icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lene27
29. nov 2013

@majka_3 výborný nápad... u manžela nehrozí, že ti ich bude ocikávať... 🙂 narozdiel od teba.

majka_3
29. nov 2013

@lene27 presne tak 😀

lene27
29. nov 2013

@valika1210
@majka_3
@karmela
mohli by sme si tipnúť, že ktorá bude prvá tehu... a uvidíme, či nám vyjde tip, hm? 🙂

majka_3
29. nov 2013

@lene27 super tak ja typujeeeeeeeem 🙂 hmmmm @valika1210 alebo teba 🙂

valika1210
29. nov 2013

@lene27 taaaak ak by nam to vyslo na prvy sup tak majka ma k tomu najblizsie 🙂 potom ty kedze si pisala ze si po ovu....potom karmela kedze to bude asi v case ked uz bude testikovat (asi teda) nakoniec to zakoncim ja.....takze majka...ty...karmela.....a ja 😀

lene27
29. nov 2013

@majka_3
@valika1210

Takže tento mesiac nám to musí všetkým vyjsť, podľa toho, čo V. napísala. 🙂 Ja tipujem Majku a teba, Val a a za vami pôjde karmela. A ja asi budem musieť začať častejšie chodiť na návštevy novorodeniatok...aby sa prilepilo. Si začnú o mne známi myslieť, že som úchylná 🙂))

majka_3
29. nov 2013

@valika1210 waaaa 🙂
ale ja som si takmer istaa ze tehotna nebudem 🙂 netrafili sme sa dobre do ovu 😉

majka_3
29. nov 2013

Dobre zeny idem robit veceru 🙂 mala konecne zaspala 😀
tak @valika1210 zajtra ak budes testovat sup foto 🙂 pridem to ocihat 😉
cauteeeee baby ... 🙂

lene27
29. nov 2013

@majka_3 biologické okienko: spermie vydržia v tele aj niekoľko dní 😀 to si stále opakuj ako nejakú mantru. Možno sa im podarilo prežiť v ten správny čas.

lene27
29. nov 2013

@majka_3 ahoj 🙂 tak teda zajtra.

valika1210
29. nov 2013

@majka_3 caume 🙂 dobru chut k veceri 🙂

lene27
29. nov 2013

@valika1210 takže keď má manžel zajtra poobednú, doobeda sa mu povenuj a potom určite napíš, čo ako. som zvedavá. 🙂 idem, zatiaľ ahoj 🙂

valika1210
29. nov 2013

@lene27 no jasne 🙂 tak pekny vecer 🙂 ahoj

majka_3
30. nov 2013

@lene27 tam ide skor o opacny pripad 🙂 ze ovu bola ale tutu mutu neskor 😀 o 2 dni 😀 aale ze vraj po pozit teste ovu nastava do dvoch dniii 😀 noooo takze uvidiime 😀 😀 😀 😀

lene27
30. nov 2013

@majka_3 tak to teda áno... a odolala si dnes ráno testovaniu? 😀

lene27
30. nov 2013

@valika1210 ako to pokračuje? nejaké zmeny? hm? 🙂

majka_3
30. nov 2013

@lene27 ja nemam co este testovat 😀 pozit ovu. test bol 24.cize mam este caaaaaaaaaaaaaaasu 😀 akurat tak ovu test si mozem spravit ked chces nieco pozriet 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majka_3
30. nov 2013

@valika1210 nooo aj mna by zaujimalo..ale urcite si neodolala a test si robila.ze?? dufam ze z ranneho 😉

lene27
30. nov 2013

@majka_3 ja som ovu testy skúšala len raz a aj to asi pred rokom...tuším boli tiež pepino(tým už neverím ani nos medzi očami) 🙂 a rozmýšľam, že či ich nevyskúšam znovu. hoci ako si pamätám, chcela som ich ocikávať už v deň, keď som si ich kúpila a to bolo tuším ešte v čase MS. Aj tie ovu si dostala ako darček? 🙂)))

majka_3
30. nov 2013

@lene27 ja testujem druhy mesiac...najprv som si kupila pepino a potom tu na mk som si kupila za 0,40€ cize som novacik v testovani..ale uz sa dostavam dotoho..aj ked niekedy ani neviem ci je tmavsi alebo nie 😀
minuli mesiac som mala 5 dni pozitivne ovulacne testy do toho som skusila tehu test a boli duchovia..ako si uz aj niekde videla moje fotky...a cize mozno sa nieco dialo....ale mrchu som dostala... 😠 😒 😒

lene27
30. nov 2013

@majka_3 s tým svetlejším a tmavším mám aj ja problémy...naukladám si ich aspoň tri vedľa seba a sledujem...🙂 a skúšam aj v miestnostiach s iným svetlom 🙂 🙂 🙂 veď, čo keď máme v spálni slabé. A treba ich vidieť aj vonku... za jasného bieleho dňa. A takto sa normálni ľudia menia na maniakov ...🙂

majka_3
30. nov 2013

@lene27 presne 😀 manicky 😀 testujuce maniacky 😀

majka_3
30. nov 2013

@lene27 a ty si kolky dpo?

lene27
30. nov 2013

@majka_3 mala by som byť 4...ak by to náhodou nevyšlo tak budúci mesiac skúsim ovu testy, to meranie teploty mi celkom nejde...🙂 potom sa priveľmi sledujem, asi sa na to vykašlem a nechám tomu voľný priebeh - teda priebeh s ovu testami nie úplne nekontrolovaný. 🙂

majka_3
30. nov 2013

@lene27 ja som 6 🙂 cizeeeee sme blizko seba...mrcha by mala prist do 14 dni od ovu..cize budeme testovat spoluuuuuu 😀

lene27
30. nov 2013

@majka_3 supeeeer 🙂 ktorého zahajuješ testovaciu fázu? 😀

karmela
30. nov 2013

@lene27
@majka_3 ahojte kocky tak vidím,ze uz aj stávky idu kto bude tehu 😀 tak užívať si to naplno a skúšať.Mne mrcha uz skončila dnes ideme na taky neofic.ples tak uvidíme či po plese sa nieco stane 😀 ja drahemu toľko hučim,ze by som prijala malého Maxika. 😀 On bol nadšený ked som mu ukázala testy,ze sa podarilo bez prace 🙂 ale mrcha dosla.No uvidíme co to da 😉 Poskusame uvidíme 😉 všetkým vam držím palce

majka_3
30. nov 2013

@lene27 na mikulasa? 🙂

karmela
30. nov 2013

@valika1210 ako mrcha všakže nedorazila 😉

isabella22
30. nov 2013

tak ja som dnes 9dpo a na teste malinky dusik nwm ci sa radovat alebo nie....ovulcnny test som skusala a take dialnice...ale mozno to nic este nesignalizuje....mozno sa blizi mrcha lebo mam aj take mierne bolesti v podbrusku 😒