Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Tak dievcata ja vas zdravim z nemocnice 😐😐 vecer som dostala krce-az ma klepalo... z nicoho nic, isli sme na pohotovost, na ultrazvuku vsetko ok, tlak ok, ale nechali ma na pozorovani... nechapem z coho to mohlo byt. Sranda,ze ked sme zaparkovali pred nemockou,tak to zoslablo. Teraz sa citim fajn. Vraj by som tu mal ostat min do stredy ale ja asi poobede pojdem domov ked mi nic nebude 😞 mali ste niektora podobny problem???
@trinka ahoj na Tom vrchnom je vidieť skús ešte tak o dva dni spraviť bude to ešte silnejšie 🙂
@tonjadabik2 aha no nic teraz vyde .... v profile mas este stale zapate ze si tehu od 2014🙂
Babulky, dnes rano som zopakovala test, druha ciarka uz bola iba slabulinky dusik. Teraz som zacala krvacat...Je to jasnocervene krvacanie.. Je mi to luto, asi sa babatko dobre neuchytilo alebo nieco nebolo v poriadku.
Myslim na vas, aby ste vsetky nasli dve // a vsetko islo ako ma a dockali ste sa vytuzeneho babatka.
@karmela viem že sa už nedá spoliehať poriadne na testy..des..mne v januári tiež jeden duchovat a podľa krvy som tehu nebola..ale keby som nebola na krv mohla by som si mysliet že je to biochemické..tak ako veľa bab si to myslí ale istota veskere zadná 😁😁 preto píšem že dr Max ten neduchuju ani kanáliky neukazuje 😊
@looola ja viem.
Dakujem
@zuzannaaa jasnee.. Ja viem ale neviem to tam zmenit v tom profile.. Inak je mi divne ze krcok mam stale zavrety..hmm..divna mrcha..ale ideme daleeeej
@tonjadabik2 ja tam nic nevidim na 15 DPO by mali byt jasne viditelne ciarky
@kata011 ved jasne ked mam ms od vcera..
ooo a ovu bola na 16 DC...na 100%....takže asi to bude predsa len kanalik

4 deň meskania MS... čo poviete? Ja som z toho salena ... najhoršie je to čakanie ...