icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
17. jún 2017

@trinka na oboch vidim ducha druhej /, na vrchnom vyraznejsi...Drzim palceky, aby krasne silnel 😉

luta13
17. jún 2017

@trinka Verim, ze mas v brusenku uz svoje male babätko - Tvoje minulomesacne Ti zaslalo surodenca a Boh vas ochrani 😉

luta13
17. jún 2017

@javorienka je mi to velmi luto a prajem Ti zo srdca, aby sa vam tento mesiac babätko podarilo a aby sa krasne udrzalo so silnejucimi testikami 🙂...Boh Ta zehnaj! 🙏

trinka
17. jún 2017

@luta13 ďakujem moje ❤️! Len Pán Boh vie 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ostáva len dúfať, aby 👻Bol👶🏻

luta13
17. jún 2017

@jujlucka ja vidim slabucku druhu /...Nemusi byt vyrazny test len preto, ze si 40DC, vela zenam neukaze test hned //, ale az po niekolko dnovom meskani MS...Mozno Ti pomalsie stupa Hcg...Testuj zas za 2 dni tymto istym testom a hod potom foto sem...Drzim silno palceky...Pochybujem, ze je to kanalik, nie je to tenke 😉

cvikla12
17. jún 2017

@jujlucka hmm keď len jeden deň no neviem teraz si ma zaskočila.

jujlucka
17. jún 2017

dik baby...nic si od toho neslubujem...Už týždeň tu čítam kade tade rôzne príspevky. ...ozaj je možnosť že mi pomalšie stúpa hcg....ale mam bolesti prsnikov, skôr také ako keby pichanie V nich....Pri jednom tehotenstve som mala bolesti úplne iné ako teraz...tak to je možno aj niečo iné, cysta alebo tak....asi pôjdem koncom týždňa na gyndu a uvidím čo mi povie doktor....nemám rada keď neviem na čom som...Pri druhom tehu mi test ukázal už 4 dní pred MS že som tehotná. ...A teraz toto. ...No ale každé tehu je iné. ...

luta13
17. jún 2017

@jujlucka presne!...Kazde tehu moze byt ine, aj priznaky, aj priebeh atd...Ja som mala druhe uplne ine, ako prve - ale uplne 😉 ...Tak zbehni pre pokoj duse na gyndu a daj nam potom vediet, ako si dopadla...Drzim palceky 😉

jujlucka
17. jún 2017

@luta13 ešte by som mala mať aj budúci týždeň ovu takže keď sa dostaví je jasné že nie som...Dám potom vedieť. ...Už by to bolo tretie tehu ale som nervózna ako pri prvom...😂😂😂

kata011
17. jún 2017

@jujlucka toto je jednoznacne kanalik....je to sive.....

jujlucka
17. jún 2017

@kata011 ved to...ani náznak farbiva

ikonica
17. jún 2017

@trblietava ach uz citam co sa deje... no... nech uz mas po laparke a prvej mrche a mozete ist na to zas... tak dlho sa na to caka? som myslela, ze skor ta zoberu 😐

kata011
17. jún 2017

@jujlucka mam dost vela skusenosti s kanalikmi...ciarka je vzdy do ruzova na svetle

kata011
17. jún 2017

@trinka podla mna si si len isto zle vypocitala ovu ....urcite bola neskor...a mozno ti este ani nemeska ....lebo mas tam ducha

trinka
17. jún 2017

@kata011 no tento mesiac je to celé take divne, lebo minuly mesiac bolo biochemko tak to mohlo byt tento kedykoľvek a čokoľvek ... uvidíme čo sa bude diať... osobne si nemyslím že to boli kanáliky, lebo to bolo ružové tesne pred uschnutim... samozrejme že mi je stále jasne že je to buď alebo...

kata011
17. jún 2017

@trinka dokym sa nerozbehne mrcha tak kludne mozes byt tehu...test by len tak ciarku neukazal.......

trinka
17. jún 2017

@kata011 ďakujem, si ma povzbudila teraz! 😘

jujlucka
17. jún 2017

pozrite ako to teraz vyzerá. ..je to raňajši test....Ten kanalik je ešte viac viditeľný. ..ja to nepokladám za pozitívny. ...

jujlucka
17. jún 2017
kata011
17. jún 2017

@jujlucka ukazokovy kanalik.......nemas co riesit

karmela
17. jún 2017

@jujlucka asi viac nasiaknutý testik a možno to bude tehu nikdy nevieš 😉

jujlucka
17. jún 2017

ok baby...dik moc...

luta13
17. jún 2017

@jujlucka vydrz, uvidis, co bude 😉

zuzana256
17. jún 2017

@kata011 kanalik

luta13
18. jún 2017

@zuzana256 ahoj Zuzi, Ty mas nieco nove, ci stale snazilkujete? 🙂

zuzana256
18. jún 2017

@luta13 ahoj nové nič čakám či sa spustí mtha alebo nie mám len hnedé spinenie ktoré začalo včera a ms mám dostať až v stredu

butterfly333
18. jún 2017

@luta13 ahoj prosim ta vidiš tam niečo? Asi nie že.

butterfly333
18. jún 2017

@luta13 dala som ho aj do negat.no nepoznam tieto testy tak neviem.

butterfly333
18. jún 2017

To bude asi len kanalik.

sara34valentina
18. jún 2017

@butterfly333 ja tam vidim dusika