icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kristinka95
31. máj 2017

@meli8412 skusim iny teda. Zatial som mala len tieto a neduchovali mi teda az doteraz 😀

olylili
31. máj 2017

@kristinka95 mamatest des a hrôza čiarka sa urobí aj z vody odporúčam iný test napr. Dr. Max

kristinka95
31. máj 2017

@olylili ja som snim zatial nemala zle skusenosti. Zatial som ho mala vzdy sneho biely. No ked to tu uz tolke pisete som normalne v soku. Dakujem za rady. Skusim kupit ten dr. Max 😊

bluebell0412
31. máj 2017

@cvikla12 super len tak ďalej ☺

cvikla12
31. máj 2017

@bluebell0412 ďakujeme veľmi pekne 😍

kotatko12345
31. máj 2017

@ejuska2586 Ahoj moja dakujem ano uzivam.... stale som hladna 😂😂 ani sa uz nevazim 😦...a ty ako?? uz mas vysledky?? 😙

kotatko12345
31. máj 2017

@karmela No co ako?? 😘

kotatko12345
31. máj 2017

@karmela Jeeeej drobatko krasnucke.. uz sa neviem dockat dalej poradne 😍😍 ta 3D bude krasna foto...Pekne ho vykrmujes aby dobre rasto 😆..

milasik10
31. máj 2017

@karmela jeeeeej,kraaasne 🙂 cely den som sa tesila na MK,ze ako si dnes pochodila ... bolo vidiet na utz ako sa hybe?? Pozeram,ze uz aj mena vyberas... mas uz nieco? Ja sa neviem dockat buducej stredy 😍 ked uz aj ja uvidim mojho drobceka... mesiac som nebola u lekara,takze dufam,ze je to ok... my uz mame vybrate obe varianty- aj pre chlapca,aj dievca 😉

cvikla12
31. máj 2017

@karmela krasnučké bábo gratulujem 😘

milasik10
31. máj 2017

@karmela inak medzi nami je presne tyzden rozdiel lebo ja buducu stredu budem 10+4 podla MS...;)

cvikla12
31. máj 2017

@mokilko ahoj moja ako sa máš?

mokilko
31. máj 2017

@cvikla12 zlatko výborne. Zabrali lieky konečne. Dnes som si popocuvala angelsounsom srdiečko, taká úľava keďže poradňa až o dva týždne. Akurát najstaršia moja dnes skončila v nemocnici, zvracala tak až sa dehydrovala. Kuriatko moje.....

candies
31. máj 2017

babulky idem sa vam pochvalit 🙂 ... prave som citila prve pohyby! krasny pocit :D 🙂 🙂 🙂 ako keby mi niekto zvnutra zaklopal na brusko :D

mokilko
31. máj 2017

@candies ja sa už neviem dočkať, je to super pocit ❤ pri mladšom som cítila už na konci 16tt,tak snáď už to nebude dlho trvat

candies
31. máj 2017

@mokilko ja som sa usmievala ako pipi 5 min :D 🙂 len to bolo asi len 5x take klopkanie ... a dost asi spi :D

luta13
31. máj 2017

Zienky, mam tu fotku testiku jednej anonymky...Prva foto je od nej, ktoru mi zaslala (myslim, ze nie je to original, ale nou upravena) a dalsie 2 su mnou upravene...Vidite dusika, ci len ja mam halucinacie?...MS jej mala prist dnes...Dakujem za kazdu odpoved 🙂...@karmela kuk 😉

luta13
31. máj 2017

@cvikla12 Gratulujem ku krasnej princeznicke 😉...Takze je to uz dievcatko iste na 100%...Ukazala sa vam v plnej krase?...Peknu vahu, aj dlzku ma, malicku pusinku a gulate licka po Tebe mamicka...Pohladkaj brusenko za mna a prajem vam sladke sny...Velmi sa tesim, ze vsetko je v poriadku...Inak byt ani nemoze, kedze bratcek vam ju poslal spolu s Bohom z Nebicka! 💃😘

luta13
31. máj 2017

@soncita22 ahoj, jasne, ze si Ta pamätam 😉...My nesnazilkujeme, mam doma 19,5 mesacneho chlapceka, dalsie by som chcela za 4 roky, no mm uz nechce ani pocut, takze budem mat co robit, aby som ho spracovala...Ak nie, mam 2 zdrave deti a som za to vdacna Bohu!...Mna uz neriesme teraz...Jasne, hod sem fotecku testiku, rada pozriem a urcite Ti aj zienky napisu, co vidia 😉...Takze cakam, kym pridas fotecku...Velmi Ti drzim palceky, nech sa Ti splni snicek a budes tehulka konecne 😘

luta13
31. máj 2017

@candies Krasny pocit, prezila som ho teraz s Tebou, ako som citala Tvoje komenty 😉...Uzivaj vsetko, teraz to zacalo a bude pokracovat az do konca tehulkovania...Tesim sa a Tebou a prajem dobru noc...Pohladkaj za mna brusenko 🤰😘

luta13
31. máj 2017

@jjuulliisskkaa Dakujem za "poklonu", no mne nedakuj!...Ak si tehulka, dakuj Bohu...Prajem Ti to zo ❤...Dobru noc, ak este nespis 😉

luta13
31. máj 2017

@petka9 vyzera to ako zacinajuca druha /, ale je to velmi slabo vidiet...Skus este za 2 dni testik, ak si tehulka, malo by byt viac vidiet uz...Drzim palceky a hod nam sem potom zas fotecku 🙏😘

candies
31. máj 2017

@luta13 🙂 dakujem za krasne slova... dobru noc aj tebe 🙂

luta13
31. máj 2017

@kristinka95 ja myslim, ze si tehulka, neviem, je to len moj pocit...Kiezby...No na kontrole sa dozvies viac...Husty biely vytok bez zapachu byva pocas tehu 😉...Snad aj u Teba to znaci, ze si pozehnana! 🙏😇

luta13
31. máj 2017

@candies Dakujem mamina 😉

luta13
31. máj 2017

@mokilko som rada, ze uz Ti je fajn a dcerke prajem skore doliecenie 😉...Aj ja som mala pri druhom drobcovi prve pohyby okolo 16tt...Pri prvom som citila "dotyk motylich kridiel okolo 15tt a prve slabucke pohyby cca. v 17tt...Su to carovne chvile 😀

patkaamirko
31. máj 2017

@olylili mne mala tiez 😂 riadnu silu má žena moja ❤❤❤

ejuska2586
1. jún 2017

@kotatko12345 Stale nie. Az 13.6.

soncita22
1. jún 2017

Ahojcek,tak posielam foto testiku-je to uz upravene...testovala som Pepinom ale nie hned z ranneho mocu.DPO ani len netusim kedze mam kazdy mesiac inu dlzku cykly,teda samozrejme ani poriadne neviem,ci mi uz meska...testik bol robeny v 28 DC...dakujem za kazdy nazor! 🙂
@luta13

matka295
1. jún 2017

@cvikla12 krásna je bábika. Veľa zdravička prajem 😍

sticker