Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko12345 a vnutri je jak otvoris ju?
@archanjel007 tak ako ty mas☺
@lela123 tak to dakujem pekne lebo uz sa v tom stracam asi az dr. mi povie v ktorom tt som 😉
@kotatko12345 @ ukáž do detailu, teda ak chceš.. lebo všetky baby tu ukázali detaily...nemáš čo skrývať 🙂
@kotatko12345 budes taka dobra odfotis mi blizsie chcem si porivnat co ja mam napisane🙂
@kotatko12345 ja nemam nic napisane ako ty mas toto modre cez celu stranu hore
Ahojte dievčatá chcela by som sa opytat ci ste sa už niektorá stretla s tym ze ste mierne krvacali počas ovulacie .....3 dni dozadu sme sa snažili a teraz neviem k čomu to mám pripisovať . Ďakujem za každú odpoveď.
@kaki221 budem drzat palce aby sme to dotiahli do konca a drzali malinke ma rukach
@archanjel007 tam mam meno priezvisko,adresu,prve dieta kolko meralo,vazilo,aky som mala porod a v ktorom tt som ho mala
@kotatko12345 aha to sa tak pise?ja som nerodila tak tam nemam nic aj toto NT tam mas pisane?
@kotatko12345 tlak si mala aky?🙂
@archanjel007 nepozerala som aky bol lebo som sa rozpravala ale tam mam pisane....102/75.a NT tam nemam este ..cize to asi na dalsej poradni.
@archanjel007 Ty mas kde pisane to NT?
@kotatko12345 nt by si už mala mať robí sa len do určitého týždňa mne robil v 11+2tt
@olylili noo tak ja ho este nemam...neviem to tu najst...
@olylili ja tu mam praznu kolonku na NT v 12-14t.g
@kotatko12345 nie prvé túto čo som pridala
@archanjel007 ďakujem 😉tiež držím palce😉...ešte dlhá cesta nás čaká😉😃
@olylili ja tam nemam nic pisane
@kotatko12345 neviem ja som mala už dosť počmaranu všelijakými vyšetreniami
@olylili ty to mas ako keby vsetko po kope pisane..ja na kazdej strane nieco 😂
@kotatko12345 ja mám už takto každú stranu zapísaný lebo už finišuje
@olylili ved ano.uz par tt a mas drobca pri sebe ..a ja este cca 28tt😅
@kotatko12345 Ahoj.Gratulujem,konecne si sa dockala knizky. 😉
A som si vsimla,Ty uz citis pohyby?

@elenita
@archanjel007 ďakujem žienky som kľudná áno zeleza mám menej aj ho beriem 😊