icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko12345
10. jún 2017

@butterfly333 Dakujem.tak to je jasne hlavne aby bolo zdravucke ...kto si to nepraje....ale tak skor dievcatko by som chcela a ked nahodou bude chlapcek aj jeho samozrejme buden lubit najviac na svete ...

matka295
10. jún 2017

@ejuska2586 ejuska ja si myslím že táto skupina už stratila svoj význam dávno. Ak tu nejaká baba dá fotku ducha tak jej odpovie ako jediná @luta13 a občas keď je lepší deň sa k nej pripoja mozno tri baby. Nečudujem sa že tu luta pridáva fotky od anonymiek, inak by na ich príspevok nereagoval skoro nikto. Poznám to z vlastnej skúsenosti.... Ženy si už nemajú kde pozerať testy a skúmať ich..... Vždy sa tu riešia bludy. Alebo sa tu riešia brušká a tehotenské knižky a čo môže jesť tehotná žena. Vážne neviem načo sa táto skupina zmenila ..... Asi je načase ju premenovať .......

liliana2222
10. jún 2017

@luta13 ahoj.. zatiaľ mám strach aby som nebola sklamaná..ms totiž ocakavam až v piatok

liliana2222
10. jún 2017

@cvikla12 no poznačili sme sa aj teraz, tak uvidíme čo z toho bude 😊

ejuska2586
10. jún 2017

@matka295 preto som otvorila tu novu Duch na teste 2

alilka
10. jún 2017

@matka295 konecneeee niekto zdieľa môj názor..keď som sem začala chodiť v decembri bola to ozaj "duch na teste" neustále sa tymu hľadali čiarky. A teraz?doslova to tu "osadili" zopár báb a tie si tu medzi sebou komunikujú..každá jedna tehotná ..a keď sa tu nejaká baba spýta na niečo mimi ich diskusie každý ju má pardon za výraz v prdeli .tak to je..už minule som to tu písala ale každý na háku..poznám to aj ja z vlastnej skúsenosti..preto už v tejto skupine niesom taká aktívna ako kedysi..veď nech si tu píšu o tehotenstve a kade com..😊

olylili
10. jún 2017

@alilka keď má niekto ducha na teste je tehotny a chodila si tu aj ty keď si bola tehotná mňa osobne teší keď tu baba hodí svoj test a potom tu zdieľa aj svoje tehotenstvo nevidím tu nič na počudovanie ak nie je tehotná a vadí jej to tam sú snažilky

olylili
10. jún 2017

@alilka a mám pocit že teba tu dosť riešili a radili ti

myskahryzka
10. jún 2017

Tak ale na radenie si o tom, co v tehu jest, co si obliect a kedy ist k dr su ine temy. Toto bola tema na ducharcenie. Teraz su tu testy na kazdej 50tej strane a ostatne sukromna diskusia par ludi.

alilka
10. jún 2017

@olylili nesklamala si..presne som čakala že sa do mňa niekto púšti. Áno máš pravdu mňa tu riešili dosť!! Ale ja som tu pridávala testy!!! A píšeš že snažilky téma..Okey nech sa páči aj pre teba existuje téma julovky,či augustovky..kedy rodis..ak tu nerozoberate toto tak večne len sprtate do kotatko ..prv si s ňou vypisujete a potom píšeš že si zato môže sama a blablaa..si tu protirečis..ale nechcem sa tu hádať ani nič podobné .dnes sa tu jedna baba pýtala či by mohla byť tehu..ani jedna z vás čo ste tu každú sekundu jej neodpísala..(a teraz začni s že a vy
nemate veštecké gule)..tak si zmente názov témy aby nemylila tie čo to tu ešte nepoznajú .

olylili
10. jún 2017

@alilka ja som v julovkach a ti poviem úplne iná úroveň do tejto témy chodim od kedy som tu pridala svojho ducha a že to tebe a ešte niektorým vadí to mi žily netrha ...A čo si tej babe neodpísala hm? Máš viac skúseností

olylili
10. jún 2017

@alilka a rodim v júli máš to dole napísané

alilka
10. jún 2017

@olylili nepozerala som kedy rodis..ja som pred chvíľou napísala že už v tejto téme niesom taká aktívna. Ale každý druhý koment je tvoj tak si jej mohla odpísať ty alebo zvyšné osadenstvo..a čo tu o skúsenostiach akože hovoríš..smiešna si..

