icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trinka
17. jún 2017

4 deň meskania MS... čo poviete? Ja som z toho salena ... najhoršie je to čakanie ...

milasik10
17. jún 2017

@trinka na tom vrchnom vidim slabu ciarocku 👍😉

milasik10
17. jún 2017

Tak dievcata ja vas zdravim z nemocnice 😐😐 vecer som dostala krce-az ma klepalo... z nicoho nic, isli sme na pohotovost, na ultrazvuku vsetko ok, tlak ok, ale nechali ma na pozorovani... nechapem z coho to mohlo byt. Sranda,ze ked sme zaparkovali pred nemockou,tak to zoslablo. Teraz sa citim fajn. Vraj by som tu mal ostat min do stredy ale ja asi poobede pojdem domov ked mi nic nebude 😞 mali ste niektora podobny problem???

trinka
17. jún 2017

@milasik10 drž sa a nech ste Ok!

lucsyia
17. jún 2017

@trinka hore vidim 🙂

ariana195195
17. jún 2017

@trinka ahoj na Tom vrchnom je vidieť skús ešte tak o dva dni spraviť bude to ešte silnejšie 🙂

karmela
17. jún 2017

@milasik10 ahoj moja nemala som taký problém dobre že si šla pre istotu..Drzkajte sa moja a už nech ste domka

karmela
17. jún 2017

@trinka vidím na oboch tak nech silnie pekne

karmela
17. jún 2017

@trinka ešte testy som zabudla 🙈

zuzannaaa
17. jún 2017

@tonjadabik2 aha no nic teraz vyde .... v profile mas este stale zapate ze si tehu od 2014🙂

trinka
17. jún 2017

@karmela 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️ Ďakujem! Snáď to nedopadne ako minuly mesiac

cvikla12
17. jún 2017

@trinka na vrchnom vidím slabú čiarku

alilka
17. jún 2017

@karmela podľa mňa sú to kanáliky. Niesu ružové..a viem že tie toto robia..😁😁

trinka
17. jún 2017

@alilka naživo boli čerstvo ružové ... 🤷🏼‍♀️

alilka
17. jún 2017

@trinka fakt?lebo tu vyzerajú sivé..kúp si dr Max testy a nie hoc ake sitove..potom robia kanáliky a falošných duchov a kade čo..tam.mas istotu pri dr Max 😁 držím palce 😊

trinka
17. jún 2017

@alilka kúpim, určite ale včera som sa do lekárne nedostala

javorienka
17. jún 2017

Babulky, dnes rano som zopakovala test, druha ciarka uz bola iba slabulinky dusik. Teraz som zacala krvacat...Je to jasnocervene krvacanie.. Je mi to luto, asi sa babatko dobre neuchytilo alebo nieco nebolo v poriadku.
Myslim na vas, aby ste vsetky nasli dve // a vsetko islo ako ma a dockali ste sa vytuzeneho babatka.

karmela
17. jún 2017

@trinka skús kúpiť ešte hocijakú inú značku testu v drogerke a budeš vedieť či len tento test duchuje..😉
@alilka toto by mal byt buď baby top test alebo rapid clear ja som preto skúšala aj iné značky lebo už pomaly všetky značky duchuju a človek ich kúpi v lekárni..😕

alilka
17. jún 2017

@karmela viem že sa už nedá spoliehať poriadne na testy..des..mne v januári tiež jeden duchovat a podľa krvy som tehu nebola..ale keby som nebola na krv mohla by som si mysliet že je to biochemické..tak ako veľa bab si to myslí ale istota veskere zadná 😁😁 preto píšem že dr Max ten neduchuju ani kanáliky neukazuje 😊

tonjadabik2
17. jún 2017

@looola ja viem.
Dakujem

tonjadabik2
17. jún 2017

@zuzannaaa jasnee.. Ja viem ale neviem to tam zmenit v tom profile.. Inak je mi divne ze krcok mam stale zavrety..hmm..divna mrcha..ale ideme daleeeej

kata011
17. jún 2017

@tonjadabik2 ja tam nic nevidim na 15 DPO by mali byt jasne viditelne ciarky

tonjadabik2
17. jún 2017

@kata011 ved jasne ked mam ms od vcera..

kata011
17. jún 2017

@trinka podla mna su to krasny duchovia ale myslim.ze na.stvrty den mmeskania by uz mali byt vyraznejsie dost....neni ten test 25 kovy?skús inu znacku mna nikdy nesklamal rapiclear a pepino tycinkovy

jujlucka
17. jún 2017

presvitajuci kanálik?

jujlucka
17. jún 2017
cvikla12
17. jún 2017

@jujlucka ja myslím že to nie je kanálik kuk som ti upravila foto.

trinka
17. jún 2017

@kata011 kto vie kedy bola OVU, nerobím si nádeje, uvidíme

jujlucka
17. jún 2017

@cvikla12 Ďakujem za negatív. ..ale ešte jedna podstatná vec...je to 40DC...A krvácanie som mala na 30 DC len jeden deň. ...bolo silné ako normálna menštruácia. ...ale inokedy mávam 5 dní. ...zdá sa mi to, že na 40 DC by už test mohol ukázať pekne koľajnice nie?

jujlucka
17. jún 2017

ooo a ovu bola na 16 DC...na 100%....takže asi to bude predsa len kanalik