Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kristinka95 mamatest des a hrôza čiarka sa urobí aj z vody odporúčam iný test napr. Dr. Max
@olylili ja som snim zatial nemala zle skusenosti. Zatial som ho mala vzdy sneho biely. No ked to tu uz tolke pisete som normalne v soku. Dakujem za rady. Skusim kupit ten dr. Max 😊
@cvikla12 super len tak ďalej ☺
@bluebell0412 ďakujeme veľmi pekne 😍
@ejuska2586 Ahoj moja dakujem ano uzivam.... stale som hladna 😂😂 ani sa uz nevazim 😦...a ty ako?? uz mas vysledky?? 😙
@karmela No co ako?? 😘
@karmela Jeeeej drobatko krasnucke.. uz sa neviem dockat dalej poradne 😍😍 ta 3D bude krasna foto...Pekne ho vykrmujes aby dobre rasto 😆..
@karmela jeeeeej,kraaasne 🙂 cely den som sa tesila na MK,ze ako si dnes pochodila ... bolo vidiet na utz ako sa hybe?? Pozeram,ze uz aj mena vyberas... mas uz nieco? Ja sa neviem dockat buducej stredy 😍 ked uz aj ja uvidim mojho drobceka... mesiac som nebola u lekara,takze dufam,ze je to ok... my uz mame vybrate obe varianty- aj pre chlapca,aj dievca 😉
babulky idem sa vam pochvalit 🙂 ... prave som citila prve pohyby! krasny pocit :D 🙂 🙂 🙂 ako keby mi niekto zvnutra zaklopal na brusko :D
@cvikla12 Gratulujem ku krasnej princeznicke 😉...Takze je to uz dievcatko iste na 100%...Ukazala sa vam v plnej krase?...Peknu vahu, aj dlzku ma, malicku pusinku a gulate licka po Tebe mamicka...Pohladkaj brusenko za mna a prajem vam sladke sny...Velmi sa tesim, ze vsetko je v poriadku...Inak byt ani nemoze, kedze bratcek vam ju poslal spolu s Bohom z Nebicka! 💃😘
@soncita22 ahoj, jasne, ze si Ta pamätam 😉...My nesnazilkujeme, mam doma 19,5 mesacneho chlapceka, dalsie by som chcela za 4 roky, no mm uz nechce ani pocut, takze budem mat co robit, aby som ho spracovala...Ak nie, mam 2 zdrave deti a som za to vdacna Bohu!...Mna uz neriesme teraz...Jasne, hod sem fotecku testiku, rada pozriem a urcite Ti aj zienky napisu, co vidia 😉...Takze cakam, kym pridas fotecku...Velmi Ti drzim palceky, nech sa Ti splni snicek a budes tehulka konecne 😘
@jjuulliisskkaa Dakujem za "poklonu", no mne nedakuj!...Ak si tehulka, dakuj Bohu...Prajem Ti to zo ❤...Dobru noc, ak este nespis 😉
@kristinka95 ja myslim, ze si tehulka, neviem, je to len moj pocit...Kiezby...No na kontrole sa dozvies viac...Husty biely vytok bez zapachu byva pocas tehu 😉...Snad aj u Teba to znaci, ze si pozehnana! 🙏😇
@olylili mne mala tiez 😂 riadnu silu má žena moja ❤❤❤
@kotatko12345 Stale nie. Az 13.6.

@meli8412 skusim iny teda. Zatial som mala len tieto a neduchovali mi teda az doteraz 😀