icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
30. júl 2017

@danielak84 pokúsim sa..ale pri mojom šťastí do týždňa ležím na operácke..😏

luta13
30. júl 2017

@niky1141997 na Tvojom teste nevidim nic...a je fajn, ze beries HAK, mas 99% istotu, ze neotehotnies tak skoro, kedze mas drobceka tak malickeho...Rastie veru drobec, ved prednedavnom mal tusim 2 mesiace, ci tak nejak, ked si mala pochybnost, ci nie si znova tehulka...Pobozkaj princa za mna a maj sa krasne 😉

luta13
31. júl 2017

@miroslava2207 krasne testiky a pekne Ti tmavnu...Drzim palceky na dalsie testovanie, nech // pekne tmavnu...Hod potom fotecku zas 😉

luta13
31. júl 2017

@lvancova vidim ducha druhej /...Drzim palceky, aby tmavol 😉...Hod potom fotecku zas 🙂

luta13
31. júl 2017

@iwulqa vidim dusika, drzim palceky, nech silnie 😉

luta13
31. júl 2017

@niky1141997 odpisujem druhykrat...Skusala som teraz test upravit, no ak ma byt ciarka dost nalavo, tak vidim mozno dusika, nie som si vsak ista, ci sa nemylim...Kuk foto...No skus testovat este za zopar dni, ci sa daco zmeni 🙂...Skus Lady max test...

luta13
31. júl 2017

@alilka myslim na Teba dnes 😉...Drz sa a vajcovod v ziadnom pripade nedaj von!!!...Jednoznacne by som skusila IVF a mala by som istotu, ze babätko sa uhniezdi tam, kde sa uhniezdit ma - v Tvojom lone cakajucom na zazrak...Prajem Ti len to najlepsie...Boh s Tebou 🙏❤

dimitra
31. júl 2017

@alilka ja netuším čo stresujes. Podľa mňa si normálne tehu, určité sa z testov nedá určiť že s tehotenstvom nie je niečo ok. Keď ide o hcg, to je dosť zradne,vkastne skúsenosti a test..... Jeden má viac farbivá, je de n menej, moč je niekedy viac koncentrovaná niekedy menej.... Proste neatresuj. Podľa testov ai tehotná a ostatok ti povie doktor. Ak by sa dalo všetko vyčítať z kuska papiera, tak by nam boli doktory tak na dve veci. 😝

dimitra
31. júl 2017

A ešte by som doplnila. U mňa 2x katastrofické scenáre a nak9miec úplne normálne tehu.so synom. Som bola už mesiac tehotná a nič nevideli a ešte snímke neukazovala výsledky. Podotykam žiadne. Ale testy mi ukázali. Proste čo má byť bude, len možno je to úplne v pohode a ty zbytocne stresujes seba aj babo. Vyckaj.alilka

alilka
31. júl 2017

@dimitra ďakujem ale ja som to tu už písala že aj v sobotu na pohotovosti mi dr povedal že na 90% je to mimomaternicove..

matka295
31. júl 2017

@alilka mrzí ma to moja. Ale testy vyzerajú pekne vôbec nie sú slabé. Ideš dnes na kontrolu?

alilka
31. júl 2017

@matka295 áno idem dnes na HCG aj na hematologiu po výsledky krvi..viem že testy nevyzerajú zle ale tak dobre to tiež nieje..len aspoň keby mmt to nebolo..

matka295
31. júl 2017

@alilka 🙏 je ešte nádej že nebude?

alilka
31. júl 2017

@matka295 myslím že už vôbec nie..

niky1141997
31. júl 2017

@luta13 Ahoj.Skončila mi MS 19.7. A od Júna mám priatela mimo SR. Na nete som čítala že môžem byť tehotná aj počas MS.A si myslím že by mi to test už riadne ukázal...od Júna 😏 či?

