icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
11. jún 2017

@ejuska2586 inak krásne si jej to tu napísala. Niektore si nevážia alebo nevedia predstavit čo je to 6x potratit či snažit sa roky o bábo. To taká čo bez problemov vždy otehotnie nechápe nás.

ejuska2586
11. jún 2017

@butterfly333 Ved to. Keby si tym presla, mozno by ppchopila tu tuzbu a bezmocnost. Nezastavam sa toho, co @kotatko1234 v minulosti porobila. Chapem, ze ju niektore baby maju v zuboch. Ale ospravedlnila sa. A z jednej stranky chapem aj tu bolest, co prezila po tych potratoch a nedareni sa. Teraz je tehulka a ine necita, len utoky na jej osobu. A ja uz mam toho dost a to sa ma to ani netyka. Ako sa ma potom citit ona?

butterfly333
11. jún 2017

@ejuska2586 ja som je verila od začiatku ako davala tie pozit testy aj ked je viacere neverili že take pozit testy može mat. Ako sa tu píše každa sme iná. Pisala som si snou aj na fb a vedela som že teraz neklame a je tehu. Prajem jej to ako aj každej no bolelo ma to ked tu niektore nanu kydali a robia to stále. No radšej sa už do ničoho nezapájam ani tu moc nepišem je to zbytočne ozaj táto tema je už oničom. Ja som si tiež prešla svojou cestou 6x potratila raz rodila mrtve teraz vyše 3r sa nám nedarí. No ale asi to tak má byt. Možno sa aj ja dočkám ked to nebudem čakat.

ejuska2586
11. jún 2017

@butterfly333 Chapem ta a drzim palce, nech sa vam zadari...

butterfly333
11. jún 2017

@ejuska2586 dakujeem moja 😙

domci1203
11. jún 2017

Zeny zeny uz to nechajte tak konecne. Sme tu hadam rozumne zeny a nie deti v skolke aby sme sa tu chytali za slovicka. Nezastavam si teraz kotatko,ale hned na nu rucat tehly kvoli jednemu slovicku. Kazda co sme tu sme niekedy nieco povedali a pritom sme to tak ani nemysleli. Mozno to mala inak napisat ale hned tu utocit teraz na seba. Rypala som do nej aj ja lebo som jej neverila,ale ak tehu je tak super snazme sa tu trosku podporit a nie sa tu vyvrsovat za to, ze niekto napise nieco co mozno tak nemyslel. Je to tema duch na teste tak snazilky podporme sa a kaslite zenske na intrigi. Pripada to tu ako v prvej cenovej bez urazky.

trinka
11. jún 2017

Ahojte baby, nedá možno nezareagovať- píšem z mobilu tak sa dopredu ospravedlňujem za preklepy. Písala som tu viac menej minuly mesiac keď sa mi konečne po trištvrte roku snaženia objavil duch na teste - skončilo to bohužiaľ biochemickým tehu 😔. Každá z nás ma niečo za sebou. Ja sa priznám že som kotatku veľmi tehu neverila, informácie z jej strany boli všelijaké zmätočne, ale potom som si povedala "a čo?" Všetky sme nejaké, nemá zmysel sa do niekoho naviazať cez sociálnu sieť, veľmi lahko potom sklzneme ku kyber šikane. Je to veľmi tenká hranica. Keď napísala že by teda radšej dievčatko tak som presne vedela ako sa cíti. Druhé bábätko sme neplánovali. Prišlo náhle a nečakane. Bol to pre mna sok a hlavne (ako som si vtedy myslela) v tej najnevhodnejšej chvíli. Další sok bol keď nám na usg oznámili že sú bábätka dve. Hrozné myšlienky mi chodili hlavou. Ako to zvládneme, Atd. Napokon bol len jeden plod- syndróm miznuceho dvojčaťa. Manžel ma upokojoval, že to zvládneme a mozno to bude chlapec ... nebol. Odchádzala som vyplakana z usg. Navyše mi vyšli zle tripletesty ... chvála bohu mame doma krásne, zdravé dievčatko ktoré veľmi milujeme. Pred šiestimi rokmi som si povedala že už týmto "psychickým rozpoložením" nechcem nikdy prejsť a babo už nechcem. A ako vidíte- som tu opäť medzi vami. Mojnzdravotny stav sa zmenil a lekár mi povedal že ak niekedy ešte chceme babo tak teraz. Snažíme sa a chceme. Touto mojou spoveďou Vám chcem len povedať, že nikdy nevidime čo sa deje na druhej strane počítača a nevieme čo daná osoba prežíva a čo sa skutočne deje v jej živote. Skúsme preto zvážiť čo komu, kedy a ako napíšeme. Nezastávam sa nikoho, no skúsme sa povzbudzovať na vzajom a vlievať si nádej, veď preto tu sme a preto si píšeme. Koniec môjho výlevu ❤️

