Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@leonela12 mrzí ma to prajem veľa síl😔
@milasik10 no veru ja nevidím žiaden rozdiel.
@soncita22 sprav testik 🙂
@milasik10 ja ked som cakala babo,tak brusko som nemala do 5 mesiaca...takze nic sa neboj,vsetko je ako ma byt.
@lela123 mne hneď ukazalo slabučku druhu čiarku ale o necelu minulu sa mi takto "rozliala" :D
@mimusa1997 tak skus iný test lady max 😉
@karmela jeeej super bruško 🤰 Ja mám iba tuk.mozno mi vybehne až V 5-6mes.
@karmela ciii, no na to,ze je medzi nami len tyzden ci dva rozdiel,tak dost vidno rozdiel 😁😁 o 12.30 idem na kontrolu, som velmi zvedava ako to tak vyzera... a prsia sa mi zvacsili o dost. Ja mam vacsinou nakupene push-upky... lebo predtym som nemala velke prsia.. a teraz ked si dam push- up ,tak vyzeram ako Pamela 😂😂😂😂
@milasik10 to v pohode mne tiez nejsk rychlo nerastie brucho;)
@luta13 no urobila som si dva testy a oba boli negativne uz sa nerozpil ani jeden bohuzial :(. Stale ma picha v podbrusku aj pri stlaceni ma boli, takze musim pockat do utorka a idem ku gyndovi nech ma prezrie...Taktiez sa chceme s partnerom objednat do Nitry na reprodukcnu imunologiu, cakacia doba na termin je 3 mesiace tak mozno dovtedy sa na nas stasticko prilepi. Dakujem ti 🙂
Ahojte babule🙂 Náhodou sa tu nenachádza nejaká žienka, ktorá by mi vedela poradiť v Nitre nejakú dobru gynekologičku?🙂 kedže svoju momentálnu gynekologičku mam v Tt a teraz bývam v Nr a v piatok som si našla pozitívny test, potrebujem v Nitre ozaj nejaku dobrú a ochotnú pani doktorku🙂 a môže byť aj pán doktor. Ďakujem za každu radu🙂
@luta13 bude určite už bude 🙂 ... len to čakanie je hrozné :(
kraasne ciarocky blaozelaammm 🙂 ...aj ja by som chcela take🙂 ale musim este pockat...snad to uz vzjde na 6krat
Baby,tak vsetko je v poriadku, vydledky z krvi su super 🙂 boooze,skoro som sa rozrevala ked som uvidela ako sa krasne hybalo...ruckami,nozickami..dokonca aj skackalo... chvilku si tvaricku suchalo ... nadherne to bolo ❤️❤️❤️❤️ TP tak ako som si vyratala: 30.12. a podla velkosti sme 10tt 6 dni,cize je asi o 3 dni vacsie ako podla MS... veeeelmi som stastna, dakujem ,ze ste na mna mysleli 😘😍
@milasik10 Gratulujem. Krásne je bábätko 🙂

@bluebell0412 dakujem moc