icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mokilko
11. jún 2017

Aj ja už sa k tomuto vyjadrím posledný krát. Ako mnohé viete,bola som to ja,co som ponachadzala tie blbosti v diskusiách a podávala to do súvisu. Ako kotatko dokázala aj v 3 rôznych diskusiach písať úplne niečo iné. Zo začiatku sme boli také kvarteto. Cvikla12,archanjel007,kotatko a ja, čo sme tu jednu dobu pomáhali tak sebe ako aj ostatným,ktore sa pridali. Postupne,par týždňov po sebe sme aj nakoniec otehotneli. Začalo sa to všetko tým,ze niekto prišiel na to,ze má kotatko 2 nicky a už to išlo. Toto nebolo jednorazové zakopnutie ale systematické oj.bavanie zienok s testami, tehotenstvami a potratmi. Evidentne má nejaký problém sama so sebou.dokonca som našla na nete poradňu,do ktorej písala,ze je chorobne ziarliva na priateľa aj keď nemá na to dôvod a o dotyčnej slečne ktorá mala byť hrozba si naschvál vymýšľala klamstvá a ohovarala ju,len aby jej ublizila.niesom odborník aby som dokázala povedať aký problém ma,ale už aj jej spôsob vyjadrovania mi príde vrcholne obmedzený. To si myslite o mne naozaj čo chcete. Mám za to,ze aj vo svojom okolí ju poznajú tak ako sa tu prezentuje a jej okolie má na ňu svoj názor. Preto nevidím dôvod, prečo by sa tu jej zastup zien mal stále zastavat. Rada doprajem každej zienke vytuzene bábo,sama som si prešla všeličím, teším sa s ďalšími tehulkami ako aj vy ostatné ale kotatku pomôžete najviac tak, že si ju nebudete všímať a reagovať na ňu. Má svoju bublinu,uz ani neviem ani ako to lepšie opísať.... Toto je môj názor.

mokilko
11. jún 2017

@vika7 nádherný dušík,veľmi nádejný 🙂 gratulujem

cvikla12
11. jún 2017

@mokilko napísala si naozaj pravdu. Sklamala má na plnej čiare takže ja ju už neriešim. Čítam tu všetky príspevky a chcem ospravedlniť všetkým čo vadí že ženy čo sú tu naozaj dlho a tu začali s duchom ako napr.ja a teraz sem tam pridajú niečo o tom ako pokračuje ich tehu Nikoho nechcem provokovať len som si toho veľa prešla a tu má veľa žien podporilo tak som chcela s nimi zdieľať moju neskutočnú radosť.

kotatko12345
11. jún 2017

@mokilko A neda pokoj.stale dookola bude rypat.....Ignoruj ma hlavne ty!!

matka295
11. jún 2017

@mokilko
@cvikla12 baby ja jej tiež neverím... Správala sa otrasne ... Preto ju ignorujeme radšej ani nečítam jej komenty..... Mám pokoj 😉 ja som sa jej vôbec svojimi komentarmi nechcela zastávať..... To ani náhodou nech si žije čo si navarila ..... Mňa len mrzelo že sa tu rozoberá ona jej brucho jej tehotenská knižka a na môjho dušika na teste sa mi nemal kto pozrieť 😣 kvôli hlúpostiam ktoré sa tu riešia 😥

mokilko
11. jún 2017

@kotatko12345 ty si fakt vadna. Ja? Ja sa tu do teba navazam najmenej, ignorujem tvoje prispevky,neodpisujem ti na nič. Daj sa liečiť moja

sticker
mokilko
11. jún 2017

@matka295 máš úplnú pravdu. Je mi to ľúto :(

mokilko
11. jún 2017

@cvikla12 láska moja 🙂

sticker
cvikla12
11. jún 2017
sticker
lilianna1xs
11. jún 2017

Dann prijemnu nedelu a pokojnu zelam vam netreba sa rozculovat kazdy sme niejaky a bez stresu sa lepsie pracuje aj dycha a dufam ze kazda jedna bude mat ducha na teste.))))))))budeme Mamicky.🙏

cvikla12
11. jún 2017

@mokilko posielam boštek

sticker
cvikla12
11. jún 2017

@matka295 to verím že si sklamaná a presne ako píšeš radšej si nevšímať jej príspevky.

