Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@javorienka je mi to velmi luto a prajem Ti zo srdca, aby sa vam tento mesiac babätko podarilo a aby sa krasne udrzalo so silnejucimi testikami 🙂...Boh Ta zehnaj! 🙏
@jujlucka ja vidim slabucku druhu /...Nemusi byt vyrazny test len preto, ze si 40DC, vela zenam neukaze test hned //, ale az po niekolko dnovom meskani MS...Mozno Ti pomalsie stupa Hcg...Testuj zas za 2 dni tymto istym testom a hod potom foto sem...Drzim silno palceky...Pochybujem, ze je to kanalik, nie je to tenke 😉
dik baby...nic si od toho neslubujem...Už týždeň tu čítam kade tade rôzne príspevky. ...ozaj je možnosť že mi pomalšie stúpa hcg....ale mam bolesti prsnikov, skôr také ako keby pichanie V nich....Pri jednom tehotenstve som mala bolesti úplne iné ako teraz...tak to je možno aj niečo iné, cysta alebo tak....asi pôjdem koncom týždňa na gyndu a uvidím čo mi povie doktor....nemám rada keď neviem na čom som...Pri druhom tehu mi test ukázal už 4 dní pred MS že som tehotná. ...A teraz toto. ...No ale každé tehu je iné. ...
@trblietava ach uz citam co sa deje... no... nech uz mas po laparke a prvej mrche a mozete ist na to zas... tak dlho sa na to caka? som myslela, ze skor ta zoberu 😐
@kata011 no tento mesiac je to celé take divne, lebo minuly mesiac bolo biochemko tak to mohlo byt tento kedykoľvek a čokoľvek ... uvidíme čo sa bude diať... osobne si nemyslím že to boli kanáliky, lebo to bolo ružové tesne pred uschnutim... samozrejme že mi je stále jasne že je to buď alebo...
ok baby...dik moc...
@luta13 ahoj prosim ta vidiš tam niečo? Asi nie že.
@luta13 dala som ho aj do negat.no nepoznam tieto testy tak neviem.
To bude asi len kanalik.
@butterfly333 ja tam vidim dusika

@trinka na oboch vidim ducha druhej /, na vrchnom vyraznejsi...Drzim palceky, aby krasne silnel 😉