matka295
10. jún 2017

@alilka presne tak. Ako mne nevadí že tu tehotné ženy zdieľajú svoje šťastie veď to sa krásne číta ....... Ale táto skupina stratila svoju podstatu lebo ako píšeš aj ty ak sem baba dá test nikto jej neodpovie okrem luta13. taký pocit že ženy sem už ani nedávajú testy ja som ho sem tiež nedala ale dala som ho ako anonym cez @luta13 a vieš koľko ich odpovedalo? Až jedna.....

chuchu86
10. jún 2017

Strašne ma mrzí, že táto téma Duch na teste už nie je taká ako predtím, bola som medzi prvými čo boli súčasťou tejto témy.
Nepridávam príspevok iba sem - tam, je pravda je kotatko napísala čo napísala,
toľko žien by boli radi, keby čakali zdravé bábo to je úplne jedno či dievčatko alebo chlapec by to bol.
Ale zase na druhej strane nebudem ju zato súdiť, kedže nemôžem ani nechcem.
Ked niekto chce kritizovať, nech kritizuje, ale sú určité hranice.
Už dávno to stratilo to čaro, ked sme X dievčať hľadali na teste ducha, a je mi to naozaj ľúto.
Niektoré vôbec nereagujú na prípevky, niektoré sú povýšenecké a namyslené.

olylili
10. jún 2017

@alilka veď máš toho viac prežite nie? Ja som otehotnela a šla rodiť nič okrem toho...A fajn múdrejší ustúpi hlupši ostane si potentujte tú tému hľadajte tu duchov a radte si tu o stošest už tu ani nepachnem nemám tu za potreby riešiť dotknuté a hysterické ... A ty padaj do snažiliek keď nemáš ducha

alilka
10. jún 2017

@olylili gratulujem ti k tvojej vysokej inteligencii ktorú si nám tu všetkým teraz prejavila 👏

myskahryzka
10. jún 2017

@olylili Toto je uz silne kafe co pises.. Myslis , ze ona chcela mat odzite to, co ma? Ze nechcela len otehotniet a porodit ako ty?

milasik10
10. jún 2017

Ah jaj, zeny, chodte radsej upratovat alebo upiect nejaky fajny kolacik... 😁

suesue1983
10. jún 2017

Ach jaj//

lubka251
10. jún 2017

@olylili jediny kto sa tu sprava hystericky si ty 😂

chuchu86
10. jún 2017

@olylili - ďakujem Tí veľmi pekne za slušné a milé slová.
Môžeš byť vďačná, že bez problémov sú otehotnela aj tretíkrát.
Mala by si byť oporou pre tie, ktoré z nejakého dôvodu nemôžu otehotnieť.

ejuska2586
10. jún 2017

@olylili Teraz si sa krasne prejavila ty. Hlavne, ze inych sudis...
@alilka si prezila svoje a urcite sa z toho netesi. A ako ti tu napisali ostatne, mala by si sa tesit, ze si 3x bez problemov otehotnela. Niektori take stastie nemaju a maju problem mat co i len jedbo dieta. Ale ty ten pocit beznadeje a uzkosti evidentne, nastastie, nepoznas. To vsak neznamena, ze sa tu mas povysovat. Skor by si mala byt oporou.

olylili
10. jún 2017

@ejuska2586 aké povysovanie ty diplomatka len som jej napísala že mala ona napísať keď že má v tomto smere viac skúseností tak nemudruj

cvikla12
10. jún 2017

@liliana2222 držím palčeky 😘

domidee
10. jún 2017

Bože dievčatá ved už sa prestaňte zhadzovat .......ved majte rozum nedá sa to tu ani čítať ....ste uz dospelé niektoré už mamičky tak sa podla toho spravajte ....ak to tu niekoho nebaví nech sem nechodí....to je len môj názor .

