icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko12345
12. jún 2017

@cvikla12 lebo tebe som NIKDY neublizila.ale uz to tu fakt nejdem riesit...nech si tu baby pridavaju dusikov tehu testiku.kazdej to prajem aby cim skor mala //

cvikla12
12. jún 2017

@kotatko12345 presne tak keby si to objasnila ako dospelá žena tak sme nemuseli byť označené za sliepky. Dôležité je že si si to priznala a že ste s malim v poriadku a rastiete. Veľa šťastia

kotatko12345
12. jún 2017

@mokilko dik.no tak stacilo raz napisat co si myslite a nie 200stran vzdy o tom istom....Uz to nechcem rozoberat...stalo sa stalo mrzi ma to a uz som skoncila ......Uz to tu nejdem riesit a rozoberat.....Nejdem sa zbytocne znervoznovat a ublizovat mojmu babetku

mokilko
12. jún 2017

@kotatko12345 konečne rozumná reč. Želám aj ja veľa zdravíčka. 🤰

mokilko
12. jún 2017

@cvikla12 úplne ťa chápem, čo človek neurobí aby babinku bolo dobre.ja sa musím priznať že kvôli tej hnusnej chorobe som si aj pozabudla dakedy pichnúť fraxik a teraz mám výčitky. Hoci mi doktorka internista na pohotovosti povedala že dávka 0,3 čo si picham ja je ako pre psa mucha a že zbytočne si ho dávam. Podľa mňa už aj duphaston užívam úplne zbytočne. No ja to v stredu prediskutujem s MUDr a uvidím.

domci1203
12. jún 2017

@matka295 ja som 24dc tak clostylbelgit este som nezacala cakam na MS🙂 verim tomu ze nam to vyjde😇 🤰 a budeme tu hladat ciarky na teste🙂

nivea777
12. jún 2017

@mokilko ja som duphaston hrala do 21tt tuším.odc13tt som brala 3x1 a od 16tt 2x1

mokilko
12. jún 2017

@nivea777 tak vieš, ja vždy keď som potratila (okrem jedného rázu) tak to bolo do 6-7 tt. Akonáhle som prekročila hranicu 10-12tt, narodili sa mi deticky. A už viacerí doktori mi vraveli,ze po tom ako začne pracovať placenta naplno,je duphaston úplne zbytočný. Ja viem že je to istota keby niečo. Ja beriem len 1x denne momentálne.

matka295
12. jún 2017

@domci1203 tak ja ťa v tom trošku predbehnem ale dočkám na teba 😘

archanjel007
12. jún 2017

@domci1203 budes domci

ebi88
12. jún 2017

To kto je toto kotatko? A co spravila? Idem asi po cipsy a citat stare prispevky 👍

nivea777
12. jún 2017

@mokilko niektoré to berú až do 30tt...neviem síce načo ale tak keed dr káže.. Ublížiť to nemôže..Máš krásne detičky..Smiem vedieť čo je synčekovi??

archanjel007
12. jún 2017

@ebi88 necitaj nestoji to zato ale chipsy spapkaj si🙂

ebi88
12. jún 2017

@archanjel007 ked ja musim. Som nehanebne zvedava. 😉

lilianna1xs
12. jún 2017

@luta13 Dneska n poradni som videla Bambuľku už je otočená dole hlavou m 48cm 2,700kg sami zdá dosť malo taká som Jak melón to som ja priberala nee mala😍

