Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Moja čudná menštruácia bez bolesti dnes už asi konci respektíve už je to slabé dúfam ze ešte môžem veriť ze by som mohla byť tehu 🙏trvá to druhý deň krvácanie bez bolesti a takých tých kusov co pri nej sú ako obvykle... Je čudná a prišla o 8 dní skôr
@butterfly333 dakujem vo stvrtok idem k dr. Tak som zvedava co mi povie🙂
@adrika1409 držím palce nech je všetko v poriadku.😘
@butterfly333 verim ze do tretice vsetko dobre tak snad ano 🙂 potom napisem ako som dopadla
@karmela @luta13 a @miriamn76 maminka si nasla okrem mna trosku casu aby ma Vam predstavila ...Volam sa Charlottka , narodila som sa 8.7.2017 o 16:35 s akutnou sekciou (mamka uz aj zabudla) .. s mierami modelky 2940g a 49cm 🎀
Verte mi moja mamka a tatik su so mna uplne Paf a vlastne cela rodina priatelia ...lebo som 🙏🏻 A velmi si ma priali 💞❤️
Tak tu pozdravujeme zaroven vsetky snazilky aby sa NIKDY NIKDY nevzdavali svojha SNA 😘😍🍀🎀👶🏼
@karmela dakujeme moje 😘
Vidim ,ze vy ste uz skoro krasne v polovici ako sa drzkate a co sa nam skryva v brusku??
Jaaaj vies co ...5.7 vecer o 21mi zacala odtekat plodova ... do nemocky sme prisli po polnoci o 1hod teda uz6.7 nehali si ma tam a robili pokusy s tabletkou vyvolat porod lebo kontrakcie ziadne ... nezabralo na noc mi dali nejaky napusteny balon do krcku aby rotahoval ... rano na 3prsty len a ked uz mala musela ist von bola sobota rano dali mi infuzkou vyvolavacku ale otvoroena na 6prstov , porodne cesty tuhe malinka vysoko .. ja unavena z predchadzajucich dni zacali mi trpnut ruky pery tvar a uz museli konat este na opeacnom stole kontrakcie kym ma uspali ... a popri tom som celu dobu prosila ze mne je jedno aj sekciou len nech mala nieje ohrozena nicim
Ale uz som aj zabudla hned vten moment ako som ju uvidela a tatika dojateho ten ju ako prvu 🙏🏻Videl 😍
@happymia moja zlata tak hlavne že máš Charlotku krásnu zdravú pri sebe a obe ste zdravé teším sa veľmi s vami 😘❤️ Ja budem vedieť 8.8. Čo to bude myslím si že druhé dievčatko môj vraví že chlapec ale mám Tusaka že to bude mala Lea alebo Melánia..no veru beží to len už chcem cítiť malinku poriadne kopať zatiaľ to je take tukanie ale ďakujem bohu aj zato.a vy sa mi pekne drzkajte a pošli mi fotecky ešte babulky je krásna 😍
@happymia gratulujem a prajem vela zdravíčka obom.😙
@butterfly333 dakujeme🤗
@alilka stale som bez mrchy...zatial ani naznak toho,ze by mala dojst...sem-tam ma poriadne zaboli v podbrusku,az tak pichne...ale inak nic...
Teplota mi o nieco klesla ako mozes vidiet v grafe...neviem,ci z toho nieco bude...podla mna ani nie...😞 Uz si zvykam,ze mi to mesiac co mesiac nevychadza...
@kacenaaa daco sa rysuje
Skus o2dni😉
ahojte dievčata robila som si test , v piatok mam dostat ale nic tam nie je...už som smutna z toho.....pritom ma pobolieva brucho a mala som pocit ze to tento mesiac vyslo...ved mozno este nie je nic stratene...
@alilka zlatíčko držím palce a čakáme dobré spravy 😘😘😘
@cvikla12
@butterfly333 úplne zle. HCG skoro neporastlo vôbec..len o 14..musím čakám..v pondelok zasa či bude klesať a potratim alebo stúpať a bude to mmt..

@alilka no vidis ako ti krasne stmavol.Ja som mala tiez take slabe a to boli robene rano a vecer boli ovela vyraznejsie.Uvidis ze vsetko je v poriadku a babatko pekne rastie.