luta13
11. jún 2017

@matka295 (+pisane pre vsetky zienky, ktore su v tejto teme zainteresovane! )Trefny koment si napisala vcera poobede 😉...Vdaka za spomenutie a verim, ze tato tema "Duch na teste" nazanikne kvoli nicomu a ze sa vsetky baby znova budu respektovat a nehladat chyby navzajom a ze zeny, ktore tu chodia budu vediet okomentovat vsetky testiky s dusikmi, ci duchmi, ci nadejnymi // a budu sa z toho tesit, ako sa aj ja tesim, ked po prvej kontrole tu vzdy pridu a oznamia, v ktorom tt.su a ze babätka im krasne rastu v brusenkach a biju im veselo srdiecka!!!...To je najdolezitejsie asi pre nas vsetky zienky a toto by nas malo spajat v celej tejto teme...Nehladat chyby na druhych, na ich "nepresnom" vyjadrovani sa a natahovat spagatiky raz vpravo, raz vlavo, mat potrebu rypat, ci urazat sa navzajom...Radsej sa modlite kazda za kazdu, nech ste vsetky stastne z tehulkovnia a nech si vsetky coskoro drzite v naruciach svoje vonave babätka - ci uz dievky, ci junakov...JA som tuzila od puberty po dievcatku - vzdy som si hovorila, ze raz ked budem cakat babätko, zelam si dievcatko...Prve tehotenstvo som citila, ze to bude chlapcek, no v kutiku duse som dufala, ze sa mylim...3D utz. v 22tt. nam jednoznacne potvrdil chlapceka, ja som bola smutna - vyronila slzu sklamania, ale samozrejme ze po zopar minutach som sa tesila a hned som v prvom detskom obchodiku kupila malicku modru flasku na cajik pre nasho Miska...Pri druhom tehu som stale tuzila po dievcatku a verila, ze je to dievcatko...Tehu malo iny priebeh a tak som si bola skoro na 100% ista...Dr. nam na 90% povedal dievcatko, neskor chlapceka vylucil, ja pokupila vselico ruzove, oblecko, sponecky, celenky, bodynka s volanikmi, saty na leto atd...Strikovala, hackovala capicky, klobuciky, papucky...V 27tt.Dr.zbadal na sone penis, ja som tomu neverila , no do tyzdna sme boli na 3D utz. a ten nam chlapceka zas na 100% potvrdil...Znova som bola v soku, ze moje dievcatko tam nie je, ale ze je tam chlapcek...Moj starsi syn sa skoro rozplakal, ze on brata nechce, ze on chce "nasu Lilianku"....Ja som si samozrejme oplakala svoju nesplnenu tuzbu po princezne a vsetky veci "odsala do sakla" a odlozila do izby, kde sme mali rozne veci, ktore sa nepouzivaju...A tym moje "oplakavanie" skoncilo a zacala som sa tesit na nasho maleho princa - Sebastiana!...Takze ja taktiez velmi dobre viem, co je to tuzit po konkretnom pohlavi...Moja tuzba je stale silna a stale verim, ze este raz mozno......Verim Bohu, ze co sa ma stat sa stane, co ma prist pride 😉...Snivam si svoj velky sen...A este jedna vec k tomuto celemu - ak by som znovu otehotnela a ak by to bol znovu chlapcek, dakovala by som Bohu za neho, lebo by to bola moja velka LASKA, z mojho lona, ako aj moji prvi dvaja syncekovia...Zienky, snivajte si svoje sny nadalej, ved snivanie je tak krasne 😘

0507
11. jún 2017

Caute baby, potrebujem poradit ohladne bazalnej teploty. Mala som za to, ze po ovulacii sa teplota udrziava na rovnakej urovni alebo klesa. Pozitivny ovulacny test som mala 7.6. a odvtedy sa kazdym dnom bazalka zvysuje, zatial takto: 36,4, 36,6, 36,7 a 36,9. Je to takto ok? Pred ovulaciou som si ju nemerala.

simonkazga
11. jún 2017

@0507 ahoj, áno, takto je to ok. Bazálka sa zvyšuje po ovo a potom sa udržiava na +/- jednej úrovni, klesne až okolo ms.

ejuska2586
11. jún 2017

@0507 To je v pohode. Niekomu stupa teplota skokom, inemu postupne, ako tebe.