Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 bola som v centre robili sono no nič nevidno...nie radšej nech klesne a odkrvacam ..len nech to nieje mmt..
@alilka to maš pravdu no velmi ma to mrzí tak som verila že to tento krat dobre dopadne 😳
@butterfly333 ja už neviem kedy to mne dobre dopadne..neviem čo robiť..čo už..6te tehotenstvo,7deti v nebi..a pri mne ani jedno..😢😢
@butterfly333
@luta13
@kakatulik
Ahojte kocky. Tak vam tu pridavam moju lasku 😍 Alexander s mierami 4190g a 52cm sa narodil 24.7 o 23:41
Vytrapili sme sa teda riadne, 24hod v stupnujucich sa kontrakciach, po podani oxitocinu malemu klesli moc ozvy, ja som sa zacala dusit a odpadavat takze nakoniec malinky prisiel na svet sekciou. Smad sa nikoho nedotknem a neurazim, ale bol to moj najhorsi zazitok v zivote. Maleho milujem od prveho okamibu ako mi ho dali "pred plachtu" ale dalsie deti uz nechcem. Ten strach ked som vedela, ze s malym je zle...a ked som pozrela v polovicnom vedomi na muza ktory mal "smrt v ociach" ...no nic, tu je nas poklad-nas valibuk- moj piskotik ❤❤❤❤❤
@kakatulik silou mocou chceli doktori aby som porodila prirodzene. Pri tom od zaciatku bolo evidentné ze ten porod nepostupoval ako mal. Za sedem hod od prijatia do porodnice (23:30) som sa otvorila z na spic prsta na otvorena na jeden prst. O dalsie styri hod som bola na 2-3 a krcok stale vysoko. O 7ej vecer mi KONECNE praskla voda, krcok sa nekracoval, otvorila som sa na 4-4,5cm. Jeden lekar zacal uvazovat nad sekciou, druhy doktor to zamietol lebo ze "som prvorodicka a toto je uplne normalny priebeh porodu, nemam plakat a opustat sa" a nech mi pichnu nieco na vyvolanie a zvacsenie kontrakcii. Tak mi dali ten oxitocin. Fakt som maximalne znechutena 😓😓😓
@kchan zlatíčko moje velmi velmi moooc gratulujem k tomu anjelikovi prajem vela zdravíčka obom. No zároven ma mrzí čo si si prežila že ta takto potrápili. Prajem vela síl. Maličký je nádhernučky.
@sara34valentina ďalší skúsim až v sobotu lebo dnes mi skončila moja zvláštna mrcha ktorá prišla o 8 dní skôr... Vôbec ma brucho nebolelo a trvá dnešným dňom už 3dni ale už to teraz večer skončilo už je čisto neviem nikdy som to nemala ešte žeby skôr prišla väčšinou som ta ktorej stále mešká no a nie to skôr 8dni 😲.. O babo sa snažíme začala som krvácať týždeň po snazilkovani 😒
@kakatulik neviem ci to bolo z toho oxotocinu alebo z jednej injekcie ktoru mi pichli... fakt neviem..a mozno plus aj to ze mi tlacil evidentne na pluca kedze on vobec nezostupoval dole...
@butterfly333 dakujem zlatko moje velmi pekne ❤
@matka295 velmi pekne dakujem 🤗
@kchan Gratulujem moja ❤ a mrzi ma, ze si mala taky zly zazitok...
@ejuska2586 dakujem moja ❤ este teraz mi je z toho zle 😣 tebe prajem krasne a uspesne tehulkovanie uz do stastneho konca a s krasnym porodom 🤗😉
@kchan Ďakujem. Dúfam a verím, že tentokrát už áno. Včera som už bola na prvých infúzkach a už si ja pichám Clexane. Tak snáď to zaberie a všetko bude ok...
Malinký je nádherný. Užívaj si to :-*
@kchan Gratulujem a vela zdravia prajem celej rodinke. ❤ Co sa porodu tyka, akoby si ten moj opisovala, akurat ze ja som sa sekcie nedockala a maleho ma nechali vytlacit... a ja som skoncila s 29 stehmi v posve a 12timi vonku. 🤐 takze plne chapem tvoje terajsie pocity.. len som plakala, ze co mi to urobili.
@kchan Užívam, užívam. A nesmierne sa z neho tešíme ja i manžel....
Malinký je na spapanie. Tak by som ho vystískala....
@myskahryzka ach to si radsej ani nejdem predstavit 😖😖😭😭😭 to co ti urobili boha 😣 ja som "vdacna" ze to nakoniec skoncilo sekciou lebo som uz bola uplne k.o... dakujem za prianie ❤❤❤
@miriamn76 dakujem velmi pekne ❣🤗
@kchan Hlavne, ze to uz mate za sebou. Pomalicky..za par rokov 😀 zabudnes na tu bolest 😉 a zatuzis po dalsom dietati. Teraz su tie pocity cerstve, ale urcite krasne, ked drzis synceka v naruci. Drzte sa.
@myskahryzka jemine,ocuvaj a ako dlho trvalo,kym si sa zahojila?
@kakatulik Krvacala som vyse 3 mesiacov. Prvy krat som skusila mat sex po 6 mesiacoch, ale som myslela, ze vyskocim z koze. Akoby ma rezali. Az okolo roka to bolo, nie prijemne, ale aspon znesitelne.
Tiez som mala podobny porod veelmi tazky no neodradila ma tuzba po dalsiom babetku dokonca teraz chceme a nejde to niejak
Takze u dr. som dopadla celkom fajn HCG 4568 som mala ...robil mi aj sono bolo vidiet malu bublinku termin nam dal 21.3.2018 a mame uz aj knizku ...kontrola za dva tyzdne mala by byt akcia srdiecka uz 😊

@alilka doprdele 😢čo sa to deje ako je to možné robili ti aj sono či nie? Dufam že to hcg stúpne držím mooc palčeky moja musí sa to podarit.