Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
🙏budem mooc držať paluchy 😍
@matik7 presne takto verí aj ja sú to 50 mg tablety a beriem 1x denne a večer si dávam inofolic..
Ale rozmýšľala som nad tým že by som si dávala dva sáčky denne. Ale inofolic som brala tiež mesiac dopredu. Gynda mi povedala že pri mojich PCO je inofolic ako stavebný materiál pre clostil ako základ keď stsvias dom. Tak uvidím ako to bude 😉 juuj držím palce vidím že to viaceré máme na rovnako 😍
@matka295 haha, ja som pochopila vsetko😂 Tiez ked pisem s nechtami a rychlo, tak kazde slovo musim opravovat trikrat kym je napisane spravne😂
Ja som inofolic brala jeden sacok denne, ale od zaciatku ms do ovu som si davala dva sacky🙂 boze, kolko problemov existuje, ze? Ty mas PCO, ja nepriechodny jeden vajickovod..a vacsinou ovulujem zrovna z toho nespravneho vajecnika😪
Ale verim, ze nam liecky pomozu, dal by som za to vsetko na svete
@matik7 no to ešte tie telefóny čo všetko si povymýšľajú keď niečo napíšem a automaticky mi to opraví 😣 nie je nič horšie 😥🤔🤓 hneď mám nervy 😂 ale čo už musim sa spoliehať na to že z tých hieroglifov dotyčná osoba vyjde a pochopí keď si
to nevšimnem a nestihnem opraviť 😂😂😂😂😂 tak potom si od zajtra začnem dávať dva sáčky denne 😉 ďakujem za radu. Niektoré baby hovoria že je lepší inofolic combi ale u báb ktoré majú pco syndróm a s tým spojenú nadváhu ....
@matka295 clostylbelgit-pregnyl mas?🙂.... Ja som mala tri mesiace dozadu clostylbelgit ale kedze ma dr byvali nesledoval tak zbytocne som to papala ako lentilky🙂....dal mi dve balenia ale len jedno som vybrala druhe som nezacala🙂 ....a od ktoreho DC mas? Ja mam teraz od 5-9DC 1tbl denne a na 12DC folikulometriu🙂.... Tento mesiac som brala len duphaston a inofolic od 15DC dvakrat denne oboje🙂.....drzim silno palce;)
@lilianna1xs Ty uz si v 36tt.?...Ale Ti to utieklo!...Prajem Ti krasny a lahky porod a pohladkaj za mna brusenko a uzivaj este posledne tt. kopanceky a ten pocit, ze drobcek je stale pod Tvojim srdcom 😘
@luta13 Dakujem zbehlo to,uz len vydrzat sa citim jak velka lopta.Ale strach mam poriadny,stale nieco robim aby som mala lahky porod vela pohybu dufam ze pomoze.
@lilianna1xs Pohyb je fajn, no presny recept na lahky porod neexistuje, dost zavisi od tela, ako bude reagovat, ked to vsetko zacne...Ako budu jednotlive organy navzajom fungovat, ci sa lahsie budes otvarat, alebo to bude dlhsie trvat atd...No verim, ze to zvladnes v pohode a ak pojdes rodit normalne, prajem Ti co najkrajsie momenty, ked Ti babätko daju na hrud na bonding - su to neopisatelne pocity, clovek aj sa usmieva ako blbec, aj mu slzy stastia vybehnu...No neviem, kde budes rodit a ci Ti daju dietatko hned na hrud, no ziadaj to - mas na to narok, nech si hovori kto chce, co chce! ...Niekde je to uz normalne a robia to automaticky, niekde to nerobia, kym si matka na to nenarokuje...Musis byt tvrda!...Daj nam sem potom vediet, ako dopadol porod, pripadne hod fotecku vasu prvu spolocnu 😍...A co cakas? a TP mas kedy presne?