cvikla12
31. júl 2017

@alilka moja veľmi na teba myslím a želám veľa síl 🙏

nivea777
31. júl 2017

@niky1141997 nie si tehotná.. berieš lieky,mala si MS a test je negativny..Prečo si tak veľmi chceš myslieť že si tehu??? A áno,test by už dávno ukázal keby si tehotná od júna

kessica87
31. júl 2017

@nivea777 fíha si niaka ostrá....
@niky1141997 položila normálnu otázku ktorú tu pokladá XY žien.... Ty si nikdy nechcela byť tehotná???

nivea777
31. júl 2017

@kessica87 nie som ostrá,ale pýtala sa včera tú istú otázku,berie HAk a dostala aj MS .. ☹ cize asi tehotná nechce byť keď berie HAK, prestali jej chutiť cigarety ale to podľa mňa nie je výpovedný príznak tehu..Ma doma malé 5 mesačne bábo,do pol roka od pôrodu telo prechádza stále hormonálnymi zmenami,plus berie HAK,čo sú tiež hormóny takže to môže vysvetľovať prečo jej nechutí

kessica87
31. júl 2017

@nivea777 no to som netušila 😀😀😀 tak potom asi túži veľmi alebo vôbec... Sú dve možnosti 😂

nivea777
31. júl 2017

@kessica87 no to ja netuším..ja ale za tehu príznak v tomto prípade nepovažujem že jej prestali chutiť cigarety..hlavne keď berie hak a dostala ms

liliputka23
31. júl 2017

Baby čo myslíte je tam niečo či si to nahovárať

martinkamm
31. júl 2017

@liliputka23 ja vidim

liliputka23
31. júl 2017

@martinkamm no dúfam že to tam teda je lebo sa to nedá dobre odfotiť lebo v skutočnosti je to dobré vidieť ale sa aj bojim lebo 5dni mám taký hnedý výtok

dimitra
31. júl 2017

@alilka ja viem, čítala som, ale testami si nepomozes, len dá viac vystresujes pretože testy ti pravdu nepovedia a aj doktor sa môže mýliť a dal tomu len určité percentá, nie 100. Mne povedal že na 90%nebudem mar deti a čakám piate. Takže len nezufat.

iwulqa
31. júl 2017

@luta13 dakujem ale dnes som si robila z ranneho a nic ani naznak po duchovi.

alilka
31. júl 2017

@dimitra testami si nepomôžem to viem ale ak by som videla že slábnu aspon by som mohla začať dúfam že to nebude mmt zasa..vieš ľahko sa hovorí tomu kto neprežil..každý to vie pochopiť len zo svojej strany..ja nemám ešte ani jedno dieťa.. množstvo komplikácií mám už za sebou..jeden vajcovod je už fuč ,preto nechápem že sa mi vôbec niekto dokáže čudovať že reagujem ako reagujem..že stresujem,testujem,prežívam..myslím že každá by tak reagovala ak by mala za sebou to čo ja a ešte aj s pocitom že keď sa to mmt potvrdí nikdy nesplodim dieťa prirodzenou cestou..a toto nieje žiadne "negatívne" myslenie len sa snažím byť reálna a keď mi povie nie jeden lekár že to pravdepodobne mmt je načo si dávať nádeje že je to dobré a že dokonca z toho o 9mesiacov porodim ždtave dieťa..buďme realisti..

nikusiak9
31. júl 2017

@alilka, sice neprijemne, ze nemas vajcovod a mas za sebou potraty ale stale treba mysliet optimisticky. Je tu kopec bab, ktore tiez prezili x potratov a stale dufaju v dalsieho potomka. Rovnako kopec tych, ktore x rokov neotehotneli vobec a mozno na prirodzene otehotnenie sancu ani nemaju. Treba verit. Fakt je tu velmi vela negativizmu v kazdej jednej sprave.

alilka
31. júl 2017

@nikusiak9 to je tvoj názor..ani raz keď som otehotnela som negatívna nebola,len som sa bála..no keď už prognózy niesu dobré tak čo,mám si vypýtať tehotensku knižku kvôli pozitívne??bozeee..ved o tom je žiaľ život .ak niekomu prekáža že nevyskakujem od radosti že som 6ty krát tehotna a je to zle tak pardon..môžem prestať prispievať..

mamana4
31. júl 2017

@nikusiak9 ty si niečo z toho prezila o com píšeš?