luta13
13. jún 2017

@lilianna1xs super, ze princezna je uz dole hlavickou...No dlzku aj vahu ma peknu, ale neber to vazne...Mne povedali 9 dni pred TP, ze drobec ma 3200g a ked sa o 12 dni na to narodil, mal 3070g, takze vahu a myslim, ze ani dlzku netreba brat smrtelne vazne...Ved mas uz synceka, vies ze tieto udaje su len orientacne...Pri prvom mi gyn.v terminovom tt.povedal, ze maly bude mat 4kg a ze mam uzku panvu a vymenoval mi komplikacie, ktore by mohli nastat, keby som isla rodit normalne a nesiel by maly von "ako po masle" atd.., a navrhol mi SC - ak chcem!...Ja som bez vahania suhlasila so SC - sprosta prvorodicka, no a v den prijmu na SC ma rano este prezeral a skonstatoval, ze maly bude mat podla vsetkeho len do 3,5kg a ze ak chcem, nech idem teda domov a pockam si na prirodzeny porod...Lenze ja som bola taka "nastartovana" na to, ze v ten den uz budem mat svojho anjelika v naruci, ze som tam nakoniec na tu SC dobrovolne zostala, co do dnes den banujem!!!...Maly mal nakoniec 3470g a 50 cm, no Dr.ked ma zoperoval mi prisiel pogratulovat a podotkol, ze maly ma trosku väcsiu hlavicku, aj ked mne sa zdala normalna - prikladam fotku z porodnice...Keby som prveho mala prirodzene, tak myslim, ze aj druheho taktiez, ak by nenastali komplikacie...Obe tehu bezproblemove a hlavicky obe otocene pri krcku...No ktovie, co by bolo byvalo pri prvom - mozno by sa porod ozaj skomplikoval a aj tak by mozno robili urgentnu SC...Je to debata na dlhe uvahy 😉 ...No co bolo, bolo, cas uz nevratim spät, ale som velmi rada, ze su obaja zdravi, to je najdolezitejsie 😉...Uzivaj este tie posledne chvilky s brusenkom 😘

luta13
13. jún 2017

@mirkovci Ahoj, vstup do novej skupinky "Duch na teste 2", je tam vela zien odtialto a je tam zatial kludna atmosfera 😘

luta13
13. jún 2017

@candies NADHERNA! 👏👏👏...Krasna nevesta a krasne saty 😍 ...Gratulujem k vydaju mila pani 😉 ...Na fotke si myslim so svojim otcom, ci mylim sa?...Uzivaj jednoznacne vsetko, aj opojenie zo svadobneho dna ( ja som bola este dlho po svadbe zasnivana, bol to den ako z rozpravky) a aj tehulkovanie uzivaj naplno...Pohladkaj za mna brusko 😘

luta13
13. jún 2017

@trinka vcerajsia fotka - testiky - nevidim zatial nic na nich ☹...Drzim palceky 😉

lilianna1xs
13. jún 2017

@luta13 zlatučky to máš pravdu ,,svagrina teraz tiež hovorili tyzden
Pred pôrodom že maly ma 4 kilá nakoniec mal 4,500

lilianna1xs
13. jún 2017

@luta13 nakoniec si si užila pôrod ako prvorodička ))))).som bola prekvapená že ma už dole hlavičku.

tonjadabik2
13. jún 2017

@luta13 aj ja cem ist k vaaam do skupinky

mokilko
13. jún 2017

@nivea777 autizmus

trinka
13. jún 2017

@luta13 veď ja viem, ale dnes sa mi čosi marí na rannom, ale na foto to moc nevidno... tak uvidíme... nádej si nerobím ...

bella1303
13. jún 2017

Tak kočky zazrak sa nekona..robila som clearblue digi a negativny a este jeden 15 tkovy bo 10 tkovy tu nemame a negativny..zajtra na krv a ta mi to len potvrdi..som 12 den po KET😭

trinka
13. jún 2017

@bella1303 to ma mrzi 😔

mokilko
13. jún 2017

😢
@bella1303 ale kým ešte nieje ms, nádej je vzdy

bella1303
13. jún 2017

@mokilko mnr ms drzia lieky kedze som po umelom oplodneni😰

bella1303
13. jún 2017

@trinka sj nas..a moc..bola to nasa posledna sanca..a maly by tak chcel surodenca😢Dakujem

trinka
13. jún 2017

@bella1303 prečo posledná? 😔