Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vika7 nemáš lepšiu foto ...ale na tejto akosi ja nič nevidim😕
@bluebell0412 je to len cca 31dc..takze asi priskoro...neviem kedy bolo ovu mozno az okolo 19dc
Kedy si mala poslednu m. tiez tam nic nevidim mozno lepsiu fotku
@vika7 Vidim tam len kanaliky, cize negativny
@ikonica ahoj ms nikde test negativny takze pride s omeskanim..ty uz mas po vsak?
Ahojky mam otazocku hcg195 je malo? na tom digytalnom teste mi pisalo ze som 2-3tyzdne?
@snazilka12345 nie nieje kazdemu inaksie stupa. Este mas ist na krv?
@snazilka12345 Sexi koľko si dpo ?
@gabcca ano este mam ist pondelok na krv urobila mi vcera aj utrazvuk bol tam vidiet len vacok
@snazilka12345 http://www.supermamicka.sk/prve-priznaky-tehote... dole je tabuľka
@snazilka12345 este je skoro aby bolo vidno babo. Mne nebolo este vidno ani vacok. Drzim palce aby bolo vsetko ok
@kudusko ani neviem menstruaciu mam nepravidelnu
@gabcca dakujem
@snazilka12345 to čo mi píše ten tablet 😂😂😂
@olylili dakujem
Baby už tretí deň má bolí ľavá slabina a prechádza mi to až do boku..som 9dpo..a z ľavého vaječníka som ovuloval .sama nechápem čo to môže byť..nemáte niektorá s tým skúsenosti?😊
@soncita22 ahoj citam, ze chcete ist do reprodukcneho centra, nerozmyslali ste ist na reprodukcnu imunologiu najprv? My s priatelom sme sa teraz objednali tam. Zistia ti tam presne ci ste v poriadku alebo nie zo stranky imunologie. Ja som o takomto niecom ani len netusila,ale susedka bola 6 krat na umelom oplodneni a pokazde potratila :( az zistila si ze na sk existuje taketo nieco a tak isli a zistili jej ze jej telo neprijma spermie a vylucuje embrya (preto sa im nepodarilo normalne otehotniet a ked bola na umelom tak jej telo embryo vzdy vylucilo). dali jej 3tyzdnovu liecbu isla na kontrolu a uz mala hodnoty v poriadku. A teraz? je v 6mesiaci 🙂
@vika7 ahoj mne sa tam čosi marí taka slabučka čiarka na druhom teste 🙂 držím palce
@bluebell0412
@milasik10 nie ešte som neskúšala .. 😁 pochybujem že by 9dpo mi niečo ukázalo..a ešte poobede 😊

Ahojte..neviem.. slepa som...je tam duch?