Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kukurica77 Dakujem velmi pekne! 🙂 Hadam sa milostiva nerozbehne...🙏
@milasik10 Ano ano, v DMke...mali tam este aj nejaky iny vanickovy tejto znacky len zatial na taketo testovanie mi postacil aj ten ktory som si kupila...zacina ma viac boliet brusko,takze do rana budem asi jasne vediet na com som... 😔 Aj ked milostivu nechceeeem! 😅 Mne testy este asi nikdy neukazali takych peknych duchov ako teraz...preto som sa tak velmi tesila...a teraz dostanem...? To nie je fer...😢
@luta13 dakujem snad sa mi len nesniva 🙂
@tonjadabik2 tak snad uz nemusim merat bazalku ani nic podobne este ten piatok testnem a uvidim 😉
@adrika1409 drzim ti palce aj ja sa chystam testovat..
@tonjadabik2 a kedy ? Aj ja drzim palce 😊
@mimusa1997 ozaj nic nevidim ☹...Je mi to luto...Drzim palceky na dalsi cyklus 😉
@adrika1409 neboj moja, nesniva sa Ti 😉...Uvidis v piatok tie kolaje 😉...Nezabudni na fotecku 😘
@sunflower28 je mi to luto...No kym nedorazi MS nadej je vzdy...😉...Ak to nevyjde tento mesiac, prajem Ti, aby to vyslo nasledovny cyklus 🙏
@leonela12 Velmi mi je luto, ze babätko nerastlo ☹...Prajem vela sily na vyzdravenie tela aj hlavne duse...No ja by som to neodkladala o par rokov, ale hned skusila na dalsi mozny cyklus a na dalsiu ovulku...Vela zien otehotnelo po potrate a tehulkovali v pohode do porodu...Drzim palceky, nech sa spravne rozhodnete s muzickom 😉
@prskavka2223 je mi luto, ze testy boli bez //...No v utorok budes vediet viac, ked Ta Dr.vysetri 😉...Daj nam potom sem vediet, co zistil...Stale by to mohlo byt tehu, kym nie je MS 😉
@kristinka95 dusika vidim stale, no ozaj nesilnie...Nechapem...Drzim palceky na bud.tyzden 😉

@kukurica77 dakujem len zvlasne je to ze rozne testy na kazdom je ciarka ale nesilnie?! 😥 obavam sa ze bude asi iny problem kedzr mi meska 18 dni uz by mala byt viditelna dost nie? Ale nakviac by som si zelala aby tam mimi bolo
😥