Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dakujem no dufam aj ja ...
Nike, Monicka, dakujem za nazor 🙂 uvidime, co bude dalej. som netrpezliva (ale to tu iste ani pisat nemusim 🙂)
@ajkacovi ahoj no ako dufam ,ze silneju 😉 ,,,si skusala
@kristinka28 no ani neviem tie 10 kove nemam tak som si dnes doobeda urobila 25 kovy clear blu a je tam duch takze cakame dalej 🙂 tak mam este vyse tyzdna do kramov no.. Poslem foto
@ajkacovi rychlo cakam ,heh
@ajkacovi ak chces chod na moj profil a mam tam fotky tak pozry a napis mi ip co myslis si
@kristinka28 noo videla som mas tam pekneho ducha teda tesim sa 🙂 kolko si DC?
@ajkacovi nieco sa tam crta tak drzim palce nech za par dni uz bude silnejsie 😉
@kristinka28 dakujeem 🙂 no musim cakat. co uz.. a dnes alebo zajtra mi dojdu 10 kove testy tak budem isto kazdy den testovat :D sa tesim na to ako na vianoce.. kedy mas mat ty kramy? ja az 31.8
@nike8 myslis? ja uz neviem :D uvidime dalej ale nevzdavam to, dnes som na obed spala dve hodiny ako mimino.. ani netusim co deti robili.. uplne ma zalomilo a to ja naozaj normalne nespavam na obed.. teraz som k.o 🙂 zaujimave.. uz sa neviem dockat tych 10 kovych testov .. a ty ako? testovala si?
@sebadtianko keby sa zadarilo ovu test by bol o hodne silnejsi skor nez by ti ukazal tehu testik
@snazilka1983 približne som 8den po oplodneni.
@sebadtianko 8 dpo som ja uz mala ovu test pozitivny a na tehu teste lledva viditelny duch. A ked chces tehu testovat ovu testami tak len z prvho ranneho mocu lebo potom uz ovu testy bezne ukazuju dve ciarky tmave.
@sebadtianko na tehu teste je nieco slabucke 😉
tak pepino dnes rovnaka slaba ciarka ako vcera a gravitest nic. nejake skusenosti s gravitestom?
@kristinka28 dakujem😉

Presne.... ja som bola vcera 20 dc.. a uz bola ciarka.... som zvedava co bude rano 🙂
@monicka9