Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2 https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/duch-na-teste-2-2/ Páči... A mám sa celkom fajn. Už sme sa začali opäť snažiť od tohto cyklu. Ale nezadarilo sa. Dnes prišla mrška, tak začíname ďalší cyklus. Snáď sa nám čoskoro zadarí.
@ejuska2586 to ma mrzi! Zadarí sa budúci ✊🏻
@trinka Snáď hej. Veď uvidíme... Neberiem to tragicky...
@ejuska2586 to je dobre... väčšinou sa zadarí keď najmenej čakáš
@zuzanka_h 5dc ak si dobre pamatam
@trinka Tak ja v to dúfam vždy, keď sa snažíme. Ale zas nie som tým taká posadnutá, že by som na to myslela 24hodín/7 dní v týždni... 🙂
Ty kokos akože sorry ale poniektore z vás by sa ani rozmnožovat nemali .......spravate sa ako 15 ročné deti . A 5 z vás napíše to isté co tu bolo uz predtým. Bordel a ne skupina 😎
@ejuska2586 jeej Dakujem krasne ❤ ja dufam ze sa vam konecne podari velky ti to prajem zlatko. Aj my sa stale snazime a nedari sa uz..no nevadi.
@tonjadabik2 Nejako to zvládneme. Vy i my... I všetky ostatné čakateľky na tento zázrak...
@ejuska2586 mna dosť tlači čas... keďže nás postrašili že čím skôr lebo sa nemusí potom podariť... trochu ma to stresuje
Baby kašlite už na tému Jana alias kotatko robí to napriek inak by sa bávila normálne kazdá..a nepísala do jednej diskusie tak a do druhej inak tie co jej veria naj jej radia a my co jej neveríme tak kasleme nanu.
@trinka nestresuj sa moja ja verím že budeš o chvíľu tehulA ja som bola natom podobne..a dnes som si kúpila už 3 body pre babo biele modré a ružové keďže neviem co nosím pod srdcom🙂
@archanjel007 bude tako ako ma byt... ale už by mohlo byt (ak ma rozumieš) 😂😂😂
@trinka si Zlata a len tak ma byt ze v januári budeš rodit😉
@archanjel007 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@kotatko12345 už nevieš čo máš na to napísať? Ty si začala s tou ip tak sa netvar ako neviniatko. Nie som jediná ktorá ťa tu takto berie 👍 je nás viac ktoré by sme ocenili tvoj odchod z tejto skupiny.....
@trinka Tak ani u nas to nie je Bohvie co. Mam zdravotne problemy, cize cim skor, tym lepsie. Ale zas sa nezblaznim kvoli tomu. Budem tehotna ked pride ten spravny cas...
@matka295 nikdy neodíde pretože toto je robí dobre je to taka povaha človeka ona sa z toho teší ze niekomu robí zle a tehotna není..fotku dala z prvého tehotenstva preto si vymazala profil lebo tam ju mala...vykašli sa namu ty sa jej budeš pýtať ona bude ticho a tak napise blud alebo urobí z teba debila ako zo mňa včera ale na každého raz príde čím viac negatívnej energie bude zo svojej strany prúdiť 2 krát sa jej vráti zle ..naj si užíva svoje tehotenstvo v uvodzovkach
@matka295 a predtým fotky jej dáva niekto alebo si ich sťahuje ja som včera precitala všetko čo tu písala ona je stále tehotna len teraz na ňu veľa žien útočilo ze to skončí potratom ako stále tak to ťahala ďalej lebo chce dokázať ze sme hlúpe ale jediná oma sebe robí zle a ma sa vydávať 26.7 tak už bud4 mat iné povinnosti prajem jej úspešnú cestu manželským životom .
@archanjel007 no aj ja mám taký názor na ňu ako ty aj na to jej pseudo tehotenstvo
@matka295 🙂kašli na ňu;) pod k nám a budeme si písať normálne veci a neriešit ju nič z toho 😎
@matka295 ale jedna vec ma vie pobaviť stále ze doobeda bola s telka i v utorok večer a včera večer už to bol chlapec ;)) a mi mame doma psa a volá sa Stela.Keď vyjdem von tak mi príde smiesno🙂ze chlapec ako dievča🙂
@archanjel007 Tiez neviem,ci je vhodne dat chlapcovi meno Stela.😀
Ale je to kazdeho vec,mozno si zvykne,ked bude vacsi. 😝
@rebeka211 ta teraz sa smejem ako kôň 🙂
@archanjel007 jeeej to myslíš vážne Bordeaux doga 😍 💙💚💛💜 aj ja som mala psíka 💟 vybozkaj ju za mňa krásna je 💞
@archanjel007 jeeeej kraaasny milujem zvieratá a najviac psov my máme ašera a nelku 😊
@matka295 áno nasa Stela🙂
@archanjel007 pridajte ma tam niekto alebo mi napíš prosím presný názov 💗 hneď aj idem
@archanjel007 krásna je 💞

@ejuska2586 Mojka skupinka duch 2 som ju nemasla pridas ma tam? Alebo daj link abo daco.cezmes mabtam?/😀 inak co mas nove?