Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@matka295 už mi kote lájkuje prispevky sa jej to paci som rada🙂
@sinqopa nič ☹
@matka295
@matka295
Kočky - nebudem obhajovať - máte pravdu, že na jednom napísala dievčatko a na druhom chlapca... V tomto máte absolútnu pravdu.
Ale tehotná je. Za tým si stojím. V prílohe Vám posielam foto z utorka. Je tam jej meno, lekár aj dátum. A to by si asi ťažko vymyslela.
A to je posledná správa odo mňa na tému kotatko. Ja už chcem kľud.
@archanjel007 mne len vypisuje ip aby som jej dala pokoj, veď jej nič nerobím 😂
@sinqopa nie,uz ti meska?
@ejuska2586 jasne ze zvladneme..
@ejuska2586 Ja jej verim,ze je tehotna,ale pravdepodobne caka chlapca a s tym akosi az tak neratala.
Ked jej nie je blbe,ze tu klame o pohlavi a vela zien jej k tomu gratuluje,tak to nie je normalne.Ale kaslat uz na nu,hlavne dufam,ze to dieta urobi stastnym.Bodka.
@tonjadabik2 ale on by nebol proti, ale nechce ísť proste na vyšetrenie... berie to tak, že keď bude, tak bude babatko... a ja tiež 🙂 juj, no záhradka, grilovačka to milujem... 😍 a slniečko ti dodá vit. D a bude to o to lepšie 😀 zadarí sa, neboj 😉
@adria88 aj moj to tak berie..ked bude a tak bude..jaaj na vysetrenie..ahaa.. Sori. Hej sak netlacime na pilu ako sa vravi..hej treba nieco robit.ta chcela by som ist ale..uvidime.vam drzim palce
DAJTE SA LIECIT DIEVCATA!!!MOJEJ MAME PISAT JE TO UBOHE!!!
@kotatko12345 nehnevaj sa na mna, ale zase mutis vodu? Sme snáď dospelé ženy, pochybujem žeby sa niektorá z dievčat znížila a vypisovala tvojej mame. Mame iné starosti ako riešiť teba a tvoj osobný život mimo koníka.
@mokilko ja už mám celej tejto 😺 Aféry tak akurát po krk! Kto by mal na toto čas? Ja určite nie! Nikomu nič zle neprajem- ani tebe @kotatko12345 - nech je tvoje babatko hlavne zdravé. Klam si a vymyslaj, mne je to suma fuk.

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/vsetky-tehulky-sem-2/ pod a už od teraz kote je minulosť naj si robi co chce🙂