Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@michaellab Drzim silno palceky na vytuzene //...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@adrika1409 ahoj...Tvoj vcerajsi Pepino je skvely podla mna...Prajem, aby // silneli...Hod potom zas fotecku 😉
@majkovalili krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@ariana195195 ahoj mamina, uz len 5tt a drobceka budes mat v naruci 😀 ...Tesim sa s Tebou...Dufam, ze nam sem potom pridas fotecku, nech sa "pokochame" na tej nadhere 😉...Uzivaj posledne tyzdne, v brusku bude zaisto chybat, aj ked ho budes mat v naruci 😉...Pohladkaj brusenko za mna 😘
@ejuska2586 držím moooc palčeky😙😙😙
@butterfly333 Ďakujem
@ejuska2586 Jeeej Gratulujem,nech je už všetko v poriadku...🙏 ❤
@suesue1983 Ďakujem. Bodaj by...
@ejuska2586 krasne ❤️❤️ Len nech pekne tmavnu..
@amelie2017 Ďakujem
@ejuska2586 jeeej,drzim palec👌👍😉
@heryteri Ďakujem.
Dnes v noci sa mi stala čudná vec som sa zobudila na to ze ma dvakrát pichlo v podbrušku 😒 to čakanie je najhoršie no 😔 pekný deň tehulky
Ahojte dievcata.V sobotu som sem davala tehu testy na porovnanie znaciek a dnes som bola u dr,brala krv a hcg bolo nieco vyse 100 a mne sa to zda malo.Idem este vo stvrtok na krv ale velku sancu tomu nedavam lebo dnes robeny test z ranneho mocu bol taky isty ako robeny v sobotu poobede.Mali ste niektora take nizke hodnoty hcg a bolo vsetko v poriadku?Podla poslednej ms som 4+2tt.
@danielak84 podla hcg hodnot sa neriad..je tam velke rozpätie..skor by ma znepokojoval ten test,ktoru netmavne..sprav si taku istu znacku zajtra rano a porovnaj
@neluska1993 podla mna kanalik ,mne tak ukazalo tiez ,a nic...
@morandia tak dakujem 🙂

@lilianna1xs ahoj 😉...Princeznicka je uzasna a nadherna babika...Gratulujem a prajem vela zdravicka obom...Tebe vela mliecka a babike vela pohodicky...Ja na takyto "ruzovy zazrak" cakam uz roky, snad sa raz dockam aj ja este ruzovej...Majte sa krasne a uzivajte si jedna druhu, pretoze vsetko tak neskutocne rychlo uteka 😘