Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko12345 presne tak keby si to objasnila ako dospelá žena tak sme nemuseli byť označené za sliepky. Dôležité je že si si to priznala a že ste s malim v poriadku a rastiete. Veľa šťastia
@mokilko dik.no tak stacilo raz napisat co si myslite a nie 200stran vzdy o tom istom....Uz to nechcem rozoberat...stalo sa stalo mrzi ma to a uz som skoncila ......Uz to tu nejdem riesit a rozoberat.....Nejdem sa zbytocne znervoznovat a ublizovat mojmu babetku
@kotatko12345 konečne rozumná reč. Želám aj ja veľa zdravíčka. 🤰
@cvikla12 úplne ťa chápem, čo človek neurobí aby babinku bolo dobre.ja sa musím priznať že kvôli tej hnusnej chorobe som si aj pozabudla dakedy pichnúť fraxik a teraz mám výčitky. Hoci mi doktorka internista na pohotovosti povedala že dávka 0,3 čo si picham ja je ako pre psa mucha a že zbytočne si ho dávam. Podľa mňa už aj duphaston užívam úplne zbytočne. No ja to v stredu prediskutujem s MUDr a uvidím.
@nivea777 tak vieš, ja vždy keď som potratila (okrem jedného rázu) tak to bolo do 6-7 tt. Akonáhle som prekročila hranicu 10-12tt, narodili sa mi deticky. A už viacerí doktori mi vraveli,ze po tom ako začne pracovať placenta naplno,je duphaston úplne zbytočný. Ja viem že je to istota keby niečo. Ja beriem len 1x denne momentálne.
@domci1203 budes domci
To kto je toto kotatko? A co spravila? Idem asi po cipsy a citat stare prispevky 👍
@ebi88 necitaj nestoji to zato ale chipsy spapkaj si🙂
@archanjel007 ked ja musim. Som nehanebne zvedava. 😉
@luta13 Dneska n poradni som videla Bambuľku už je otočená dole hlavou m 48cm 2,700kg sami zdá dosť malo taká som Jak melón to som ja priberala nee mala😍
@lilianna1xs super, ze princezna je uz dole hlavickou...No dlzku aj vahu ma peknu, ale neber to vazne...Mne povedali 9 dni pred TP, ze drobec ma 3200g a ked sa o 12 dni na to narodil, mal 3070g, takze vahu a myslim, ze ani dlzku netreba brat smrtelne vazne...Ved mas uz synceka, vies ze tieto udaje su len orientacne...Pri prvom mi gyn.v terminovom tt.povedal, ze maly bude mat 4kg a ze mam uzku panvu a vymenoval mi komplikacie, ktore by mohli nastat, keby som isla rodit normalne a nesiel by maly von "ako po masle" atd.., a navrhol mi SC - ak chcem!...Ja som bez vahania suhlasila so SC - sprosta prvorodicka, no a v den prijmu na SC ma rano este prezeral a skonstatoval, ze maly bude mat podla vsetkeho len do 3,5kg a ze ak chcem, nech idem teda domov a pockam si na prirodzeny porod...Lenze ja som bola taka "nastartovana" na to, ze v ten den uz budem mat svojho anjelika v naruci, ze som tam nakoniec na tu SC dobrovolne zostala, co do dnes den banujem!!!...Maly mal nakoniec 3470g a 50 cm, no Dr.ked ma zoperoval mi prisiel pogratulovat a podotkol, ze maly ma trosku väcsiu hlavicku, aj ked mne sa zdala normalna - prikladam fotku z porodnice...Keby som prveho mala prirodzene, tak myslim, ze aj druheho taktiez, ak by nenastali komplikacie...Obe tehu bezproblemove a hlavicky obe otocene pri krcku...No ktovie, co by bolo byvalo pri prvom - mozno by sa porod ozaj skomplikoval a aj tak by mozno robili urgentnu SC...Je to debata na dlhe uvahy 😉 ...No co bolo, bolo, cas uz nevratim spät, ale som velmi rada, ze su obaja zdravi, to je najdolezitejsie 😉...Uzivaj este tie posledne chvilky s brusenkom 😘
@candies NADHERNA! 👏👏👏...Krasna nevesta a krasne saty 😍 ...Gratulujem k vydaju mila pani 😉 ...Na fotke si myslim so svojim otcom, ci mylim sa?...Uzivaj jednoznacne vsetko, aj opojenie zo svadobneho dna ( ja som bola este dlho po svadbe zasnivana, bol to den ako z rozpravky) a aj tehulkovanie uzivaj naplno...Pohladkaj za mna brusko 😘
@luta13 zlatučky to máš pravdu ,,svagrina teraz tiež hovorili tyzden
Pred pôrodom že maly ma 4 kilá nakoniec mal 4,500
@luta13 nakoniec si si užila pôrod ako prvorodička ))))).som bola prekvapená že ma už dole hlavičku.
@luta13 aj ja cem ist k vaaam do skupinky

@cvikla12 lebo tebe som NIKDY neublizila.ale uz to tu fakt nejdem riesit...nech si tu baby pridavaju dusikov tehu testiku.kazdej to prajem aby cim skor mala //