icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
26. júl 2017

@alilka doprdele 😢čo sa to deje ako je to možné robili ti aj sono či nie? Dufam že to hcg stúpne držím mooc palčeky moja musí sa to podarit.

alilka
26. júl 2017

@butterfly333 bola som v centre robili sono no nič nevidno...nie radšej nech klesne a odkrvacam ..len nech to nieje mmt..

butterfly333
26. júl 2017

@alilka to maš pravdu no velmi ma to mrzí tak som verila že to tento krat dobre dopadne 😳

alilka
26. júl 2017

@butterfly333 ja už neviem kedy to mne dobre dopadne..neviem čo robiť..čo už..6te tehotenstvo,7deti v nebi..a pri mne ani jedno..😢😢

cvikla12
26. júl 2017

@alilka jaaaj moja to je hrozné 😢

happymia
26. júl 2017

@miriamn76 dakujeme moje 😘

kchan
26. júl 2017

@butterfly333
@luta13
@kakatulik
Ahojte kocky. Tak vam tu pridavam moju lasku 😍 Alexander s mierami 4190g a 52cm sa narodil 24.7 o 23:41
Vytrapili sme sa teda riadne, 24hod v stupnujucich sa kontrakciach, po podani oxitocinu malemu klesli moc ozvy, ja som sa zacala dusit a odpadavat takze nakoniec malinky prisiel na svet sekciou. Smad sa nikoho nedotknem a neurazim, ale bol to moj najhorsi zazitok v zivote. Maleho milujem od prveho okamibu ako mi ho dali "pred plachtu" ale dalsie deti uz nechcem. Ten strach ked som vedela, ze s malym je zle...a ked som pozrela v polovicnom vedomi na muza ktory mal "smrt v ociach" ...no nic, tu je nas poklad-nas valibuk- moj piskotik ❤❤❤❤❤

kakatulik
26. júl 2017

@kchan moja zlataaaaa,ale akoze su ti doktori normalni? Ved uz od zaciatku vedeli ze je velky. Nemam slov....nuz ale hlavna vec,ze ste obaja OK. Ono ked sa vsetko zahoji tak ta tie cierne myslienky prejdu. Ach,davaj na seba pozor. Cmuk😍😘

kchan
26. júl 2017

@kakatulik silou mocou chceli doktori aby som porodila prirodzene. Pri tom od zaciatku bolo evidentné ze ten porod nepostupoval ako mal. Za sedem hod od prijatia do porodnice (23:30) som sa otvorila z na spic prsta na otvorena na jeden prst. O dalsie styri hod som bola na 2-3 a krcok stale vysoko. O 7ej vecer mi KONECNE praskla voda, krcok sa nekracoval, otvorila som sa na 4-4,5cm. Jeden lekar zacal uvazovat nad sekciou, druhy doktor to zamietol lebo ze "som prvorodicka a toto je uplne normalny priebeh porodu, nemam plakat a opustat sa" a nech mi pichnu nieco na vyvolanie a zvacsenie kontrakcii. Tak mi dali ten oxitocin. Fakt som maximalne znechutena 😓😓😓

kakatulik
26. júl 2017

@kchan asi by so im napisala staznost vo forme otvoreného listu a poslala to aj na ministerstvo....😵
Inak preco si sa dusila? Tlacil ti na pluca?

butterfly333
26. júl 2017

@kchan zlatíčko moje velmi velmi moooc gratulujem k tomu anjelikovi prajem vela zdravíčka obom. No zároven ma mrzí čo si si prežila že ta takto potrápili. Prajem vela síl. Maličký je nádhernučky.

kacenaaa
26. júl 2017

@sara34valentina ďalší skúsim až v sobotu lebo dnes mi skončila moja zvláštna mrcha ktorá prišla o 8 dní skôr... Vôbec ma brucho nebolelo a trvá dnešným dňom už 3dni ale už to teraz večer skončilo už je čisto neviem nikdy som to nemala ešte žeby skôr prišla väčšinou som ta ktorej stále mešká no a nie to skôr 8dni 😲.. O babo sa snažíme začala som krvácať týždeň po snazilkovani 😒

matka295
27. júl 2017

@kchan blahoželám 🤗😇😘 anjelik je krásny, prajem vám obom veľa zdravička nech vám robí radosť 💙. Mrzí ma prístup lekárov. Ale najdôležitejšie je že ste v poriadku.

