icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

suesue1983
7. júl 2017

@iwulqa Gratulujem )

trinka
7. júl 2017

@iwulqa pekne silnejú 🙏🏻✊🏻❤️

nella15228
7. júl 2017

Tak uz sa mozem aj ja pochvalit😍 toto je moja princezna Naomi ❤❤ najstastnejsia na svete som

olylili
7. júl 2017

@nella15228 krásna gratulujem 😊

nella15228
7. júl 2017

@olylili dakujeeeem 😍

milasik10
7. júl 2017

@olylili ahooj,ty sa ako mas? Uz sa ti to kraaati... ako sa citis,kedy mas TP? 🙂

iwulqa
7. júl 2017

@nella15228 gratulujem

olylili
7. júl 2017

@milasik10 ahoj už ani veľmi nechodím kvôli bolesti v panve aj celkovo už ledva dýcham idem plánovanou sekciou mala by som ísť budúci týždeň no je dovolenkové obdobie tak uvidíme ale dlhšie ako týždeň to už nebude 😊 a ty ako?

milasik10
7. júl 2017

@olylili vaau,tak o chvilku mas drobca pri sebe... vlastne,ked pozeram na tvoje brusko,tak asi ziadny drobec to nebude- riadny valibuk 🙂 je fajn,ze mas sekciu lebo asi by si sa dost natrapila. Drzim Ti velmi palce a myslim na teba,nech vsetko dobre dopadne! 😊Cakam potom fotecku... ja sa mam fajn,akurat dnes som bola v poradni, vsetko je v poriadku, akurat dnes mi brali krv na tie vrodene vady,tak uvidime. Len drobec je hanblivka,nechce sa vobec ukazat.. a ked chcem fotku,tak sa otoci v bok ako na truc 😁 dufam,ze v 20tt na 3D mi uz povedia pohlavvie

olylili
7. júl 2017

@milasik10 je väčší ako by mal v 36 tt mal 3330g teraz ešte dorastie tak som rada že sekcia ...super že máte všetko ok moja druhá sa nechcela ukázať až v 7 mesiaci prvá hneď v 16tt 😊

iwulqa
8. júl 2017

Baby tak dakujem za podporu a priania ale asi uz zbytocne vcera som zacala silno lrvacat, krvacam aj dnes cize dalsi spontanny potrat v priebehu 2 rokov 😢😢. V nemocke som nebola volala som do sukromnej a dr povedala ze to je velmi skor, tyzden ze aj tak nic neuvidia ze mam sa sledovat keby sa stav zhorsil mam prist 🙁😕😑😢

saminko1
8. júl 2017

@iwulqa to mi je luto :( ...nejdes predsa skusit este pohotovost ?

iwulqa
8. júl 2017

@saminko1 asi nie lebo sa mi tam s nimi nechce hadat a podpisovat reverz lebo ja tam nemozem ostat mam doma 10 mesacneho krpceka ktory je ako kliest ani na wc nemozem ist bez neho. A myslim ze u nas neni styl nemocnice ze dovolia tak zvane rodine izby ze by mohol byt mm a maly somnou

saminko1
8. júl 2017

:( ...je to smutne , ze nase zdravotnictvo toto neumoznuje :( ...vela sil prajem

iwulqa
8. júl 2017

@saminko1 dakujem o 3 dni spravim test ci slabne a uvidime oni by aj tak robili to iste ze brali len krv a sledovali hcg

looola
8. júl 2017

@iwulqa no neviem, ale podľa mna deti nepatria do nemocnice keď sú zdravé , to nie je baby friendly hotel

looola
8. júl 2017

Nechcem aby to vyznelo v zlom čo som písala, lebo som to tak nemyslela, chapem, že malému by si chýbala aj ty jemu. Najlepšie by bolo keby si do žiadnej nemocnice nemusela ísť. Prajem veľa síl.

iwulqa
8. júl 2017

@looola
Ja chapem ale nemozem odist od dietata ktore sa koji a je na mne zavysle

iwulqa
9. júl 2017

Baby slabne vsak? Ta posledna je z dnesneho rana po tom krvacani dnes uz mam len take silnejsie spinenie

ejuska2586
9. júl 2017

@iwulqa Hej. Zial zoslabol...

ejuska2586
9. júl 2017

@iwulqa Robila si z ranneho mocu?

sara34valentina
9. júl 2017

@iwulqa to je fuk ze zoslabol, mala si zriedeny len moč..neboj 😂
Si tehulka, gratulujem

sara34valentina
9. júl 2017

@iwulqa teraz citam ze si krvacala..
Mas aj bolesti silne?
Nebolo to len spinenie?
Mozno cistenie, drzimpalce nech ste v poriadku

iwulqa
9. júl 2017

@ejuska2586 aj mne sa zdal slabsi zajtra idem k dr uvidime.
@ejuska2586 ano bol robeny t ranneho vsetky boli robene kazdy den cca okolo 6 rana
@sara34valentina bolesti som nemala len velmi silne krvacanie a trvalo presne 24 hodin a vcera a dnes len take slabucke krvacanie alebo silnejsie spinenie. Uvidim co povie zajtra dr.

ejuska2586
10. júl 2017

@iwulqa Drzim palce aby ste boli obaja v poriadku.

sara34valentina
10. júl 2017

@iwulqa drzim palceeeeeee🙂

iwulqa
10. júl 2017

@sara34valentina
@ejuska2586 dakujem baby uz som tam volala mam prist po 10 a pockat si na rad lebo su po dovolenke a nevedia ma objednat tak sa tam nacakam 4 hodiny jak minule a ide somnou aj moj 10 mesacny krpec 😤

ejuska2586
10. júl 2017

@iwulqa Ach jaj. To bude na dlho. A ako si na tom dnes? Este spinis?

sara34valentina
10. júl 2017

@iwulqa joj boze, tak to dufam zvladnete, a vas skorej vezme ked uvidi, ze cakas s malym.
Daj vediet potom,dufam je vsetko ok,drzim silno palce

iwulqa
10. júl 2017

@ejuska2586
@sara34valentina No baby mame po vysetreni cakali sme 3,5 hodiny takze na ultrazvuku nebolo vidiet ani znamky po tehotenstve zobrala krv v stredu znova a ked dokrvacam tak na vysetrenie a potom na imunologiu a hematologiu lebo toto bol druhy potrat pocas dvoch rokov a aj ked som cakala syna som 3x krvacala a mala problemy a musela som brat az do 26 tt duphaston