@luta13 To mas pravdu cakam holku 16jula termin.Syn ma vtedy narodeniny bude mat 13rokov to bude ale rozdiel.))))) vekovy 😘
@luta13 Dneska uvidim svoju bambulku som zvedava kolko pribrala.2kila mala 33 tt.Dufam ze v bazene bude lepsie menej bolesti.Muz sa uz teraz boji ako to tam zomnou zvladne.😍
@lilianna1xs To mas super vekovy rozdiel, jednoznacne si princeznicku riadne uzijes, kedze syn sa vie o seba sam postarat...Ja mam medzi krpcami 7 rokov rozdiel a velmi si teda pochvalujem 😉...Starsi mi postrazi maleho, vyhraju sa spolu a on sa sam uz o seba ako tak dokaze postarat - sprcha, nejake to jedlo si vie sam nalozit a zohriat, takze ma to svoje vyhody, aj ked ratam, ze v puberte sa tolko s nim uz hrat nebude, no na to ma este cas...Ma 9 rokov teraz v Juli, takze za 3-4 roky to zacne!...No zatial neriesim, co bude, som rada, ze je to tak, ako to je...Uvidis, ze si to uzijes vsetko...Ved aj tehu si si uzila, ci?...Mala si pokoj na odpocinok, syn mal svoje zaluby, ci cinnosti, nechal Ta aj pospat, ked bolo treba pocas dna, ci mylim sa?...Kedy ma syn narodeniny - priamo toho 16.7.?
@lilianna1xs je krasna - uz si spominam, ze si spominala porod do vody, prepac, zabudla som uplne...Potichucky zavidim a dufam, ze Ti to vyjde podla predstav...Ja som velmi chcela ist druhykrat rodit do vody, aj som Ti to tusim tu uz raz spominala, no mala som predcasny odtok plodovej vody a vtedy sa uz do vody rodit ist nemoze kvoli moznej infekcii babätka, ale aj samotnej mamicky...Tak som bola nasrata ako pes, ze mi to zas nevyslo...Banovat to budem, kym budem zit, ale dolezite je, ze drobcek je zdravy, aj ked bojoval so mnou vyse 38 hodin!...Potom som to vzdala a vyziadala SC, lebo tak slaba som sa nikdy v zivote este necitila ako prave pri tomto "pre mna prvom porode"...Do hodky bol na svete 😘...Daj sem potom vediet, ako dopadla kontrola 😉
@luta13 Syn sa vie akoze sam obsluzit ale stale musim ho skontrolovat))))).on je taky spomaleny a zabudlavy ale pohode ked ma nieco bolelo hned mi pomahal,ano som si uzila tehu v prvych mesiacoch som bola leniva vkuse spala teraz uz lepsie ovela mozem pochvalit uz teraz bambulku ze mi nerobila tazkosti v tehu.Kamoska vkuse rihala))))co mit strastne zavidela.))))Ano taky mam termin 16.7 na synove narodeniny mozno skvor porodim ktovie.zevraj z dievcatom 2tt skvor.uvidime
@luta13 ty si rodila v Nemecku ked sa dobre pamatam nie?
@luta13 tak dufam ze mi to vinde bazene lebo kamoska tiez mi vravela ze jej to nevyslo.
@lilianna1xs no nie je pravidlom, ze dievcata sa pytaju na svet skor...Je to myslim individualne...Ano, ja som rodila v DE...Drzim palceky, nech Ti vyjde ten porod do vody, urcite je menej bolestivy myslim, ako porod nasucho, kedze sa zena vo vode skor uvolni...Ja som pocas druheho tehu pozerala na YouTube tolko domacich videi porodov do vody, vyplakala som sa pritom od stastia s kazdou mamickou, ktorej babätko "vyplavalo" priamo do narucia - musi to byt nepopisatelny zazitok a to som ja chcela zazit...Tebe to prajem z celeho ❤, nech Ti to vyjde!!!
@luta13 Dakujem no uvidime co mi to vinde.
@lilianna1xs urcite nam daj potom sem vediet 😉...Boh s vami obomi 😘

@domci1203 ja som mala inofolic combi. Vraj je lepší. Neni za čo. Určite to klapne 🙂