kchan
27. júl 2017

@kakatulik neviem ci to bolo z toho oxotocinu alebo z jednej injekcie ktoru mi pichli... fakt neviem..a mozno plus aj to ze mi tlacil evidentne na pluca kedze on vobec nezostupoval dole...
@butterfly333 dakujem zlatko moje velmi pekne ❤
@matka295 velmi pekne dakujem 🤗

ejuska2586
27. júl 2017

@kchan Gratulujem moja ❤ a mrzi ma, ze si mala taky zly zazitok...

kchan
27. júl 2017

@ejuska2586 dakujem moja ❤ este teraz mi je z toho zle 😣 tebe prajem krasne a uspesne tehulkovanie uz do stastneho konca a s krasnym porodom 🤗😉

ejuska2586
27. júl 2017

@kchan Ďakujem. Dúfam a verím, že tentokrát už áno. Včera som už bola na prvých infúzkach a už si ja pichám Clexane. Tak snáď to zaberie a všetko bude ok...
Malinký je nádherný. Užívaj si to :-*

myskahryzka
27. júl 2017

@kchan Gratulujem a vela zdravia prajem celej rodinke. ❤ Co sa porodu tyka, akoby si ten moj opisovala, akurat ze ja som sa sekcie nedockala a maleho ma nechali vytlacit... a ja som skoncila s 29 stehmi v posve a 12timi vonku. 🤐 takze plne chapem tvoje terajsie pocity.. len som plakala, ze co mi to urobili.

miriamn76
27. júl 2017

@kchan gratulujem k malinkemu vela zdravicka nech vam robi len a len radost😚

kchan
27. júl 2017

Ver v to, ze vsetko bude v najlespom poriadku ☝ a uzivaj si tehotenstvo ❤❤❤ malinkeho si uzivam, vcera nam uz aj mliecko nabehlo tak sa z toho tesim 🤗 a tuto vam este poslem jeden prefikany a sibalsky pohlad mojho modela, ktory vravi ze ja nic-ja muzikant 😂😂😂 celyyyyy tato s tym vyrazom 😎😎😎

ejuska2586
27. júl 2017

@kchan Užívam, užívam. A nesmierne sa z neho tešíme ja i manžel....
Malinký je na spapanie. Tak by som ho vystískala....

kchan
27. júl 2017

@myskahryzka ach to si radsej ani nejdem predstavit 😖😖😭😭😭 to co ti urobili boha 😣 ja som "vdacna" ze to nakoniec skoncilo sekciou lebo som uz bola uplne k.o... dakujem za prianie ❤❤❤
@miriamn76 dakujem velmi pekne ❣🤗

olylili
27. júl 2017

@kchan jeeeej gratulujem je krásny veľa zdravíčka mliecka a tebe rýchle zostavenie môj má zajtra dva týždne a ja sa cítim ako by som ani nerodila 😀

myskahryzka
27. júl 2017

@kchan Hlavne, ze to uz mate za sebou. Pomalicky..za par rokov 😀 zabudnes na tu bolest 😉 a zatuzis po dalsom dietati. Teraz su tie pocity cerstve, ale urcite krasne, ked drzis synceka v naruci. Drzte sa.

nivea777
27. júl 2017

@kchan neviem ci som gratulovala,ak nie tak gratulujem a prajem vela zdravicka.ja som si po porode povedala ze nikdy viac.. som 4 mesiace od porodu a chcem dalsie,nie hned samozrejme ale este by som chcela jedno babatko,mozno aj dve ak by sme to zvladali financne a casovo

kakatulik
27. júl 2017

@kchan je nadherny. Skus si robit sedave kupele v repiku,aby si sa rychlejsie zahojila.

kakatulik
27. júl 2017

@myskahryzka jemine,ocuvaj a ako dlho trvalo,kym si sa zahojila?

myskahryzka
27. júl 2017

@kakatulik Krvacala som vyse 3 mesiacov. Prvy krat som skusila mat sex po 6 mesiacoch, ale som myslela, ze vyskocim z koze. Akoby ma rezali. Az okolo roka to bolo, nie prijemne, ale aspon znesitelne.

adulka1989
27. júl 2017

Tiez som mala podobny porod veelmi tazky no neodradila ma tuzba po dalsiom babetku dokonca teraz chceme a nejde to niejak

adrika1409
27. júl 2017

Takze u dr. som dopadla celkom fajn HCG 4568 som mala ...robil mi aj sono bolo vidiet malu bublinku termin nam dal 21.3.2018 a mame uz aj knizku ...kontrola za dva tyzdne mala by byt akcia srdiecka uz 😊