Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
aha, takže test po limite 🙂 som rada, že som ti zdvihla náladu 🙂 a toto bol posledný testík, ktorý si mala doma? či máš ešte nejaké, ktoré môžeš použiť, ak ťa chytí netrpezlivá chvíľka?
@valika1210
@inviav
@karmela baby dakujem vam krasne, ja som si uz myslela, ze si to len nahovaram...asi nevydrzim a zajtra si spravim dalsi 🙂
@lene27 nooo 🙂 este mam jeden doma🙂 ale ten vazne nespravim az ked tak v tyzdni....uvidime ci sa ms neozve o par dni...
@tami263. To je uplne normalne ze nevydrzis 😀 ja ked viem ze mam tak testnem 😀 a teda kazdym dnom by ciarocka mala byt silnejsia......🙂
@valika1210 Môj tip je, že do dvoch dní s ním už budeš v presne takejto netrpezlivej chvíľke bežať na WC. ak nepríde ms...a možno aj keď príde. 🙂)) tak ako ja pred troma týždňami. 🙂 a potvorák duch tam bol...ale to bolo moje posledné pepino a chcela som si overiť, či bude duchovať...a duchoval. 😠
@tami263 vitaj medzi testovými maniačkami 🙂
Toto uz nieje duch na teste ale hladanie ducha na teste 😀 😀 😀 jaaaaj
mne taku slabulinku ukazal aj quick test....taky tescovy 🙂
@valika1210 🙂 máš pravdu - hľadáme ducha... aby tam aspoň niečo bolo. A ako zatiaľ príznaky? nič sa nezmenilo?
@lene27 nic veru...ani priznaky tehu ani priznaky ms....no pri prvom som nemala priznaky prve tyzdne a testik vysiel az po tyzdni meskania.....jaaaj ze tie testy vobec vyrabaju 😀 by sme sa tak nestresovali....neviem ale uz sa snazim vsimat vsetko mozne co by mi dalo nejaky naznak. No nic 🙂
@valika1210 a keď si priveľmi všímaš, tak priveľa vidíš... aj neexistujúce veci. Keby sa dal mozog vypnúť v takýchto chvíľach a prepnúť na iný kanál, ale keď jediné, čo vtedy chceš, je vedieť na čom si... 😒 nemáte s manželom na víkend nejaký program, pri ktorom by si možno prišla aj na iné myšlienky?
@valika1210 no moja testik po limite ale je tam ten duch sa vrátil.No mrcha este nedošla tak nech tak aj ostane a prídu // 🙂
@lene27 posmiala som sa,ze duchujeme tu ale treba sa navzájom podržať.A verte tomu ze onedlho uz to nebudú len duchovia,ale pruhy 🙂
@tami263 urob si testik zajtra,alebo pozajtra ráno a podla mna uz to bude o dost silnejšie 😉
@karmela
@valika1210
@lene27 baby kraaasne ste to napisali..o to mi islo..podporovat vas 🙂 a byt tu svami a tesit sa kedy konecne postupne narastuu vsetkym kolajnicky 🙂
@valika1210 ved tam mas kraasnych dusikov 🙂 a je to kravina ze ked ti meska 5 dnia viac ze by mala byt silna...su tu ja zeny co meskala 2 tyzdne a AZ potom sa zacal ukazovat duch...u kazdeho to je individi 🙂 cize ja ti daavam velku nadej lebo toto uz nieje take bleedee ako tie prvee..teda MOJ nazor. 😉
hovorim ti sprav rano z ranneho 😉 bude tam 😉
@karmela
@valika1210
@majka_3 veď presne to robíme, ja nemám doma nikoho s kým by som sa mohla porozprávať o naháňaní duchov, lebo buď o tom tí, ktorým to nejde, nechcú so mnou hovoriť alebo sa to ostatným podarilo či už na prvý alebo druhý šup, takže také veci vôbec neriešili. A zvyšok deti zatiaľ nerieši, takže by to asi vôbec nepochopili. A manžel to už tiež berie dosť skepticky, myslí si, že chyba je v ňom. Tak som rada, že v tom nie som sama. 🙂 a ďakujem vám za podporu. a veľmi vám držím palce.
@lene27 manzel akurat pracuje poobednou vikend takze moc toho na vyber nemame 🙂 🙂 no ale myslim si ze ak to bude tehu aaaa vydrzim do pondelka tak by zosilneli no nie 🙂
@valika1210 musim ti to sem dat na porovnanie..sama vidis ze tmavne....sice to ide pomalicky ale tmavne ...vrchny mas dnesny test a spodny robeny pred 3 dnami.
a mas tam jednoznacny skok
@valika1210 vydrž, víkend zbehne raz-dva a hoci sa s manželom veľmi neuvidíte, skúste si užiť jeden druhého, veď ste v tom spoločne. Poprípade sa ti môže stať, že ranné venovanie sa jeden druhému ti spustí ms... tak ako mne. Čo by som teda bola nerada, ale aspoň vieš, na čom si.
@lene27. Jaaaaj tolkokrat by sme sa chceli venovat jeden druhemu no to nase male sidlo je vsade 🙂 🙂 ale vdaka za rady 😉 🙂
@valika1210 ahaaaaaaaaaa 😖 😖 😖 nevesta ako nevesta 😀 prepaaaaaaaaac..ja ze ako to pekne silnie som sa potesila....ale asi to nesilnie no... 😠 😠 😠 😠 😠 este raz prepaaac...
@majka_3
@valika1210 na prvom je niečo vidno. 😉 Na tom druhom nič nevidno, nech sa pozerám z akejkoľvek strany. 😒 máme dnes ešte nejaké testíky na kuknutie? 😎 Kľudne aj cudzie 🙂)))) to sa podarilo 🙂
Kocky zacinam sa dobre bavit.....len keby niekto stale testiky pridaval 😀 😀 😀
@valika1210
@majka_3
@karmela
ináč každá máme vykrytý jeden týždeň s ms, keď tak nad tým rozmýšľam... val má mať teraz, karmele skončila, ja som chvíľu po ovu a majka má dostať o týždeň ms. To znamená, že každý týždeň môžeme pridávať nejaké fotky 🙂 viete si predstaviť koľko z toho môže vzísť duchov? 🙂)))) môžeme obkukávať.
@lene27 😀😀😀 to ano jeeeeej to bude testikov 😀 takze baby mate tu moznost odstartovat tehulkovanie taaaak drzime palce 😉

@lene27 tie testiky to je fakt ako droga 😀 😀 ms mala dojst dnes....a tento testik ze duch je spat 😀 😀 😀 som sa dobre posmiala 😀 😀 to je ale ten isty testik len o trosku dlhsie ako 5 minut🙂