kata011
11. jún 2017

Je mi niekedy do grcania ked tu vidim niektore prispevky...hlavne co sa tyka pouzitia slova ,,sklamana,,z nejakeho pohlavia....myslim ze to je skor na odbornu psychologickupsychologicku pomoc.....nejdem tu zenu sudit neviem co sa jej robi v hlave ale urcite potrebuje pomoc....lebo toto podla mna zena s rozumom nenapise.....je to nad moje myslenie.....akokolvek sa to snazim pochopit je to zvlastne a mam z toho zly pocit.......😖👎

kata011
11. jún 2017

@trinka prejde ja si skor myslim ze jej treba pomoct....myslim v dobrom.....mozno nema moznost sa niekde inde vyrozpravat tak sa uchyluje k tomuto tu......niekedy je lepsie fungovať viac v realute nez na nete

trinka
11. jún 2017

@kata011 v jednom máš pravdu a to že by si to mala každá žienka vysporiadať sama v sebe. Môže to potom vyznieť hnusne k ženám k ktoré chcú a nemozu 🤷🏼‍♀️ A je im jedno čo...

0507
11. jún 2017

@simonkazga a moze nejak signalizovat mozne tehotenstvo?

matka295
11. jún 2017

@luta13 zbytočné sú ďalšie slová

sticker
rebeka211
11. jún 2017

Dobre sa to tu zvrhlo.Zo zien sa tu stali zrazu ochranarky za ludske prava kotatka.
Kriste_pane,to uz si tu clovek nemoze povedat svoj nazor,ci co?Jedine kto tu z tejto skupinky urobil bordel ste vy.Viete vobec do coho ste sa zapojili,ked uz velice chcete komentovat nazory,s ktorymi niektore nesuhlasili?Ja som kotatku od zaciatku verila,ze je tehu,ale vcera som jej vyjadrila svoj nazor na to ako sa vyjadrila ohladom pohlavia babatka.Sama mi na to odpisala,tak co tu kurva idete pindat do tych veci.
Kotatko je LEN v 12.tt a uz riesi,ze to bude chalan,lebo ma take a take brucho a div,ze neplace kvoli tomu.Nechapem,nie je to este potvrdene,tak nadej na dievca tam zatial je.A na tuto temu by som sa ozvala hociktorej z vas,tak tu laskavo nerobte z toho dramu.Mam v okoli dost zien,ktore maju velke problemy mat dieta,takze taketo veci ma vzdy naseru.A @olylili uz tiez asi rupli nervy,takze sa vyjadrila,tak ako sa vyjadrila.Pravdepodobne ju tiez zaskocilo,ked sa niekto vyjadril,ze ma za sebou niekolko potratov a ide tu velice prevelice bojovat za to,ze pohlavie je naozaj dolezite....
Ja som tiez mala sen,ale dokazem s pokorou prijat aj veci,ktore sa mi do bodky nesplnili.
@luta13 Ty si fakt dobry cloviecik,ale nechap zle,ze ked niekto nieco negativnejsie napise kotatku,tak je to pre to,lebo je to ona.V tejto skupinke je iba par osob co sa tu skoro denne ohlasuju,tak je jasne,ze sa stane aj to,ze sa napisu nie vzdy dobre veci.
Ja som tu chodievala este pred svojim otehotnemim a sem tam sa stalo,ze sa tu zvrhla hadka a dokonca do tych istych bab sa obcas pustili.
Majte sa tu vsetky krasne.

archanjel007
11. jún 2017

@ejuska2586
@olylili precitala som si celu diskusiu
a tak ja som na modry konik zacala chodit az ked som pridala ducha a poradili mi mokilko odvtedy sa mi to tu paci olylii je skvela osoba poradi vo vsetkom urcite sa nevyvysuje ze je 3 krat tehotna a kazdej z vas ktorej sa nedari byt tehu to len teraz urcite si najdete dve ciarky na teste a budete stastne ...treba len verit ze to bude coskoro.