mokilko
11. jún 2017

@lilianna1xs presne tak. Táto pozitivita mi tu strašne chyba <3

lilianna1xs
11. jún 2017

@mokilko .)))))))Clovek musi len pozitivne mysliet vtedy samu aj lepsie dari.zelam to kazdej jednej aby boli matky je to krasna vec v zivote.

kotatko12345
11. jún 2017

@mokilko teraz si pisala..a naco?? ok ja som vadna 😂😂 Peknu nedelu prajem aj tvojej rodinke...

archanjel007
11. jún 2017

@mokilko
@cvikla12 ste super mam vas rada aj olylii a verim ze to dotiaheme do uspesneho koncA

mokilko
11. jún 2017

@kotatko12345 teraz som napísala ,nie dookola stále rypem. Sama po sebe si prečítať nevieš.moju rodinku ty pekne len nechaj na pokoji. Bože,co si ty za človeka. ...uboha

nikusiak9
11. jún 2017

Coraz viac na tato tema uistuje ze je zbytocnr ju citat...tie co riesite kotatko a jej knizku a podobne by ste si to mali riesit v sukromnych spravach..naco sa riesi v skupine pomaly aku farbu knizky ma a co ma vnutri...este keby to riesili ludia co sa s nou tesia ale stale skumanie viac a viac dokazov...proste ten koho to trapi ze klame a neveri jej nech to necita a vybavene...ptm fakt ine baby chcu nieco poradit a strati sa to v 10 000 prispevkoch lebo tu riesime co vsetko je v knizke a chytanie za slovicka ci chce dievca ci chlapca...

kotatko12345
11. jún 2017

@mokilko ved nic zle som nenapisala len ze peknu nedelu prajem...ok neodpisuj mi ani.neda sa z tebou normalne pisat..Ahoj

cvikla12
11. jún 2017

@archanjel007 aj ja verím že áno ďalšiu stratu by som už nezvládla. A teda iné si ani nepripúšťam len to že naše pokladíky budeme držať v náručí 😘 Aj ja vás mám rada kočky veľmi ste ma podporili

mokilko
11. jún 2017

@kotatko12345 uplne typické ako napíšeš niečo a keď zistíš že si prestrelila tak otacas ako sa ti hodi. Ja nemám záujem písať si s tebou. HOWK

cvikla12
11. jún 2017

@mokilko moja pekná nerožčuľuj sa škodí to aj tebe aj drobčekovi 😘

mokilko
11. jún 2017

@cvikla12 súhlasím, nestojí mi za to 😘 No, dievčence,ktora bude ďalšia s //? Už sa veľmi tesim

domci1203
11. jún 2017

@mokilko snad ja konecne🙂 uvidime pi clostylbelgit-pregnyl-duphaston+inofolic ze co z toho🙂

mokilko
11. jún 2017

@domci1203 mne pomohol inofolic prvý cyklus s ním sa zadarilo 🙂 tak držím pasticky 🙂

lilianna1xs
11. jún 2017

Ja som kazde rano kokosovu mast jednu malu lyzicku prehltla a vitamin selen.dajak po mesiaci a pol uz som citila ze som vtom.

cvikla12
11. jún 2017

@mokilko presne tak 😘

cvikla12
11. jún 2017

Všetkým vám kočky držím palčeky

kata011
11. jún 2017

@vika7 krasný duch 🙂

domci1203
11. jún 2017

@mokilko ja som tiez uz uzivala pred rokom ale rozhadzal cyklus:/... Tak mi ho dala v kombinacii s duphastonom🙂...dakujem snad to klapne🙂