icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

matka295
22. jún 2017

@trinka
@mokilko dobré že je 35 nových skupín kvôli nej urobených

@archanjel007 aha pozri odišla 😂👍 len na ako dlho 😂

alilka
22. jún 2017

Jaaaaj ženu normálne "nobelovu cenu" by som vám dala..takto dostať jedno fórum ,to nieje len tak,toto chce ozaj namahu..hanbiť bývate sa už ozaj mali vy..no lebo čo je už veľa to je veľa!!!!des..

alilka
22. jún 2017

*dosRať*

trinka
22. jún 2017

@alilka to nemyslíš vážne toto, ja som vždy komunikovala slusne, nikdy som ju nenapadla a nemala potrebu riešiť ... keď to bolo husté ignorovala som ju... ale sama musíš uznať ze jej komunikácia bola nanajvýš čudná a ty si naozaj myslíš, že by niektorá z nás písala jej mame? Alebo zasahovala do súkromia? Môj osobný názor (môžem sa mýliť) je že nevedela ako z toho von a toto bolo super riešenie ...

alilka
22. jún 2017

@trinka ja som vôbec nemyslela to kto komu kde písal..ale toto ako ste to tu celé dodrbali neustálym písaním o kotatko a bludy..neustále riešenie s tým ste dostali tutu tému.."DUCH NA TESTE"....je to tu už pod úroveň .

trinka
22. jún 2017

@alilka tu sa to celé začalo a zamotalo, je podľa mna prirodzene že debata prebiehala tu. Ja osobne tu už fakt nemám chut byt, lebo mám pocit, že keď človek povie svoj názor je za idiota. Neber to prosím osobne- ja nemám nič proti tebe a ani proti dievčatám čo sa 😺12345 zastali ... len proste neznášam keď ľudia klamu, či rozprávajú polopravdy aj keď to je verejnom fóre! Myslím že tu riešime dosť intímne a súkromné veci, preto by mala byt dôvera prvoradá ...
môj posledný príspevok v tomto fóre ...

alilka
22. jún 2017

@trinka ja som sa nikoho nezastala..mne je to suma fuk..raz sa to tu už riešilo dosť intenzívne(možno mesiac do zadu) a naložila som jej aj ja..tiež mi to nepríde normálne. Ale neustále to tu riešiť??!!!veď ju nahláste a už..a nekazte "meno" celému fóru..a keď to chcete riešiť nech sa páči cez IP..a nie toto..

mokilko
22. jún 2017

@alilka moja, ale ty vážne nevidíš, že proste to bolo a je vždy tak že sem capla výkrik do tmy nejaký, rozprúdila debatu a bola ticho? Už raz si účet zrusila,ja som veľmi zvedavá na to, že na ako dlho tentokrát. Ja som už vážne myslela že je kľud všetko vysvetlene. A vidíš.

alilka
22. jún 2017

@mokilko a všetko vidim,stale vás citam,no ale načo sa tým neustále zaoberáte?zmeníte to,niektorá z vás,že tu stále rozvirite túto debatu?nevidíš,že len pár z vás sa sem už iba zapája??veď toto už nikoho nebaví..toto je fórum o snaženi,tehotenstve,materstve a všetko stym späté..ale nie o neustálom riešení kotatka a vybijanim si nervov..a dokazovaní si niečoho..

archanjel007
22. jún 2017

@matka295 som bola na zmrzku teraz si čítam to len preto lebo my si píše v inej diskusii a už sa o ňu nikto nestaral preto a kto pozná jej mamu?a kde by jej písal?a prečo? To len chcela vzbudiť záujem kašlité nato večer je tu zas..

archanjel007
22. jún 2017

@alilka
@mokilko
Veď už bol klud premiestnili sme sa do inej pre TEHULKÝ aby si tu baby mohli radiť už nikto nemal o ňu záujem a nikto jej nič neželá tak dostala skvelý nápad aby zaujala..a baby riesia lebo ona začala a to chcela už ju treba len IGNOROVAT a bude pokoj...

archanjel007
22. jún 2017

@mokilko
@alilka
@trinka
@matka295 baby od 21.00 sa nebavímé o nej naj si robi co chce poďme radiť tým čo chcú byť tehu a podeliť o radosť s nami co mame poklady pod srdcom🙂🙂

matka295
22. jún 2017
sticker
mokilko
22. jún 2017

@archanjel007 presne 🙂

sticker
archanjel007
22. jún 2017

@mokilko už sa fajne ochladilo ta dnes v noci možno sa vyspim🙂🙂

mokilko
22. jún 2017

@archanjel007 ja som sa rozhodla už pred pár dňami,ze do mesta na zmrzku s deťmi chodíme zásadne až po 20.hodine. a ja mám muža chladiara,takze mám klimu všade kde potrebujem 🙂

archanjel007
22. jún 2017

@mokilko super jojasi zmením mužovi zamestnanie😅

mokilko
22. jún 2017

@archanjel007 tak uchladit poschodový 6izb.dom celkom fuška ale zvládol No 🙂

archanjel007
22. jún 2017

@mokilko ta šikovný🙂🙂

mokilko
22. jún 2017

@archanjel007 akurát že ho cez leto moc nevidíme no, roboty má strašne veľa, nestíha už sám, zamestnancov už potrebuje

archanjel007
22. jún 2017

@mokilko Veď toto ale hlavne nech sa vám dari vo vsetkom🙂

mokilko
22. jún 2017

@archanjel007 my si to vynahradime cez zimu zasa 🙂 a ja že prečo už druhý krát budem na zimu rodiť 🙂))))

archanjel007
22. jún 2017

@mokilko hahaga vidíš to všetko zlé je moja na niečo dobré;)🙂

domci1203
22. jún 2017

@archanjel007 fajne je🙂....ja som sa prisla schladit aspon fo Tatier🙂.....na par dni🙂 a potom zase od pondelka teplo u nas na dolniakoch🙂

archanjel007
22. jún 2017

@domci1203 fajne ti bude🙂

trinka
22. jún 2017

@domci1203 dojdi na kávu 😉

domci1203
22. jún 2017

@trinka a odkial si?🙂

domci1203
22. jún 2017

@archanjel007 no v ramci moznosti od zajtra do nedele praca🙂 ale potom oddych fajne🙂

trinka
22. jún 2017

@domci1203 Poprad

domci1203
22. jún 2017

@trinka jeejda vsak to je zo Strbskeho Plesa kusok🙂.....dobre vediet;)...ak nebudem mat pravovny tyzden alebo vikend mozme zajst na kavu;)...PP poznam chodila som tam na pedagogicku prax na Francisiho ZS🙂