luta13
11. jún 2017

@matka295 veru, mna nebavi sa tu hadat donekonecna...Kazda ma svoju pravdu, kazda mame svoje chyby a ziadna z nas nie je neomylna, len sa nam stava, ze vybuchneme a napiseme skor vec, ktora nas potom mrzi - mozno je myslena v dobrom, no zle vyjadrena a preto castokrat vyznie zle, ci negativne...Ja tiez nie som dokonala, nikto nie je dokonaly...Len treba sa na vec pozriet vzdy zo vsetkych stran, potom sa vyjadrit...Ziadnu - vobec ziadnu zenu tu neodsudzujem a prijmem akykolvek zdravy nazor na vec...Kazda z nas je totiz "original" a to je na tom to pekne 😉...Kazda zena je "vynimocna", nech ma akykolvek nazor na cokolvek...Prajem Ti krasnu slnecnu nedelu 😘

kotatko12345
11. jún 2017

Dakujem dievcata.. A vy co ma tu riešite uz sa ukludnite.Ano skor by som chcela dievcatko kedze mame uz jednu babu a mam uplne vsetko pre tu druhu myslim veci atd.. a aj MM by chcel dievcatko..ak bude chlapec tak sa urcite nezrutim a nedam ho neviem kde.....budem ho MILOVAT ako prve...
Boze moj clovek tu nieco napise a koniec sveta pana co som napisala ....

ejuska2586
11. jún 2017

@archanjel007 Mne nejde o to, ze ona je tehotna a ja nie. Len mi vadi, ako sa stale obuvaju do kotatko. Miesto toho, aby si tu radili a pomahali. Mam pocit, ze tuto temu by mohli kludne premenovat na "kotatko - pome ju osocovat a rypat do nej"

vika7
11. jún 2017

Cawko opat...25kovy test...😲

kotatko12345
11. jún 2017

@vika7 Ahoj vidim dusika..ak si spravis 10tkovy bude ciarka si myslim silnejsia 😉

nivea777
11. jún 2017

@vika7 je tam čiarka,kúp si pepino pruzkovy

luta13
11. jún 2017

@olylili nechcem sa s Tebou hadat, ani Ti nieco vycitat, no tento koment bol od Teba velmi sebecky a zakerny...Mozes mi na to napisat cokolvek, prijmem to ako Tvoje vyjadrenie voci mne...Prajem pekny den 😀...Toto si este raz precitaj, co si napisala a zamysli sa nad tym, co ona musela prezit uz vo svojom zivote!!!

olylili
@alilka veď máš toho viac prežite nie? Ja som otehotnela a šla rodiť nič okrem toho...A fajn múdrejší ustúpi hlupši ostane si potentujte tú tému hľadajte tu duchov a radte si tu o stošest už tu ani nepachnem nemám tu za potreby riešiť dotknuté a hysterické ... A ty padaj do snažiliek keď nemáš ducha

Včera o 19:05 • 2 deti - čaká bábätko, termín má v júli 2017 (35. tt) • Odpovedz • Páči sa mi to • 1 • Pošli IP •

matka295
11. jún 2017

@luta13 bude krásna ideme si k babke užiť odpustovu slávnosť 😍

butterfly333
11. jún 2017

@vika7 pekná čiarka držim palčeky 🤰

katra52
11. jún 2017

@vika7 je tam 🙂

luta13
11. jún 2017

@trinka krasny koment...Prajem Ti skore pozehnanie Tvojho lona a nech vynosis zdrave babätko az do porodu...Boh Ta zehnaj! 😘

sticker
luta13
11. jún 2017

@vika7 vidim slabucku druhu ruzovu /...Drzim palceky, aby krasne silnela...Skus kupit 10-tkovy testik Lady max 😀

cvikla12
11. jún 2017

@vika7 je tam pekne viditeľný duch 👻 gratulujem

simonkazga
11. jún 2017

@0507 fuuu, toto je dosť komplexná "problematika". Len pár týchto teplôt nemá výpovednú hodnotu, len ak poznáš svoj cyklus. Existujú veľmi dobré appky napr. fertilityfriend, kam si zapisuješ svoje teploty a krásne ti vyznačí aj deň ovulácie aj možné tehu. V zásade počas každého cyklu (za predpokladu, že máš ovuláciu) sú teploty po ms "normálne" potom jeden deň bazálka klesne - to je zväčša deň pred ovu - následne začne stúpať a udrží sa na tých vyšších hodnotách až po MS, kedy zas klesne. Počas tehotenstva bazálka neklesne, ale drží sa vysoko. Nájdeš na MK aj tému Grafy bazálnej teploty , tam sa dozvieš všetko ohladom bazálnej teploty 🙂

nina4
11. jún 2017

@vika7 vidim // 😉

ka_ti
11. jún 2017

@vika7 niečo sa tam ukazuje. držím palce