Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lalala85 neboj vsetko bude v poriadku mozno už ti ukaze drobca či drobcov 🙂 choď k dokimu ja som šla už v den meškania a už mi ukázala Dr vačok s malou bodkou a o tyzden už aj srdiečko 😵 tak sa Drzte a potom sa ozvy s peknými novinkami 😉
@misha666 tak nech je ciaročka už silnejšia 😉 a zvykne ti meškať takto ms?
Kocky dakujem este raz a drzim vam palceky
@sharlly ten ružový nepoznám,čo to je za test?nie ovulačný?
@barboritta ano, to je ovulacny. som to tam zabudla napisat 🙂
@sharlly tak tehotenstvo to asi nebude
ms ti ešte asi nemešká,že?
@barboritta este nie, zajtra by mala prist
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či mi neviete povedať kolko to trva urcenie tehotenstva z krvi. vysli mi uz tri testy pozitivne a som s toho nervozna lebo si niesom ista ci som naozaj tehotna. za pomoc dakujem 🙂
@vevka1231 ráno sa berie krv a naobed sú výsledky.ale napr.môj doktor neberie krvi,robí sono
dakujem 🙂 som myslela ze aj dva dni to by som nevydrzala tolko cakat 🙂 na tom sone v ktorom tyzdni vidno uz babatko?
@verucsky99 ahoj ja tam vidim nieco slabucke uz ti meska mrcha ,,, 🙂
@kristinka28 ahooj..ďakujem 🙂 dúfam,že máš pravdu 🙂 nie nemešká... 8dni som po 🙂
@vevka1231 mne povedal doktor,že na sone ktoré on má,to vidno od nejakého 4 týždňa niečo,ale bábo mne všetky tri razy našli až v nejakom 6-7 týždni,so srdiečkom až v 8tt.ale že sa niečo deje,teda tie vaky plodové bolo vidno od nejakého piateho týždňa.ja osobne by som nešla k doktorovi už skôr ako mi to mešká aspoň dva týždne