su pozitiiivne, to uz nie je ziadny duch 🙂 To je uz krasna ciarka… 🙂 Teším sa veľmi 🙂 A verim ze vsetko dopadne najlepsie ako vie 🙂
Mne volala doktorka, ze zajtra si nahle musi vziat dovolenku ☹ Takze v piatok rano o 7 som uz tam ako na koni… 😠 🙂

zuzanka2211
20. aug 2014

@16kristina02 To je skvele! 🙂 Taaak zeby som si ho predsa len zadovazila? 😅 😀

reva6
20. aug 2014

Baby je mozne mat na 20 dc toto??? :o

reva6
20. aug 2014

Myslim ze tent test je kus zly asi.... ci??

monicka9
20. aug 2014

@lucinka0503 všetky moje testiky mam na strane 206 tie fialove mamatesty od 25dc az po dnes 28dc😊